Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

Sveikutes 4u.gif

Mes princesei pirksim yamaha kir lego ....dickis uzsiprase elektrines gitaros...oi bus triuksmo namie doh.gif

Luknyte pianino pamokelej ...

http://www.youtube.c...h?v=JQRjlqwAvV4
Atsakyti
Kokia saunuole Lukne 4u.gif ir kalba jau moka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2013 11 23, 15:34)

šaunuolė Luknytė wub.gif labai smagu žiūrėt tokius video wub.gif
Atsakyti
sveikos, žiema atėjo smile.gif pasižvalgau į šiltus rūbelius ir pastebėjau ne vieną ir ne du skelbimukus, kad parduoda naujus carters kombius arba kombikelnes, gal kuri susidūrėt, kas su jais negerai? per siauri, per platūs, per daug išpūsti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2013 11 26, 12:53)
sveikos, žiema atėjo smile.gif pasižvalgau į šiltus rūbelius ir pastebėjau ne vieną ir ne du skelbimukus, kad parduoda naujus carters kombius arba kombikelnes, gal kuri susidūrėt, kas su jais negerai? per siauri, per platūs, per daug išpūsti?  g.gif

Labukas, manau, kad perdaug, o tiksliau specialiai kaip buvo akcijos prisipirko ir dabar uždarbiauja mamos blush2.gif teeigdamos, kad parduoda už savikainą, o realiai daugiau negu dviguba kaina negu pirko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2013 11 27, 21:02)
Labukas, manau, kad perdaug, o tiksliau specialiai kaip buvo akcijos prisipirko ir dabar uždarbiauja mamos  blush2.gif teeigdamos, kad parduoda už savikainą, o realiai daugiau negu dviguba kaina negu pirko  mirksiukas.gif

Labai taikliai pasakyta smile.gif
bet man nerealiausi Gap pukiniai kombiai, trecia ziema nesiosim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 11 27, 21:24)
Labai taikliai pasakyta smile.gif
bet man nerealiausi Gap pukiniai kombiai, trecia ziema nesiosim thumbup.gif

apie kuriuos kalbi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 11 27, 23:03)
apie kuriuos kalbi? smile.gif

http://www.public.fo...68-03vliv2.html
tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 11 28, 21:09)

faini smile.gif man pūkiniai apskritai superiniai thumbup.gif pati turiu iki kelių pūkinę striukę ir dar vieną pūkinę trumpą. Su ilga tai tik kai labai šalta einu, o su trumpa ir dabar kai labai šalta būna visiškai nešalta, nors ir ganėtinai plona ji. užpakalis tik šala biggrin.gif
Papildyta:
Benas pervadino Kalėdų senelio vardą biggrin.gif nuo šiandien pas mus jis - Kalėdų šaltis biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas išbandėt KUOMA sniego batus?
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2013 11 09, 20:59)
Smagu dėl Lietuvos  thumbup.gif Dar viena mamytė turėjo gimdyt vasaros gale, nebepamenu nicko jos  naujo, buvo Egliushka  ax.gif

Cia apie mane??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pagimde pagimde ta Egliushka vasaros pabaigoje suneli Jokuba wub.gif Dabar vyrukui jau beveik 4 menesiai. Labai bijojau, kaip cia bus su sese, bet pries tai daug kalbejom su ja ir kol kas tikrai reikalai neblogi. Sese myli Jokuba, buciuoja, bando zaisti thumbup.gif

kazkaip buvo iskrite geguziukai is mano favoritu, dabar, kai atsidariau, ziuriu, oho kiek praleidusi. Rusne irgi eina i darzeli, tiksliau, pastaruoju metu daugiau neina negu eina, serga ir serga doh.gif Sloga, kosuliai pastovus palydovas... Pirmaislankymo metais tiek nesirgo, kiek dabar. I darza eiti nelabai nori, su mama namie labiau patinka.
Kadangi ant bangos Mike pukuotukas, dovanosim pliusini tigra is filmuko ir dar Lego 4+ creative yra tokie rinkiniai, viena turim, labai patinka, tai antra paemiau is tos serijos.
Apie apranga. Maniske kai cia buvo salta vaiksciojo su Columbia, panasiais kaip Elizabeth buvo ikelusi. Pukiniu rubu nemegstu, tai jau trecius metus perku REIMA striukes, man jos pacios paciausios wub.gif kombikelnes irgi jau trecius metus tas pacias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morena. @ 2013 12 19, 18:31)

ar leidžia mamytei pamiegoti mažasis? wub.gif
kodėl dėl sesės bijojai? juk nedidelis skirtumas tarp vaikiukų smile.gif

papasakok apie REIMA striukes?siunties ar čia kur perki?
Atsakyti