Labukas visoms,
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 10 02, 08:45)
bet kaip įdomiai
pagal amžių tai metais jaunesnis gaunasi? tai nieko tokio, gerai pati sakai- galės pasimokyt iš vyresnių
o kaip tos grupės yra kur vaikai 3-6 metų toje pačioje grupėje? va taip tai aš asmeniškai nenorėčiau
taip, maniškis 2010 gimimo o visi kiti 2009-2008.
QUOTE(JJ_M @ 2013 10 02, 09:19)
labas
aš vakar tokia įsiutus parėjau iš darželio..auklėjau gerą auklėtoją.. ledinės..pamatė iš karto pradėjo ašarot..mačiau, kad jam ne kas...
Eina sau kaip nemalonu, na žinok aš irgi būčiau kaukus jei pamatyčiau kad vaikas taip sušalęs
Nu blyn gi plaučių uždegimą gali taip gaut. Manau kad kaikurios auklėtojos spec. taip elgiasi, nes kuo mažiau vaikų tuo lengviau susitvarkyt gi. Anyta mano dirbus darželyje tai sakė tikrai didžioji dalis auklėtojų turėdavo tokią nuomonę ir nuostatą ir visai dzin būdavo vaikučių savijauta bei sveikata ... aš negaliu pakest tokių žmonių... reikia tikėtis kad tokioms dar gyvenimas atsirūgs.
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 10 02, 11:26)
pas mus daržely irgi šalta kaip Šiaurės ašigaly ... bet vaikai aprengti kiek įmanoma iš namų, o kiek neaprengia mamos, tai auklėtojos pačios prirengia . vieną dieną radau Beną su savais drabužiais, ir dar kažkokia šilta kailine liemene
bet šiaip iš esmės, tai man pikta, kad vaikų darželiai nešildomi. jau kur kur , bet ten tai pirmoj vietoj reiktų šildymą įjungt.
Gerai kai auklėtojos normalios, bent pasirūpina mažiukais.
Dėl darželių nešildymo tai kažkoks košmaras. Tikrai teims kam labiausiai reikia šilumos, jos nėra. Ligoninėse pabūkit dabar, ten išvis ligonis išeisi, kai guli nejudi, o viduj vos 13 laipsnių. Kas per šalis, iki šiol nesuprantu. Jokių higienos ir sveikatos normų nepaisoma dėl taupymo sumetimų, bet kad taip gadinama sveikata, valdžiai nedaeina ... Kai pati turiu bėdų su širdim, žinau kaip gyd. sakydavo kad dalis širdies negalavimų atsiranda kai maži vaikai būna šaltai, jiems gelia kaulus, darosi riaumatai, o tai pjūklas širdžiai. Išvis šaltis ir drėgmė man kančia. Kol gyvenau bute tol kankinausi, dabar kai nuosavam name, tai gėris. Bet po šiai dienai aš negaliu ramiai žiūrėti kaip šala dabar ir žmonės butuose ir vaikučiai darželiuose ir ligoniai ligoninėse.