Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

QUOTE(Minlina @ 2013 02 27, 18:40)
žiūrėkit, pamąstymui smile.gif atėjo tokia mintis, kai pradėjom diskutuot apie "išėjimą iš namų" smile.gif

tarkim situacija: moteris su dviem aukštaisiais, kažkada turėjusi normalius pagal specialybę darbus, atlyginimą, kažkokią etapinę karjerą tuose darbuose, ir tada išėjusi vaikų auginti, pvz 2 vaikai, viso 5 metai namuose, į senuosius darbus nebėra kur grįžti, finansinės būtinybės dirbti (kad išgyventum) nėra, bet iš namų išeiti norisi, o tenkinantis darbo pasiūlymas irgi gi neatsiranda tą pačią minutę tik užsimanius

tai va, ar eitumėt bet kur, už mažiausią atlyginimą dirbti bet kokį darbą vien tam, kad išeiti iš namų?  g.gif

Praktiškai mano situacija aprašei, tik skirtumas, kad aš turiu kur grist, tik nežinau, ar noriu, nes vaikų nematysiu, arsiu kaip reikalas. Tai kol turiu galimybe dar galvot, nuo rudens galvoju ieškotis auklės ir eit iš namų, bet ne i darbą. Sakau, reik save palepint, pasimokyti ko, kokius kursus palankyt, pasportuot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 01, 10:01)

aš ir anksčiau dirbdavau puse etato, bet dažnai algą gaudavau kaip dirbčiau kokiais 3 etatais  biggrin.gif bylų "pavarydavau" tiek per dieną, kiek senbuviai savaitę darydavo  smile.gif  (žinoma ne visi)

tai tau čia patarinėja tie, kurie patys tik 2-3 savaites išdirbę?  g.gif
aš asmeniškai, jei reiktų tikrai eit dirbt, ir nebūtų jokių galimybių likt namie, o pasirinkimo kitokio darbo nebūtų, vistiek jaučiu bandyčiau grįžt. išeit tai visada juk spėsi ..

norėčiau tokio darbo biggrin.gif pusė etato dirbi, o alga 3 etatų thumbup.gif

pilkoji drinks_cheers.gif

napoli puikūs planai thumbup.gif

labas rytas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(S*S @ 2013 03 02, 13:17)
norėčiau tokio darbo  biggrin.gif pusė etato dirbi, o alga 3 etatų thumbup.gif

čia kiekvieno pasirinkimas, yra tokių kuriems užtenka dirbt puse etato, nepervargt ir gaut tik kaip už puse etato smile.gif niekas už gražias akis ir man tų, sakykim trijų etatų, atlyginimo nedavė, reikėjo užsidirbt smile.gif
Atsakyti
juodasis savaitgalis baigėsi, sunku nerealiai, jau suvokiau kas nutiko ... niekam nelinkiu to, tai kažkas baisaus, kažkoks košmaras verysad.gif

QUOTE(pilkoji28 @ 2013 03 01, 09:01)
Aš sakau, kad darbe nėr draugų smile.gif niekada neklausau ką sako, visi iš dalies konkurentai, dėl paaukštinimo, atlyginimo...

ta kokurencija ir patarimai iš kito skyriaus darbuotojų, kurie man ne konkurentai biggrin.gif su savo "būsimu skyrium" dar nebendravau ir nieko nepažystu cool.gif

QUOTE(napoli @ 2013 03 01, 17:31)
Praktiškai mano situacija aprašei, tik skirtumas, kad aš turiu kur grist, tik nežinau, ar noriu, nes vaikų nematysiu, arsiu kaip reikalas. Tai kol turiu galimybe dar galvot, nuo rudens galvoju ieškotis auklės ir eit iš namų, bet ne i darbą. Sakau, reik save palepint, pasimokyti ko, kokius kursus palankyt, pasportuot... ax.gif

drinks_cheers.gif

darbo aš nebijau ir dirbt galiu bei noriu 4u.gif bet kai dirbi ir netiki tuo darbu, tai yra bėda, o aš būsimuoju darbu visiškai netikiu, nematau jokių perspektyvų doh.gif 4 vizitai, tai juokas atrodo, bet tuos vizitus reik skambinant įsisiūlyt, kad priimtų doh.gif o nuvažiavus pašnekėt kad nupirktų cool.gif kiek reik skambučių padaryt ... o gi pusė ar daugiau siūs toliau... cool.gif jau vien telefonu doh.gif tokių dalykų nenorėčiau girdėt kai šiuo metu esu tokios psichologinės būklės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 03 kovo 2013 - 07:47
labukas, mamukai,

dėl darbo, tai aš iš tų, kurios kuo ilgiau sėdi namie, tuo mažiau į darbą nori sugrįžt, o ypač kai jo nelabai yra, arba kaip Nikoletai yra tas, kuris nežavi, be perspertyvų ir t.t.

QUOTE(Nikoleta @ 2013 03 03, 07:46)
juodasis savaitgalis baigėsi, sunku nerealiai, jau suvokiau kas nutiko ... niekam nelinkiu to, tai kažkas baisaus, kažkoks košmaras  verysad.gif
ta kokurencija ir patarimai iš kito skyriaus darbuotojų, kurie man ne konkurentai  biggrin.gif su savo "būsimu skyrium" dar nebendravau ir nieko nepažystu cool.gif
drinks_cheers.gif

verysad.gif verysad.gif užjaučiu netekus brolio ir dar tokiom sąlygom.

Mes rytoj važiuojam į šarvojimą draugės vyro, kuris JAV mirė toli nuo šeimos, palikęs mano vienmetę našle ir mūsų mažylių amžiaus gegužiukę mergytę našlaite. Kai sužinojom kas nutiko, tai sėdėjau ir mintys sukosi tik apie jas ir nenorom pritaikymą situacijos sau. O dar baisiau, kad nerado nuo ko mirė ir tik šiandien grąžina kūną, nors miręs jau daugiau negu pusė mėnesio. Absurdas kažkoks kai pagalvoji, kai miršta jauni žmonės doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

nikoleta console.gif uzjauciu. neisivaizduoju ir isivaizduot nenoriu unsure.gif
tikrai baisu, kai mirsta jauni, seimas turintys, mazus vaikiukus verysad.gif

busima, ziuriu nebedaug beliko... ax.gif

arteja geguziuku 3-ieji blush2.gif as jau galvoju apie maikutes, ar darysim siemet kakzkaip, ar nebebus norinciu ir galinciu? rolleyes.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
mano dickiui siandien beveik 40 tempos, isdurnesiu.....
Atsakyti
eina sau, nuo ko ta tempa? unsure.gif
Atsakyti
Labas mamytės,

Žiūriu daugiausia apie darbus diskutuojat, ačiū D kol kas man dar negresia, patinka kol kas namie trūnyti blush2.gif

Nikoleta, didžiausia užuojauta netekus brolio, įsivaizduoju kaip sunku... 4u.gif

Būsima, tau irgi užuojauta dėl draugės vyro... Nežinau, tiesą pasakius, ar ryžčiausi paskutinėm nėštumo dienom eiti į šarvojimo salę... blush2.gif Aišku, jei draugė tikrai gera, tuomet jai reikia palaikymo 4u.gif

DaliaVisa, tau stiprybės su tom ligom, žiūriu vis nepaleidžia jūsų...

Dar skaičiau apie gegužiukų charakterius, ir tyliai džiaugiausi, kad mano žvirblis kol kas labai sukalbamas, tik sesei biškiuką pavydi blush2.gif Tikiuosi ir neužpuls mūsų ta trečių metų krizė lotuliukas.gif

Šiandien jau išleidau Vilių į darželį pusdieniui, pavasaris atėjo, bandysim vėl pratintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inguckiene @ 2013 03 03, 22:43)
eina sau, nuo ko ta tempa? unsure.gif

ka tik grizom is gydytoju, pulinga angina unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
labuka, gryzta i etery zuvele- prazuvele.. cia as buvus andromeda.. jau turbut dauguma zinot kad turim maza pupa uoga 4u.gif 4u.gif
daug kartu norejau prasinest, bet vis pristabdydavau, ne oi mamukai, koks sunkus nestumas nuo pradzios iki pabaigos, ir pats gimdymas sudetingas ir komplikuotas, dare cp..pradzioj taip vemiau kad 7 savaites gulejau paslika ant lovos su laselinem, nes vemiau diena, nakti, nuo suvalgyto kiekvienio kasnio, ar isgerto gurksnio..po to venos ant koju, buvo bedu su trombais..galu gale finale cp, labai sudetingas, maziuke pririjo daug kraujo operacijos metu, zodz teko plaut skarnduka ir dar daug daug visko..bet jau praeity, ir visa tai nulaistyta mamos ir tevelio asarom, bet finale turim nuostabia mazyte pupa..
didzioji musu labai graziai prieme sessyte, anei jokio pavydo bent kol kas, myli buciuoja, glosto, aisku vienu nepaliekam..bet sirdis dziaugias is laimes, kai matai dvi sesytes..

tai tiek paskaitau jus kaip gyvenat, kokie rupesciaii ir bedos, dziaugsmai ir t.t. bet kol nesupavau pupos nenorejau nei rasyt nei sakyt ka blush2.gif

mus geguziuke jau didele mergina, gudri, be galo aktyvi, su oaziukais ir t.t. pradejop labai maisyt kalbas, jau kita syk daugiau angliskai sako nei lietuviskai..turim daba mociute sveciuose, tai geriausios drauges jos dabar..

niurna mazoji, lekiu ir ikiukias//
Atsakyti
ELWOOD
sveikinimai Amandai ir jos tėveliams 4u.gif 4u.gif
Atsakyti