Sveikutes
Mes princesei pirksim yamaha kir lego ....dickis uzsiprase elektrines gitaros...oi bus triuksmo namie
Luknyte pianino pamokelej ...
http://www.youtube.c...h?v=JQRjlqwAvV4
Kokia saunuole Lukne ir kalba jau moka
QUOTE(darara @ 2013 11 23, 15:34)
šaunuolė Luknytė labai smagu žiūrėt tokius video
sveikos, žiema atėjo pasižvalgau į šiltus rūbelius ir pastebėjau ne vieną ir ne du skelbimukus, kad parduoda naujus carters kombius arba kombikelnes, gal kuri susidūrėt, kas su jais negerai? per siauri, per platūs, per daug išpūsti?
QUOTE(Minlina @ 2013 11 26, 12:53)
sveikos, žiema atėjo pasižvalgau į šiltus rūbelius ir pastebėjau ne vieną ir ne du skelbimukus, kad parduoda naujus carters kombius arba kombikelnes, gal kuri susidūrėt, kas su jais negerai? per siauri, per platūs, per daug išpūsti?
Labukas, manau, kad perdaug, o tiksliau specialiai kaip buvo akcijos prisipirko ir dabar uždarbiauja mamos teeigdamos, kad parduoda už savikainą, o realiai daugiau negu dviguba kaina negu pirko
QUOTE(...sara... @ 2013 11 27, 21:02)
Labukas, manau, kad perdaug, o tiksliau specialiai kaip buvo akcijos prisipirko ir dabar uždarbiauja mamos teeigdamos, kad parduoda už savikainą, o realiai daugiau negu dviguba kaina negu pirko
Labai taikliai pasakyta
bet man nerealiausi Gap pukiniai kombiai, trecia ziema nesiosim
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 11 27, 21:24)
Labai taikliai pasakyta
apie kuriuos kalbi?
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 11 27, 23:03)
apie kuriuos kalbi?
http://www.public.fo...68-03vliv2.html
tokie
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 11 28, 21:09)
faini man pūkiniai apskritai superiniai pati turiu iki kelių pūkinę striukę ir dar vieną pūkinę trumpą. Su ilga tai tik kai labai šalta einu, o su trumpa ir dabar kai labai šalta būna visiškai nešalta, nors ir ganėtinai plona ji. užpakalis tik šala
Papildyta:
Benas pervadino Kalėdų senelio vardą nuo šiandien pas mus jis - Kalėdų šaltis
Gal kas išbandėt KUOMA sniego batus?
QUOTE(Linetė @ 2013 11 09, 20:59)
Smagu dėl Lietuvos Dar viena mamytė turėjo gimdyt vasaros gale, nebepamenu nicko jos naujo, buvo Egliushka
Cia apie mane??? Pagimde pagimde ta Egliushka vasaros pabaigoje suneli Jokuba Dabar vyrukui jau beveik 4 menesiai. Labai bijojau, kaip cia bus su sese, bet pries tai daug kalbejom su ja ir kol kas tikrai reikalai neblogi. Sese myli Jokuba, buciuoja, bando zaisti
kazkaip buvo iskrite geguziukai is mano favoritu, dabar, kai atsidariau, ziuriu, oho kiek praleidusi. Rusne irgi eina i darzeli, tiksliau, pastaruoju metu daugiau neina negu eina, serga ir serga Sloga, kosuliai pastovus palydovas... Pirmaislankymo metais tiek nesirgo, kiek dabar. I darza eiti nelabai nori, su mama namie labiau patinka.
Kadangi ant bangos Mike pukuotukas, dovanosim pliusini tigra is filmuko ir dar Lego 4+ creative yra tokie rinkiniai, viena turim, labai patinka, tai antra paemiau is tos serijos.
Apie apranga. Maniske kai cia buvo salta vaiksciojo su Columbia, panasiais kaip Elizabeth buvo ikelusi. Pukiniu rubu nemegstu, tai jau trecius metus perku REIMA striukes, man jos pacios paciausios kombikelnes irgi jau trecius metus tas pacias
QUOTE(Morena. @ 2013 12 19, 18:31)
ar leidžia mamytei pamiegoti mažasis?
kodėl dėl sesės bijojai? juk nedidelis skirtumas tarp vaikiukų
papasakok apie REIMA striukes?siunties ar čia kur perki?