Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

QUOTE(...sara... @ 2014 02 26, 21:39)
...Tfu tfu tfu, bet maniskis niekada nesirgo  doh.gif

išduok paslaptį ką tokio stebuklingo darai? smile.gif ar šiaip pas tave jis toks atsparus ligoms?
aš maža (sakė) apskritai nesirgdavau, o mano broliui tai ištisai angina... mano abiems vaikams irgi pagrindinė liga.. ir nesuprantu ar aš ką ne taip darau, ar čia nuo manęs nepriklauso... mergina mūsų irgi atsparesnė, bet va mažius tai angina jau trečią kartą per šią žiemą serga doh.gif

QUOTE(JJ_M @ 2014 02 26, 23:42)
pernai pasigailėjau išleidus į darželio karnavalą..nes per kučias visiems ligų užteko..šiemet darželį sustabdžiau dar prieš kalėdas.. anginą parnešė namo, užteko ir sesei..pasveiko, po dviejų savaičių skarlatina.. tai dabar jau 2 mėn. kai nei vieno neleidžiu..einam į lauką, blūdinm kartu namuose smile.gif važiuosim į vandens parką..atlaikėm gimtadienių maratoną..nes kai darželyje tai kosmosas kažkoks nuo tų ligų..aš nežinau kada mano vaikai eis į darželį..nes gegužį keliamės į naujus namus, o ten daržo negaunam..tai manau per vasarą taip ir neisim..kvėpuosim grynu oru savo kaime smile.gif

aš kaip tik apie jus kelintą dieną mastau, vis paklaust noriu kaip su naujais namais sekas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 02 27, 11:00)
išduok paslaptį ką  tokio stebuklingo darai? smile.gif ar šiaip pas tave jis toks atsparus ligoms?
aš maža (sakė) apskritai nesirgdavau, o mano broliui tai ištisai angina... mano abiems vaikams irgi pagrindinė liga.. ir nesuprantu ar aš ką ne taip darau, ar čia nuo manęs nepriklauso... mergina mūsų irgi atsparesnė, bet  va mažius tai angina jau trečią kartą per šią žiemą serga  doh.gif
aš kaip tik apie jus kelintą dieną mastau, vis paklaust noriu kaip su naujais namais sekas  biggrin.gif

klijuojam plyteles.. ieškau baldų..balandžio gale žada pabaigti vidaus apdailą smile.gif kaip jums sekasi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2014 02 27, 12:03)
klijuojam plyteles.. ieškau baldų..balandžio gale žada pabaigti vidaus apdailą smile.gif kaip jums sekasi?smile.gif

kadangi čia ne apie gegužiukus, tai aš tau per až parašysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

labai retai kas uzsuka i sita tema, bet va sujudimas biski ax.gif

Kaip siaip gyvena geguziukai? ax.gif jau tuoj 4 tortadienius sves, nu ir bega laikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna69 @ 2014 02 27, 14:33)
Sveikos 4u.gif

labai retai kas uzsuka i sita tema, bet va sujudimas biski  ax.gif

Kaip siaip gyvena geguziukai? ax.gif  jau tuoj 4 tortadienius sves, nu ir bega laikas  doh.gif

jo, jau užsisakė torto su angry birds doh.gif sakau, o gal kažką kitą.. neee doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2014 02 27, 12:27)
jo, jau užsisakė torto su angry birds  doh.gif  sakau, o gal kažką kitą.. neee  doh.gif

maniske kolkas dar neuzsisake jokio, anais metais buvo Hello Kitty, nes viskas su ta katyte doh.gif bet siaip metais tikiuosi atkalbesiu ax.gif
kur svesit? ka dovanosit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 02 27, 11:00)
išduok paslaptį ką  tokio stebuklingo darai? smile.gif ar šiaip pas tave jis toks atsparus ligoms?
aš maža (sakė) apskritai nesirgdavau, o mano broliui tai ištisai angina... mano abiems vaikams irgi pagrindinė liga.. ir nesuprantu ar aš ką ne taip darau, ar čia nuo manęs nepriklauso... mergina mūsų irgi atsparesnė, bet  va mažius tai angina jau trečią kartą per šią žiemą serga  doh.gif
aš kaip tik apie jus kelintą dieną mastau, vis paklaust noriu kaip su naujais namais sekas  biggrin.gif

...kad manau jokio recepto ir nėr, nes nėra pas mus ir slygų sirgt, o kur mes vaik dėsim kaip kasdien į darbą, pasirinkimo jam vaikui nėr mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna69 @ 2014 02 27, 16:02)
maniske kolkas dar neuzsisake jokio, anais metais buvo Hello Kitty, nes viskas su ta katyte  doh.gif  bet siaip metais tikiuosi atkalbesiu ax.gif
kur svesit? ka dovanosit?  rolleyes.gif

mes ką tik atšventėm mažosios smile.gif tai dar nesugalvojom..mažosios buvo "Maži basi" žaidimų kambaryje..užsisakė kažkokį geltoną traktorių..įsivaizduoju ne mažą smile.gif turbūt kiemui lygint..tai dar tiksliai nelabai ką ir žinau smile.gif)
Atsakyti
4u.gif sveikutes seniai gathering.gif kai kurias vis sutinku biggrin.gif

Oskaras nuo Nauju darzelyje buvo tik 5 dienas doh.gif ligu rimtu kaip ir nebuvo, slogos kosuliai, bet 2 dienos darzas tempa vakare 38 doh.gif , 2 sav namie, v4l 1 diena darzo vel tempa doh.gif 2 sav namie. Dirbam vadinasi cool.gif

Pas mus karaliauja "Ratai" "Lektuveliai" doh.gif ir LEGO LEGO LEGO ... biggrin.gif nors mociute nuvedes i parduotuve parode ka jam dovanoti gimtadieniui cool.gif masina issirinko biggrin.gif del gimtadienio suku galva, daug kur jau buve cool.gif lyg Prismoj Nopi Snopi idomesnis kambariukas ar kas buve?

Papildyta:
pareklamuosiu, Assorti.lt Kaune idomiu ir netradiciniu zaislu yra thumbup.gif Lego visai kitokie nei Maximoj thumbup.gif labai patiko, ir jaukesne parde nei Vilniaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 28 vasario 2014 - 06:41
QUOTE(Nikoleta @ 2014 02 28, 07:41)
pareklamuosiu, Assorti.lt Kaune idomiu ir netradiciniu zaislu yra  thumbup.gif Lego visai kitokie nei Maximoj  thumbup.gif labai patiko, ir jaukesne parde nei Vilniaus  biggrin.gif

man jų personalo pristatymas patinka thumbup.gif biggrin.gif ypatingai nuotraukos biggrin.gif

parduotuvėse niekad nebuvus, internetu užsakinėdavau anksčiau. labai patogu, prekės žinomos, o ir važiuot niekur nereikia, bei su krepšiais tampytis smile.gif
Atsakyti
hey, kaip smagu, kad truputuka bundam is ziemos miego biggrin.gif 4u.gif
kas del ligu, tai tpfu, tpfu.....bet mes irgi sirgom paskutini karta sirgom(ir ligoninej gulejom) spalio men.o nuo to laiko istisai lanke darzeli abu mano bernuzeliai.Tik va pries savaite mazasis turejo viena vakara tempos, bet po triju dienu jau vel sveikas thumbup.gif tai kaip ir neblogai laikomes...na neskaitant jog teko i priimamaji vaziuoti, siuvom galvoje zaizda doh.gif biggrin.gif bet taaaaaip lygioj vietoj susizeide.. doh.gif

Man galiu pasakyt pirmieji metai buvo baisiausi ligu atzvilgiu..vien del tu padidejusiu leukocitu, neaisku is kur ir kodel..beje mes jau juos isaugome thumbup.gif

laikas taip greit bega, taip greit, gaila, kad musu mazieji jau tokie dideli..gal reiktu pagaranduko biggrin.gif lotuliukas.gif wub.gif
ar kas planuojate, o gal jau suplanavote? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Morena. @ 2014 02 26, 21:42)
Nu su tai sirgimais tai mistika. Lapkriti-gruodi sirgo ir sirgo, galvojau, gal del to, kad inkita grupe perejo. Tada sausio pradzioj paskiepyjau pneumo skiepu ir nuo to laiko rimciau nesirgo  bigsmile.gif snarglys beveik pastoviai, bet toks nepiktybinis. Bijau dziaugtis, bet tikrai pradedu galvoti, kad padejo tas skiepas

as irgi skiepiju siuo skiepu rugpjucio gale, tikejaus stebuklo, tai nuo rugsejo pradzios iki kovo istisine sloga doh.gif bet pagaliau atradom priezasti, pasirodo alergine ji pas mus doh.gif geriam vaistus, tvarkosi. o siaip rimciau nebuvo sirgus (tfu tfu) tempa kelis kartus po kelias dienas buvo uzkilus, nes irgi gerkle pastoviai doh.gif na ir kosuliai kartais aplanko.jei turim galimybe tai palaikom namie savaite kokia po ligos.
bet pas mus kitos bedos, vis dar sunkiai sekasi pritapti grupeje verysad.gif ji tokia tyli, jautri, puse dienos ten praverkia, tai tas nuskriaudzia, tai anas...dar be to aukletojos rekia pastoviai, nors ir ne ant maniskes, bet ji bijo ju doh.gif nezinau, anksciau tokia itin jautri nebuvo...
Atsakyti