Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

QUOTE(ELWOOD @ 2013 03 04, 19:47)
turim maza pupa uoga 4u.gif 

Kaip faina, sveikinimai didžiausi wub.gif wub.gif

QUOTE(busima @ 2013 03 05, 10:54)
atbuvom vakar, iš pradžių planavau ir trečiadienį į laiduotuves, bet vakar pajaučiau, kad neatlaikysiu pačių laiduotuvių, juolab, kad karininkas buvo, tai ten su visom ceremonijom, pagerbimais, valdžios pasisakymais ir t.t.

O jisai ne per kursus Amerikoj mirė? unsure.gif

QUOTE(Atė @ 2013 03 05, 16:12)
Jei brolis valgo, jai reikia irgi to paties, jei jis kažką turi, būtinai atims. Bet tos akimirkos kai jie žaidžia kartu, ji su juo gražiai bendrauja, tai kažkas tokio  wub.gif
Kaip fainiai man būna, kai tarkim plaunu indus, o ji su rankšluostuku sausina, taip smagu kartu darbuotis. Arba jei darau valgyti, tai ji visada lupa svogūną ar česnaką. Tokia jau mergaitė darosi, mamos pagalbininkė  wub.gif

Oi, maniškis iš sesės viską atiminėja doh.gif Dar jei su savo žaislais žaidžia nieko, bet jei paima ką nors ne savo (laikraštį, šaukštą, jo žaislą) tai nors ir pasakau kad čia aš daviau, lupa iš rankų ir viskas doh.gif
O padėti man irgi mėgėjas, ir grindis kartu plaunam, ir indus, jau nekalbu apie maisto gaminimą wub.gif

QUOTE(DaliaVisa @ 2013 03 06, 17:44)
Dickis dar pakarciuoja, bet ne daug, dar ir koset pradejo....siandien ir as kritau nelygioj kovoj - sloga ir nezymi tempa, o mokykloj tas periodas, kai ziauriai reikia art

Sveikit greičiau abudu 4u.gif

QUOTE(napoli @ 2013 03 06, 21:56)
Mano tai abi vyresniosios pulinga augina serga doh.gif , tikiuosi bent mažieji neuzsikres

Jūs irgi sveikit, kad mažieji neužsikrėstų 4u.gif

Mano Vilius irgi jau nuo kovo1 ėjo į daržą, ir ką - 3 dienas paėjo, ir tempa 38, gerklė, kosulys, sloga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Negaga @ 2013 03 07, 17:17)
O jisai ne per kursus Amerikoj mirė?  unsure.gif

taip, jisai verysad.gif

ligoniukams sveikatėlės ir greičiau pasveikt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2013 03 07, 18:37)
taip, jisai verysad.gif

ligoniukams sveikatėlės ir greičiau pasveikt  4u.gif  4u.gif

O kas jam nutiko, jei ne paslaptis? unsure.gif
MB atkreipė dėmesį į žinutę delfi, nes kitą savaitę pats važiuoja į tokius kursus...
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Su mūsų diena !

user posted image
Atsakyti
KODĖL MOTER DIENA ŠVENČIAMA KOVO 8-ąją ?
NES MOTERYS YRA 8 STEBUKLAS.
SU MŪSŲ ŠVENTE MIELOSIOS 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S*S: 08 kovo 2013 - 09:31
kaip tylu čia unsure.gif
kaip vistik jaučiasi, jog auga mūsų gegužiukai verysad.gif

tai be gelytean ir manęs niekas daugiau apie maikutes negalvojat? aš tai lb norėčiau, fiziškai nelabai gal galėčiau suorganizuot, bet jei nikoleta duotų kontaktus, o kažkas apsiimtų pamaketuot, vistik bandyčiau manau blush2.gif
man jau tradicija patapo, ir kažkaip būtų liūdna gimtadienį sutikt be maikės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*fujimi @ 2013 03 13, 14:13)
kaip tylu čia  unsure.gif

tai be gelytean ir manęs niekas daugiau apie maikutes negalvojat? aš tai lb norėčiau, fiziškai nelabai gal galėčiau suorganizuot, bet jei nikoleta duotų kontaktus, o kažkas apsiimtų pamaketuot, vistik bandyčiau manau blush2.gif
man jau tradicija patapo, ir kažkaip būtų liūdna gimtadienį sutikt be maikės doh.gif

As irgi noreciau, bet kas suorganizuos? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
o as siemet jau nebenoriu maikutes, kazkaip nesinori kartotis kasmet blush2.gif
o ir prie tutu netinka kazkaip biggrin.gif

sveikinimai Elwood 4u.gif

ir laukiam ziniu is busimos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 03 13, 16:39)

ir aš nebenoriu ax.gif
metukų maikytę tai dėvėjo labai dažnai, o vat pernai ta tik kelis kartus... spalviškai ne tą variantą pasirinkau biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif

susilaukusiems mažylių sveikinimai wub.gif

aš ir jau nebenoriu maikutės, kontaktus galiu duoti, bet reikia savo maikutes turėt, gal paprasčiau tose firmose kur daro užrašus ant maikutės pasidaryt g.gif mes maikutę ir dabar nešiojam biggrin.gif dedu kaip apatinę miegui darželio biggrin.gif

mano fronte daug naujo, dirbu cool.gif ten kur sakiau kur nenoriu doh.gif keikiuosi bet einu, smagu ištrūkti iš namų wub.gif bet darbas nepatinka, yra keli niuansai kurie mane erzina ir labai cool.gif na gal pradžiai ir karia visus nesmagius darbus, gal vėliau bus geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 13 kovo 2013 - 19:05
Labukas,

QUOTE(*fujimi @ 2013 03 13, 14:13)
kaip tylu čia  unsure.gif

aš galiu pagal praeitų metų maketą padaryt, gal baiboką pakeist į kažkokį vyresnį, o šiaip kažkur berods su vardais viskas likę. g.gif

QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 03 13, 15:39)
Sveikos,

ir laukiam ziniu is busimos ax.gif

aš šiemet jeigu daryčiau tai ant kokių ale marškinukų ar kažko panašaus g.gif

o mano fronte kol kas nieko naujo, stalčių dar neatidarinėkit mirksiukas.gif
dovanos man mažoji neįteikė, tai laukiam dabar kada sugalvos be progos pasirodyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2013 03 13, 20:04)
4u.gif

susilaukusiems mažylių sveikinimai  wub.gif

aš ir jau nebenoriu maikutės, kontaktus galiu duoti, bet reikia savo maikutes turėt, gal paprasčiau tose firmose kur daro užrašus ant maikutės pasidaryt  g.gif mes maikutę ir dabar nešiojam  biggrin.gif dedu kaip apatinę miegui darželio  biggrin.gif

mano fronte daug naujo, dirbu  cool.gif ten kur sakiau kur nenoriu  doh.gif keikiuosi bet einu, smagu ištrūkti iš namų  wub.gif bet darbas nepatinka, yra keli niuansai kurie mane erzina ir labai cool.gif na gal pradžiai ir karia visus nesmagius darbus, gal vėliau bus geriau  g.gif

liuks, sveikinimai grizus i darbo rinka 4u.gif 4u.gif sekmes ir optimizmo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(busima @ 2013 03 14, 00:48)
Labukas,
aš galiu pagal praeitų metų maketą padaryt, gal baiboką pakeist į kažkokį vyresnį, o šiaip kažkur berods su vardais viskas likę. g.gif
aš šiemet jeigu daryčiau tai ant kokių ale marškinukų ar kažko panašaus g.gif

o mano fronte kol kas nieko naujo, stalčių dar neatidarinėkit  mirksiukas.gif
dovanos man mažoji neįteikė, tai laukiam dabar kada sugalvos be progos pasirodyt.  biggrin.gif

kad tik lengvai ir greitai pasirodytu 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
as sedziu ant biuletenio unsure.gif kazkokia baisi zaraza virusine pas mus buvo, dickis iskarsciavo 6 dienas, as penkias, bet buvo ziauriai sunkiai, po to maziukas krito, snd jau nekarsciuoja, bet dar neaisku kaip bus nakti unsure.gif 2 savaites vien kova su tempa, vienu zodziu baisu prisimint net.....

P.S. as maikutes norec ax.gif
Atsakyti