QUOTE(...sara... @ 2014 02 26, 21:39)
...Tfu tfu tfu, bet maniskis niekada nesirgo
išduok paslaptį ką tokio stebuklingo darai? ar šiaip pas tave jis toks atsparus ligoms?
aš maža (sakė) apskritai nesirgdavau, o mano broliui tai ištisai angina... mano abiems vaikams irgi pagrindinė liga.. ir nesuprantu ar aš ką ne taip darau, ar čia nuo manęs nepriklauso... mergina mūsų irgi atsparesnė, bet va mažius tai angina jau trečią kartą per šią žiemą serga
QUOTE(JJ_M @ 2014 02 26, 23:42)
pernai pasigailėjau išleidus į darželio karnavalą..nes per kučias visiems ligų užteko..šiemet darželį sustabdžiau dar prieš kalėdas.. anginą parnešė namo, užteko ir sesei..pasveiko, po dviejų savaičių skarlatina.. tai dabar jau 2 mėn. kai nei vieno neleidžiu..einam į lauką, blūdinm kartu namuose važiuosim į vandens parką..atlaikėm gimtadienių maratoną..nes kai darželyje tai kosmosas kažkoks nuo tų ligų..aš nežinau kada mano vaikai eis į darželį..nes gegužį keliamės į naujus namus, o ten daržo negaunam..tai manau per vasarą taip ir neisim..kvėpuosim grynu oru savo kaime
aš kaip tik apie jus kelintą dieną mastau, vis paklaust noriu kaip su naujais namais sekas