QUOTE(ELWOOD @ 2013 03 04, 19:47)
turim maza pupa uoga
Kaip faina, sveikinimai didžiausi
QUOTE(busima @ 2013 03 05, 10:54)
atbuvom vakar, iš pradžių planavau ir trečiadienį į laiduotuves, bet vakar pajaučiau, kad neatlaikysiu pačių laiduotuvių, juolab, kad karininkas buvo, tai ten su visom ceremonijom, pagerbimais, valdžios pasisakymais ir t.t.
O jisai ne per kursus Amerikoj mirė?
QUOTE(Atė @ 2013 03 05, 16:12)
Jei brolis valgo, jai reikia irgi to paties, jei jis kažką turi, būtinai atims. Bet tos akimirkos kai jie žaidžia kartu, ji su juo gražiai bendrauja, tai kažkas tokio
Kaip fainiai man būna, kai tarkim plaunu indus, o ji su rankšluostuku sausina, taip smagu kartu darbuotis. Arba jei darau valgyti, tai ji visada lupa svogūną ar česnaką. Tokia jau mergaitė darosi, mamos pagalbininkė
Kaip fainiai man būna, kai tarkim plaunu indus, o ji su rankšluostuku sausina, taip smagu kartu darbuotis. Arba jei darau valgyti, tai ji visada lupa svogūną ar česnaką. Tokia jau mergaitė darosi, mamos pagalbininkė
Oi, maniškis iš sesės viską atiminėja Dar jei su savo žaislais žaidžia nieko, bet jei paima ką nors ne savo (laikraštį, šaukštą, jo žaislą) tai nors ir pasakau kad čia aš daviau, lupa iš rankų ir viskas
O padėti man irgi mėgėjas, ir grindis kartu plaunam, ir indus, jau nekalbu apie maisto gaminimą
QUOTE(DaliaVisa @ 2013 03 06, 17:44)
Dickis dar pakarciuoja, bet ne daug, dar ir koset pradejo....siandien ir as kritau nelygioj kovoj - sloga ir nezymi tempa, o mokykloj tas periodas, kai ziauriai reikia art
Sveikit greičiau abudu
QUOTE(napoli @ 2013 03 06, 21:56)
Mano tai abi vyresniosios pulinga augina serga , tikiuosi bent mažieji neuzsikres
Jūs irgi sveikit, kad mažieji neužsikrėstų
Mano Vilius irgi jau nuo kovo1 ėjo į daržą, ir ką - 3 dienas paėjo, ir tempa 38, gerklė, kosulys, sloga