mes M dovanosim radijo bangom valdomą "boružėlę" Principas toks http://www.hobbyshop...magma-team.html tik korpusas kitoks.
Matė Megoj kaip demonstravo tai susižavėjo, nors M žaislų nereik. Jis turi dirbtuvėles, kur nueina papjaut, pakalt... su tėčiu mašiną paremontuot. Žodžiu dievina techniką ir meistravimą.
Lego nepatinka. Kai pamato reklamą sako "visą išmėčiau" tik tam ir reikėjo.
Dar gal kokias "vaflines" kaladėles paimsiu, nes irgi mėgsta kaip pastebėjom kokioj kavinėj su jomis pažaist.
Įvairi technika ir Benui patinka, kuriam vyrukui nepatiks
mašiną tokią, kur nuorodą įkėlei, turim nuo pernai. MB nupirko, kai Akropoly pamatė, kai pristatinėjo, labiau tai jam jos reikėjo turbūt Tokie žaislai - kaimynų "džiaugsmas, jei gyveni ne nuosavam name (ar ne pirmam daugiaaukščio aukšte) vartosi ta mašina kaip tik nori, ir garsas kaimynams turbūt ne pats maloniausias
mašiną tokią, kur nuorodą įkėlei, turim nuo pernai. MB nupirko, kai Akropoly pamatė, kai pristatinėjo, labiau tai jam jos reikėjo turbūt Tokie žaislai - kaimynų "džiaugsmas, jei gyveni ne nuosavam name (ar ne pirmam daugiaaukščio aukšte) vartosi ta mašina kaip tik nori, ir garsas kaimynams turbūt ne pats maloniausias
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 11 15, 10:24)
Įvairi technika ir Benui patinka, kuriam vyrukui nepatiks
Pas mus aplink maži vaikai tai garsų kokių tik nori. Kai su rody arkliu prašoliuoja tai garselis irgi nebolgas gaunas. Su dviračiu pravažiuoja M neretai
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 11 15, 10:24)
MB nupirko, kai Akropoly pamatė, kai pristatinėjo, labiau tai jam jos reikėjo turbūt
čia su ne vienu žaislu taip
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 11 14, 23:22)
čia tas kur garsus kartoja ir dar pats visokiu skleidzia, bet neilgai kartojo pas mus
QUOTE(...sara... @ 2013 11 15, 20:57)
čia tas kur garsus kartoja ir dar pats visokiu skleidzia, bet neilgai kartojo pas mus
pažiūrėjau net video kas ten per žaislas
Papildyta:
QUOTE(Minlina @ 2013 11 15, 16:54)
čia su ne vienu žaislu taip
tikrai taip
tai, kad aš ir ant savęs pastebiu, jei man patinka žaislas, tai perku, bet jei nelabai, o vaikui patinka, tai vis bandau atkalbėt pvz dukrytei dabar labai tos baisuoklės lėlės patinka o man tai kažkokia tragedija... na vieną kokią , dėl įdomumo ir įvairovės, gal ir nupirksiu, bet jau tos visos kolekcijos, tai tikrai ne. ir ne dėl to, kad jos baisiai brangios, tiesiog man jos tragiškos. o vat merginai patinka
QUOTE(...sara... @ 2013 11 15, 20:57)
o kur buvai pirkusi ta katina?as parsiunciau is smythtoys, tikiuosi, kokybiskas ir tarnaus ilgai
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 11 16, 16:34)
o kur buvai pirkusi ta katina?as parsiunciau is smythtoys, tikiuosi, kokybiskas ir tarnaus ilgai
...iš anglijos siunčiaus kaip pernai visos masiškai kalėdoms siuntėsi
sveikos. as tai savo mazei jau nupirkau kaledoms rinkini dazymuisi (kosmetika vaikiska).
siaip galvoju ka cia mergaitei da pirkt, protas neisnesa
siaip galvoju ka cia mergaitei da pirkt, protas neisnesa
Sveikos,
Kaip rašiau mažiui pirksiu lego smulkų, tai jau du turi rinkinius, viną nuo savęs, kita nuo močiutės, dar senelis nupirko mašiną sakė kažkokią didoką ir dar gal kokį šautuvą nupirksi, nes labai ant bangos jam šaudyt O va pana jau didelė, žaislai nelabai rūpi, tai nežinau nei ką pirkt gal kokių dažų irgi reiks, gal auskaus kokius ar šiaip papuošalų kokių, nes jau panelė
Kalbėjot apie mašinas vaikiškas, tai prisiminiau kad mano vyras kai tik sūnus gimė iškart nusipirko valdomą mašiną, ale sūnui, kuris dar net nesėdi Vaikų žaislai tai kartais ilgai tėvų svajoto žaislo įsigyjimas
Kas dėl batų, tai dabar eina su croksais, turim kur kitur išeit kedukus, bet kai labiau atšals tada pirksiu manau odinius su kailiu grynu, man jie praktiškiau nei tie visi sniego batai
Kaip rašiau mažiui pirksiu lego smulkų, tai jau du turi rinkinius, viną nuo savęs, kita nuo močiutės, dar senelis nupirko mašiną sakė kažkokią didoką ir dar gal kokį šautuvą nupirksi, nes labai ant bangos jam šaudyt O va pana jau didelė, žaislai nelabai rūpi, tai nežinau nei ką pirkt gal kokių dažų irgi reiks, gal auskaus kokius ar šiaip papuošalų kokių, nes jau panelė
Kalbėjot apie mašinas vaikiškas, tai prisiminiau kad mano vyras kai tik sūnus gimė iškart nusipirko valdomą mašiną, ale sūnui, kuris dar net nesėdi Vaikų žaislai tai kartais ilgai tėvų svajoto žaislo įsigyjimas
Kas dėl batų, tai dabar eina su croksais, turim kur kitur išeit kedukus, bet kai labiau atšals tada pirksiu manau odinius su kailiu grynu, man jie praktiškiau nei tie visi sniego batai
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 11 16, 12:53)
pvz dukrytei dabar labai tos baisuoklės lėlės patinka o man tai kažkokia tragedija... na vieną kokią , dėl įdomumo ir įvairovės, gal ir nupirksiu, bet jau tos visos kolekcijos, tai tikrai ne. ir ne dėl to, kad jos baisiai brangios, tiesiog man jos tragiškos. o vat merginai patinka
kaip tik šįvakar su saviške trupučiuką apie dovanas šnektelėjom, tai pasirodo irgi monstrės reikia dar pabandžiau klausti, kuo jos geresnės už gražias barbes, tai kur ten mums, mamkoms suprast tai irgi vieną turbūt nupirksim, maniškei dažniausiai to ir pakanka, ji bent kolkas perdėtai neužsikabina
QUOTE(Linetė @ 2013 11 19, 20:44)
Sveikos,
1) Kaip rašiau mažiui pirksiu lego smulkų, tai jau du turi rinkinius, viną nuo savęs, kita nuo močiutės, dar senelis nupirko mašiną sakė kažkokią didoką ir dar gal kokį šautuvą nupirksi, nes labai ant bangos jam šaudyt O va pana jau didelė, žaislai nelabai rūpi, tai nežinau nei ką pirkt gal kokių dažų irgi reiks, gal auskaus kokius ar šiaip papuošalų kokių, nes jau panelė
2) Kalbėjot apie mašinas vaikiškas, tai prisiminiau kad mano vyras kai tik sūnus gimė iškart nusipirko valdomą mašiną, ale sūnui, kuris dar net nesėdi Vaikų žaislai tai kartais ilgai tėvų svajoto žaislo įsigyjimas
3) Kas dėl batų, tai dabar eina su croksais, turim kur kitur išeit kedukus, bet kai labiau atšals tada pirksiu manau odinius su kailiu grynu, man jie praktiškiau nei tie visi sniego batai
1) Kaip rašiau mažiui pirksiu lego smulkų, tai jau du turi rinkinius, viną nuo savęs, kita nuo močiutės, dar senelis nupirko mašiną sakė kažkokią didoką ir dar gal kokį šautuvą nupirksi, nes labai ant bangos jam šaudyt O va pana jau didelė, žaislai nelabai rūpi, tai nežinau nei ką pirkt gal kokių dažų irgi reiks, gal auskaus kokius ar šiaip papuošalų kokių, nes jau panelė
2) Kalbėjot apie mašinas vaikiškas, tai prisiminiau kad mano vyras kai tik sūnus gimė iškart nusipirko valdomą mašiną, ale sūnui, kuris dar net nesėdi Vaikų žaislai tai kartais ilgai tėvų svajoto žaislo įsigyjimas
3) Kas dėl batų, tai dabar eina su croksais, turim kur kitur išeit kedukus, bet kai labiau atšals tada pirksiu manau odinius su kailiu grynu, man jie praktiškiau nei tie visi sniego batai
1) Lego man apskritai ir pačiai labai patinka, vaikams dar labiau ir toks žaislas, kuris vos ne amžinas. susitepė, kuo lengviausiai išplovei ir vėl kaip naujas. nukrito- vėlgi nieko neatsitiko. ir šiaip statyt ko tik širdis geidžia galima
kiek dukrytei metų?
2) jau tie tėčiai
3)aš žiemai tokius crocsus noriu nupirkt, tik nežinau ar jie tikrai šilti pati žieminius crocsus turiu tokius, tai superiniai man su vaikais į lauką. Dabar Benas tokius avi, tokiam orui tai liuks, bet žiemai man kažkaip jie šaltoki atrodo
Papildyta:
QUOTE(Minlina @ 2013 11 21, 23:30)
kaip tik šįvakar su saviške trupučiuką apie dovanas šnektelėjom, tai pasirodo irgi monstrės reikia dar pabandžiau klausti, kuo jos geresnės už gražias barbes, tai kur ten mums, mamkoms suprast tai irgi vieną turbūt nupirksim, maniškei dažniausiai to ir pakanka, ji bent kolkas perdėtai neužsikabina
tai ir aš sakau, juk tiek daug kitokių gražių lėlių, bet būtinai turi patikt kažkokia nesąmoninga. manau čia trupučiuką mados reikalas. per tv vis reklamuoja, gal kokia draugė daržely turi, pas mane darbe kai vasarą buvo, tai viena mergaitė buvo net dvi jas atsinešus.
čia panašus bumas, kaip ir su tais puponautais buvo. kol per tv vis primindavo apie juos, maximoj dalindavo, tos reklamos būdavo, tai laaaaaabai jau reikėjo jų, o dabar toj dėžutėj ir guli. labai retai kada prisimena, kad reikia puponautų, o kai pagalvoji, ne taip ir senai čia ta jų banga ir buvo. tai taip ir su tom monstrėm , manau, bus.