Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

QUOTE(Sankcija- @ 2013 10 07, 20:29)
Dėkuj už informaciją  4u.gif

O kuo faini? Gal ne taip griežtai vertina?  g.gif

TI čia neakivaizdininkams ar dienininkams davė užduotis?

geranoriski, suprantantys studentus, atlaiziau vertinantys mirksiukas.gif
istestines studijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viverrina @ 2013 06 04, 20:14)
Dėkui  smile.gif
O gal kas laike baigiamaji DT siemet is neakivaizdininkiu? smile.gif

Laikem siemet baigiamaji, galiu pasakyti kad reikia gerai kelis kartus isiskaityti kodeksa ir svarbiausia naujiausi istatymai...is kuriu ir uzduotis buvo, o teorijos metu gali naudotis kodeksu, jei gerai skaitei ir zinai teorija tai galima issilaikyti.
Atsakyti
Laba, gal kas turit tarptautines privatines teises uzdaviniu sprendimu pvz? parasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
Gal kas siemet laiket civiline teise ir civilini procesa? ir turi kokiu sgeru skonspektus siam egzaminui ar tieisog atskirai abu dalyku konspektus skaitete?smile.gif

Gal kas gali priminti siu metu buvusi valstybinio KT klausima pirmaji?
Atsakyti
Tai kad variantas buvo ne vienas, tai ir pirmieji klausimai skyresi smile.gif pavyzdziui man, vakariniokei, pirmasis klausimas buvo toks : teismu ir teiseju nepriklausomumo garantijos.

Skelbimai temoje draudžiami.
Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 28 spalio 2013 - 17:48
Sveikos 4u.gif
gal kas turite Konstitucines teises konspektus (kad ieitu ir lyginamoji ir Lietuvos ) Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kažkuri turite Politologijos pas Lekt. Gintaras Mitrulevičius konspektus? Skolinga nelikčiau wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas laikėte bt spec. dali pas Lina Žalnieriūna kokie kl. buvo gal pamenate?
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Gal kuri turite
* Vaišvilos Teisės teorija 2009m. PDF formatu ?
* Autorių kolektyvo Teisės teorijos įvadą, antrą leidimą (2012m) PDF?

O gal ir popierinius variantus turit ( gali būti ir knyga ir spausdintas, pikrčiau) ?

Rašyti į až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.rub @ 2013 11 04, 12:47)
Sveikos, gal kas laikėte bt spec. dali pas Lina Žalnieriūna kokie kl. buvo gal pamenate?

Buvo vienas uždavinys. Iš uždavinio išplaukė klausimai.Man pakliuvo uždavinys su netyčiniu nužudimu.
Tiesa, dar buvo ir teorinis klausimas. man buvo aprašyti kišenvagystę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 10 18, 15:55)
Sveikos 4u.gif
gal kas turite Konstitucines teises konspektus (kad ieitu ir lyginamoji ir Lietuvos ) Labai aciu  4u.gif

Aš turiu kažką tai, parašyk ryziuke.as@gmail.com mirksiukas.gif

Šiaip turiu nemažai konspektų 1-3 kurso Teisės programos, kam reikia - galit kreiptis tuo pačiu paštu, atrašysiu kai tik galėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 11 04, 14:39)
Buvo vienas uždavinys. Iš uždavinio išplaukė klausimai.Man pakliuvo uždavinys su netyčiniu nužudimu.
Tiesa, dar buvo ir teorinis klausimas. man buvo aprašyti kišenvagystę. 4u.gif

o kaip pats destytojas?ar galima naudotis kodeksu?nes i egzamina atvaziuoti negalejau, tai dabar skola:(
Atsakyti