QUOTE(Nikoleta @ 2013 10 30, 07:26)
rašai apie maniškį
tik sesė ir dažnai paerzina
tai karo stovis ištisai
ir mano gerą vaiką kažkas išsivedė, paliktas tikras bulius
ragai į priekį ir pirmyn, jau ir darželį skundžiasi
O dėl tų ragų, tai žinok ir maniškis. Sakau ne veltui gi jautukai jie pas mus
Dabar išvis etapas atėjo vėl tas kad biški kas ir rėkia, uj nervų ištampo. O dar kai vis serga, tai dar daugiau reikalavimų kelia.
QUOTE(Minlina @ 2013 11 04, 21:45)
sveikos
smagu pasiskaityt apie gerai augančius trimetinukus
neseniai atsitiktinai Lietuvos niką užmačiau, ogi pasirodo jau ir broliuką augina, o kai prisiminiau berods jos istoriją, kad labai sunkiai ir ilgai planavo pirmąjį, tai dvigubai džiugu pasidarė
maniškis bachūras auga puikiai, nuo birželio eina į daržą, vasarą vėjaraupiais prasirgo, tai ilgą karantiną apturėjom, nes vienas, paskui kitas, o sesė dar tokia labai sunkia forma, su aukšta tempa, dvi dienas apskritai nei sėdėt, nei gulėt normaliai negalėjo, vaikščiojo kaip vaiduokliukas ir jau net verkti neturėjo jėgų
na, bet viskas praeina, tik likę randukai primena
darželyje mažiui jokios adaptacijos nebuvo, nuvedžiau ir palikau taip nuo pirmos dienos, aišku, įtakos turėjo ir tai, kad su sese kartu, nes pas mus mišri grupė, ir šiaip jie labiau draugai nei peštukai
turiu ir dar vieną klausimuką
gal kuri turite Daily card kortelę? į telebimbam koncertą labai norim, visai šeimai tokia nevaikiška sumelė gaunasi, o vat su ta korta galima 4 už 3 kainą gaut, tai būtų labai labai faina
Smagu dėl Lietuvos
Dar viena mamytė turėjo gimdyt vasaros gale, nebepamenu nicko jos naujo, buvo Egliushka
Neturiu tokios kortelės. Aš tai bijau eit su vaikais dabar kažkur į didelius renginius, mano taip abu serga nuolat, kad bijau jau ir išeit kur su jais
Betkas šalia nusikosės ar nusičiaudės ir sirgs abu pas mane dvi savaites.
Kam aktualu, tai Kaune Megoj ši savaitgalį 40% nuolaida žaislams. Labai lego perka žmonės mačiau