Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

QUOTE(Linetė @ 2013 10 29, 23:13)
Mes irgi padą turim, tai jis universaus ir duplo tinka ir mažiems, tai labai geras dalykas, ant jo visai kitaip statosi, viskas stabilu  ax.gif Jau dabar bent smagiau, kad mažiai jau pažaidžia ramiai vieni, bet pas mane tik gal pusmetis kai bernas pats kažkiek vienas sugeba pažaist, nes anksčiau visada šalia turi būt  doh.gif Ir jau stebuklai, bet būna gal kokias 10 min. su sese pažaidžia nesusimušę, nes amžiais tai spardymaisi, spjaudymaisi ir ašaros. Uch moka mažius savo išsikovot, betkokiom priemonėm bet pasiekia savo biggrin.gif Kenčia dičkė nuolat pas mane, bet jaučiu kad čia pas visus tie mūsų gegužinukai karingi  ax.gif  Maniškis ir darželyje tvarką daro, draugų jau pilna, drąsus, jokios bėdos, netaip kaip su pirmaja pana smile.gif

rašai apie maniškį doh.gif tik sesė ir dažnai paerzina doh.gif tai karo stovis ištisai doh.gif ir mano gerą vaiką kažkas išsivedė, paliktas tikras bulius cool.gif ragai į priekį ir pirmyn, jau ir darželį skundžiasi blush2.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif smagu pasiskaityt apie gerai augančius trimetinukus smile.gif neseniai atsitiktinai Lietuvos niką užmačiau, ogi pasirodo jau ir broliuką augina, o kai prisiminiau berods jos istoriją, kad labai sunkiai ir ilgai planavo pirmąjį, tai dvigubai džiugu pasidarė

maniškis bachūras auga puikiai, nuo birželio eina į daržą, vasarą vėjaraupiais prasirgo, tai ilgą karantiną apturėjom, nes vienas, paskui kitas, o sesė dar tokia labai sunkia forma, su aukšta tempa, dvi dienas apskritai nei sėdėt, nei gulėt normaliai negalėjo, vaikščiojo kaip vaiduokliukas ir jau net verkti neturėjo jėgų verysad.gif na, bet viskas praeina, tik likę randukai primena

darželyje mažiui jokios adaptacijos nebuvo, nuvedžiau ir palikau taip nuo pirmos dienos, aišku, įtakos turėjo ir tai, kad su sese kartu, nes pas mus mišri grupė, ir šiaip jie labiau draugai nei peštukai smile.gif

turiu ir dar vieną klausimuką ax.gif gal kuri turite Daily card kortelę? į telebimbam koncertą labai norim, visai šeimai tokia nevaikiška sumelė gaunasi, o vat su ta korta galima 4 už 3 kainą gaut, tai būtų labai labai faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2013 10 30, 07:26)
rašai apie maniškį  doh.gif tik sesė ir dažnai paerzina doh.gif tai karo stovis ištisai  doh.gif ir mano gerą vaiką kažkas išsivedė, paliktas tikras bulius  cool.gif ragai į priekį ir pirmyn, jau ir darželį skundžiasi  blush2.gif

O dėl tų ragų, tai žinok ir maniškis. Sakau ne veltui gi jautukai jie pas mus doh.gif
Dabar išvis etapas atėjo vėl tas kad biški kas ir rėkia, uj nervų ištampo. O dar kai vis serga, tai dar daugiau reikalavimų kelia.

QUOTE(Minlina @ 2013 11 04, 21:45)
sveikos smile.gif smagu pasiskaityt apie gerai augančius trimetinukus smile.gif neseniai atsitiktinai Lietuvos niką užmačiau, ogi pasirodo jau ir broliuką augina, o kai prisiminiau berods jos istoriją, kad labai sunkiai ir ilgai planavo pirmąjį, tai dvigubai džiugu pasidarė

maniškis bachūras auga puikiai, nuo birželio eina į daržą, vasarą vėjaraupiais prasirgo, tai ilgą karantiną apturėjom, nes vienas, paskui kitas, o sesė dar tokia labai sunkia forma, su aukšta tempa, dvi dienas apskritai nei sėdėt, nei gulėt normaliai negalėjo, vaikščiojo kaip vaiduokliukas ir jau net verkti neturėjo jėgų verysad.gif na, bet viskas praeina, tik likę randukai primena

darželyje mažiui jokios adaptacijos nebuvo, nuvedžiau ir palikau taip nuo pirmos dienos, aišku, įtakos turėjo ir tai, kad su sese kartu, nes pas mus mišri grupė, ir šiaip jie labiau draugai nei peštukai smile.gif

turiu ir dar vieną klausimuką  ax.gif  gal kuri turite Daily card kortelę? į telebimbam koncertą labai norim, visai šeimai tokia nevaikiška sumelė gaunasi, o vat su ta korta galima 4 už 3 kainą gaut, tai būtų labai labai faina smile.gif

Smagu dėl Lietuvos thumbup.gif Dar viena mamytė turėjo gimdyt vasaros gale, nebepamenu nicko jos naujo, buvo Egliushka ax.gif
Neturiu tokios kortelės. Aš tai bijau eit su vaikais dabar kažkur į didelius renginius, mano taip abu serga nuolat, kad bijau jau ir išeit kur su jais doh.gif Betkas šalia nusikosės ar nusičiaudės ir sirgs abu pas mane dvi savaites.

Kam aktualu, tai Kaune Megoj ši savaitgalį 40% nuolaida žaislams. Labai lego perka žmonės mačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2013 11 09, 21:59)
Aš tai bijau eit su vaikais dabar kažkur į didelius renginius, mano taip abu serga nuolat, kad bijau jau ir išeit kur su jais  doh.gif Betkas šalia nusikosės ar nusičiaudės ir sirgs abu pas mane dvi savaites.

ir mano zinok taip pat doh.gif ir pneumo skiepu paskiepijau pries rudeni, ir vitamina c non stop gauna,o serga ir serga doh.gif todel vengiu as viesu vietu su maze...
Atsakyti
sveikatytės visiems 4u.gif pradėjęs lankyt daržą mažius irgi jau spėjo porą tokių gerų slogų apturėt, kai minimum savaitę turi išsisėdėt namie, bet man jau dešimt kart ramiau, nes matau skirtumą, kiek stipresnis yra šešiametės imunitetas, tikrai yra šviesa to vaikiškų ligų tunelio gale biggrin.gif

turim bilietukus smile.gif negavau daily kortos, bet nuo šios savaitės jau ir be kortelės pardavinėja 4 už 3 arba 3 už 2 kainą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 11 10, 16:07)
ir mano zinok taip pat doh.gif ir pneumo skiepu paskiepijau pries rudeni, ir vitamina c non stop gauna,o serga ir serga doh.gif todel vengiu as viesu vietu su maze...

Pas mus irgi, daryk ka nori, kaip sirgo taip serga. Laukiau kol dukra išsisirgs ir ką jau 11 metų o kaip sirgo taip serga doh.gif Aišku jau geriau dabar, anksčiau kas pora mėn. gulėdavom ligoninėj, dabar po du-trys kartus per metus bet vistiek atsigulam. Nevisiems pasiseka su vaikų ligom doh.gif

QUOTE(Minlina @ 2013 11 10, 19:05)
sveikatytės visiems  4u.gif pradėjęs lankyt daržą mažius irgi jau spėjo porą tokių gerų slogų apturėt, kai minimum savaitę turi išsisėdėt namie, bet man jau dešimt kart ramiau, nes matau skirtumą, kiek stipresnis yra šešiametės imunitetas, tikrai yra šviesa to vaikiškų ligų tunelio gale  biggrin.gif

turim bilietukus smile.gif negavau daily kortos, bet nuo šios savaitės jau ir be kortelės pardavinėja 4 už 3 arba 3 už 2 kainą  thumbup.gif

Smagu kad sustiprėjo tavo panelės imunitetas thumbup.gif Tai ir mažius greit matyt sustiprės tavo. Vieni vaikai būna stipresni, kiti ne. Ką jau padarysi.
Smagu, kad nusipirkot bilietus thumbup.gif Vaikams manau labai patiks.
Atsakyti
Linete, o tavo mazius lanko darzeli?kur dedi ji, kai serga?nes pas mane tai didizaja laiko dali praserga, bileteniu nepriimsi tiek, kiek ji serga doh.gif tai sunku...
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Pasipasakokit ką planuojat pirkt gegužiukams Kalėdoms?
Atsakyti
ir dar įdomu kokius žieminius batus perkat?

gal kas apie COLUMBIA "apšvies" , kaip tokie pvz? batai. ar šilti, patogūs, pats apsiaut galės?

Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 11 14, 13:15)
Sveiki  smile.gif

Pasipasakokit ką planuojat pirkt gegužiukams Kalėdoms?

laba,
mes dovanosim kalbanti katina Toma, nes jis siuo metu ant bangos pas mus smile.gif http://www.smythstoy...-118128itm.aspx

o batukus ziemai pirksiu odinukus su vilna, nes visi tie sniego batai labai jau griozdiski, siaip ar taip juos nesiojant, reik antru batu, iseigai, pasipuosti ir tt ax.gif
nors uzpraeita ziema turejom Columbia, panasus kaip nuorodoj, tik senesnio modelio, patenkinta jais buvau, patogiai apaunami, silti, bet griozdiski doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoda Orchidėja: 14 lapkričio 2013 - 15:13
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 11 14, 16:12)
laba,
mes dovanosim kalbanti katina Toma, nes jis siuo metu ant bangos pas mus smile.gif http://www.smythstoy...-118128itm.aspx

o batukus ziemai pirksiu odinukus su vilna, nes visi tie sniego batai labai jau griozdiski, siaip ar taip juos nesiojant, reik antru batu, iseigai, pasipuosti ir tt ax.gif
nors uzpraeita ziema turejom Columbia, panasus kaip nuorodoj, tik senesnio modelio, patenkinta jais buvau, patogiai apaunami, silti, bet griozdiski doh.gif

laba, maniškis toki katina pernai gavo tai kalbejo lygiai pusdieni normaliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 11 14, 16:12)
laba,

tai va va, ir man jie tokie griozdiški ax.gif bet į darželį ir šiaip į lauką "ant kalnų" , tai reiktų šiltų, patogių batų.

o Benas nuo traukinių , perėjo prie Makvyno... nors naiviai galvojau, kad peršoksim mes tą "ratų" etapą.. bet pasirodo klydau. nupirkau visai nepamasčius triusikėlius su makvynu, kitokių nebuvo to dydžio, tai dabar kai tik užsideda juos, tai darželyje būtinai turi auklėtojai parodyt biggrin.gif pirmą kartą, tai net išsižiojau, atvažiavau pasiimt, ruošiamės jau namo, o jis auklėtojai sako: " nori, triusikus parodysiu" lotuliukas.gif

vis dar lego "ant bangos" , tokių kūrinių pristato... ir lėktuvus su sparnais susikonstruoja ir šautuvus biggrin.gif

QUOTE(...sara... @ 2013 11 14, 21:33)
laba, maniškis toki katina pernai gavo tai kalbejo lygiai pusdieni normaliai  blush2.gif

sugedo? papasakok kas čia per žaislas ax.gif
Atsakyti