šiandien turi parskraidinti
DaliaVisa, sveikinu
QUOTE(Minlina @ 2013 02 28, 23:09)
rimtai
žmogui kaip visada, reikia visko
ir šiuo atveju, bent jau mano požiūriu, yra geresnė socialinė sistema tarkim Anglijoje, kur vaiko auginimą apmoka trumpiau nei pas mus, bet paskui gali grįžti į darbą pusei etato, ir svarbiausia, kad pas juos tai yra socialiai NORMALU, t.y. nekyla jokių priekaištų, diskusijų ir pan.
tada nenusikali kaip šuniukas per pusę dienos, grįžęs turi ir laiko šeimai, ir finansinę nepriklausomybę
Anglijos sistema geresnė, jei dirbi puse etato dar gauni soc. parama dydžio tokio, kad beveik neverta turint vaikų dirbt visą etatą
o kas pas mus eini puse etato, gausi puse minimumo 400
o tada dar į darbą pravažinėsi 100-200lt
vis tiek lieki be nieko
buvau pokalbyje, bendradarbės patarinėja geriau iš vis išeiti, išaiškino man "pardavimų" reikalavimus, karteles
4 vizitai per dieną pas naują klientą iš 4 1 būtinai sutartis
+ apyvartą žiūrėt, kiekvienas įvykdytas punktas +50 ar 100 prie minimumo, max ką gali surinkt 1200
bet čia jau plėšaisi ne 4 klientai ir t.t. dar smagiau pardavėjai visi nauji, iš kokio patyrusio kieto pardavėjo pasimokyt galimybių nėra, nes visi max išdirbę 2-3 savaites ( mergaitės tik ką baigusios ką nors, manau dėl patirties dirba)... klausiu kiek ilgiausiai pardavėjas yra išsilaikęs pasakė 1,5 metų
... manau skaičiai daug pasako
krypstu link to, kad jei neatleis su išeitine, tada rašau pareiškimą ir už poros savaičių gryžtu į savo vietą, ką nori tegul tą daro