Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

QUOTE(Nikoleta @ 2013 10 02, 06:32)

Ačiu bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas visoms,

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 10 02, 08:45)

bet kaip įdomiai  bigsmile.gif  pagal amžių tai metais jaunesnis gaunasi? tai nieko tokio, gerai pati sakai- galės pasimokyt iš vyresnių smile.gif o kaip tos grupės yra kur vaikai 3-6 metų toje pačioje grupėje? va taip tai aš asmeniškai nenorėčiau  ax.gif

taip, maniškis 2010 gimimo o visi kiti 2009-2008.

QUOTE(JJ_M @ 2013 10 02, 09:19)
labas smile.gif
aš vakar tokia įsiutus parėjau iš darželio..auklėjau gerą auklėtoją.. ledinės..pamatė iš karto pradėjo ašarot..mačiau, kad jam ne kas...

Eina sau kaip nemalonu, na žinok aš irgi būčiau kaukus jei pamatyčiau kad vaikas taip sušalęs doh.gif Nu blyn gi plaučių uždegimą gali taip gaut. Manau kad kaikurios auklėtojos spec. taip elgiasi, nes kuo mažiau vaikų tuo lengviau susitvarkyt gi. Anyta mano dirbus darželyje tai sakė tikrai didžioji dalis auklėtojų turėdavo tokią nuomonę ir nuostatą ir visai dzin būdavo vaikučių savijauta bei sveikata ... aš negaliu pakest tokių žmonių... reikia tikėtis kad tokioms dar gyvenimas atsirūgs.

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 10 02, 11:26)

pas mus daržely irgi šalta kaip Šiaurės ašigaly ... bet vaikai aprengti kiek įmanoma iš namų, o kiek neaprengia mamos, tai auklėtojos pačios prirengia . vieną dieną radau Beną su savais drabužiais, ir dar kažkokia šilta kailine liemene  biggrin.gif bet šiaip iš esmės, tai man pikta, kad vaikų darželiai nešildomi. jau kur kur , bet ten tai pirmoj vietoj reiktų šildymą įjungt.

Gerai kai auklėtojos normalios, bent pasirūpina mažiukais.
Dėl darželių nešildymo tai kažkoks košmaras. Tikrai teims kam labiausiai reikia šilumos, jos nėra. Ligoninėse pabūkit dabar, ten išvis ligonis išeisi, kai guli nejudi, o viduj vos 13 laipsnių. Kas per šalis, iki šiol nesuprantu. Jokių higienos ir sveikatos normų nepaisoma dėl taupymo sumetimų, bet kad taip gadinama sveikata, valdžiai nedaeina ... Kai pati turiu bėdų su širdim, žinau kaip gyd. sakydavo kad dalis širdies negalavimų atsiranda kai maži vaikai būna šaltai, jiems gelia kaulus, darosi riaumatai, o tai pjūklas širdžiai. Išvis šaltis ir drėgmė man kančia. Kol gyvenau bute tol kankinausi, dabar kai nuosavam name, tai gėris. Bet po šiai dienai aš negaliu ramiai žiūrėti kaip šala dabar ir žmonės butuose ir vaikučiai darželiuose ir ligoniai ligoninėse.

Atsakyti
Sveikos,
ojei suprantu kaip skaudžiai turėjai pasijusti JJ M, pamačius tokį savo vaikiuką...nesuprantu, kaip auklėtoja galėjo nesužiūrėt schmoll.gif
aš pati metus dirbau auklėtoja su tokiais pat mažuliais, ir kai mano pačios vaikai tokio panašaus amžiaus, tai aš į darželio vaikus žiūrėdavau ir kaip iš mamos pusės... o dar kai pati aš šaltyšė, dar ir grupė mūsų buvo šalta, kampinė doh.gif bet žinokit, būdavo tokių tėvų, ir ne vienas, kurie nepalikdavo spintelėj šiltesnių rūbų - mat taip grūdindavo vaikus blink.gif vienu žodžiu...
Klaipėdoj mano vaikų draželį pradėjo šildyt ketvirtadienį popiet, bet jau taip minimaliai minimaliai...o iki tol po šaltesnės nakties sūnaus grupėj ryte būdavo plius 12 laipsnių - geras, ania doh.gif tai nevedžiau aš jo į tokią ledynyčią, ryt bandysiu - jau bus kažkiek įšilę. O dukros grupė šalia žymiai šiltesnė - gal kad ne kampinė ir virš virtuvės patalpų, bet vistiek po savaitės darželyje su sloga parėjo doh.gif vienu žodžiu, toliau auginam vaikus tongue.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
maniskis irgi jau su sloga doh.gif tik gerai, kad nekoseja:) visa menesi pedino i darzeli, labai jam ten patinka, ir as dziaugiuosi, kad aukletojos kitos smile.gif
darzeli jau nuo pirmadienio turetu pradet sildyt thumbup.gif bet turbut dar nevesiu, kol neissisloguos, gal senelis pabus.Pas mane pacia darbe klaseje 14-15 laipsniu, tai nuolat griztu is darbo susalusi....
Atsakyti
sveikos, mes irgi vis dar su sloga, i darziuka pavyko nueiti tik savaite doh.gif o sloguoja jau lygiai menuo, nesuprantu, ka ir begalvoti g.gif
Atsakyti
Labas
ziuriu atgijo poklabiai, jungiuos ir as..jei trumpai, tai mes gerai..augam, isdykaujam, mokomes, mandrejam ir .t.t..
si karta ir as 'pasilepinau' jau senai buciau turejus dirbti bet pasiemiau nemokam atostogu, tai dziaugiuos savo pupom, o va lapkricio gale jau darbuka..bet 3 sav ir Kaledos..ne taip baisu..
noretus ir man visai nedirbt, deja deja..
ziuriu daug dar musu geguziuku 'vienturteliu' ax.gif ..
Atsakyti
Sveikutes,
Beskaitinėjant nutariau ir aš pasipasakoti. smile.gif
Darželije jau pasikeitė grupė. Jau viena pakopa aukščiau smile.gif Kita grupė, naujų vaikų ir nauja aklėtoja. Pradžioje kaip ir viskas sekėsi puikiai, bet laikui einant mano žirnis kiekvieną vakarą pareiškia kad nenori eiti į darželi, nenori ten miegoti Sako aš namuose būsiu. smile.gif Na bet eina kaip ėjas, didesnių nusiskundimų iš savo žirniuko negirdžiu. Bet patapau stebėtoja, stebiu kaip kas aplinkui ta grupę dedasi... smile.gif
Pakeičiau pati darbą dabar važinėjų į Šiaulius kiekviena dieną. Pačiai sunku bet su sūnumi leidžiame kiekviena vakarą kartu. Ir sūnus patenkintas kad mama visada namie ir pačiai kitoks darbas gera savijauta. smile.gif
Mano žirnis labai jau laukia baltos žiemos kiekvieną dieną klausimai: "Kur žiema?, kada bus? kodėl dabar nėra jos? aš norių žiemos..." biggrin.gif Ir nei kaip paaiškinti kad dar reikia palaukti, reikia kad nuo medžių lapai nukrsitu va tada lauksime sniegiuko. o jis "aš norių dabar" Oi sugalvoja jis. smile.gif
Pasipasakojau...
Jei dar yra ligoniukų tai sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Smagu, kad vis daugiau čia mūsų jau prisijungia ax.gif
Mes tfu tfu tfu išsikapstėm iš kažkoio bjauraus viruso ax.gif O dar laringitas sunkus užpuolė tris paras bemiegės naktys ir tik tarp garų, bet dabar jau viskas gerai. Kažkaip pradedu nebelauk darželio, nes tada nebezinai kur palikt vaikus kai abu serga.
Maniškiai abu jau labai laukia Kalėdų, tai dabar jiems sudrausminimas yra kai pasakai gerai elkitės, nes senelio šalčio nykštukai viską mato ir jei neklausysit tai gali neatnešt tai ko norėsit. Mažiukui tai puikiai veikia pakolkas smile.gif
Gal kažkuri žinot vietą kur nupirkt lego pigiau, gal kur išpardavimai vyksta, vis neužtinku niekur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2013 10 26, 11:04)
Sveikutės,
Smagu, kad vis daugiau čia mūsų jau prisijungia  ax.gif
Mes tfu tfu tfu išsikapstėm iš kažkoio bjauraus viruso  ax.gif O dar laringitas sunkus užpuolė tris paras bemiegės naktys ir tik tarp garų, bet dabar jau viskas gerai. Kažkaip pradedu nebelauk darželio, nes tada nebezinai  kur palikt vaikus kai abu serga.
Maniškiai abu jau labai laukia Kalėdų, tai dabar jiems sudrausminimas yra kai pasakai gerai elkitės, nes senelio šalčio nykštukai viską mato ir jei neklausysit tai gali neatnešt tai ko norėsit. Mažiukui tai puikiai veikia pakolkas  smile.gif 
Gal kažkuri žinot vietą kur nupirkt lego pigiau, gal kur išpardavimai vyksta, vis neužtinku niekur  ax.gif

Sveikatėlės ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lego Duplo šiandien kaip tik Maximoj akcijas mačiau, nemažai nukainuoti thumbup.gif mums Duplo einamiausi, gali žaist nuo ryto iki vakaro thumbup.gif laukiam ir męs Kalėdų wub.gif o klausymai visiškai jokio cool.gif grasink kuo nori cool.gif

aš jau atostogų noriu, o tai tik spėk suktis rate doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 26 spalio 2013 - 13:10
QUOTE(Nikoleta @ 2013 10 26, 14:09)
Sveikatėlės ligoniukams 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Lego Duplo šiandien kaip tik Maximoj akcijas mačiau, nemažai nukainuoti  thumbup.gif mums Duplo einamiausi, gali žaist nuo ryto iki vakaro  thumbup.gif laukiam ir męs Kalėdų  wub.gif o klausymai visiškai jokio  cool.gif grasink kuo nori  cool.gif

aš jau atostogų noriu, o tai tik spėk suktis rate  doh.gif

Aš šiandien Rimi Megoj buvau tai kaip tik 40% žaislams buvo, tai paėmiau jau ir lego vieną didesnį ir dar pora žaislų, jau Kalėdoms kaupsiu ax.gif Pas mus su duplo nelabai žaidžia, jau matai reikia kuo smulkesnių detalių, kad ilgiau galėtų dėt, tai jau pirksiu dabar tuos mažiukus lego, kur vyresniems. Reiks dar ir į Maximą užsukt. Prasideda dovanų rinkimo maratonas, jau šiemet išanksto rinksiu, nes paskui būna jau perdaug nervų, kai visko reikia daug. O apie atostogas aš irgi svajoju, bet nenusimato man jos. Nebeturiu nei mamadienių, nieko jau. Ariam darbe belekaip doh.gif Atrodo nors namo grįžtum ir pailsėtum, bet čia jau kitas maratonas darbų laukia doh.gif Tokia kaip jau sakant mamų dalia smile.gif
Atsakyti
Smulkūs lego dar netinka, turim nuo sesės nemažą dėžę cool.gif o Duplo super ypač kai nupirkau padus, tai stato viską laivus, namus gaažus, fantazija liejasi be ribų ir tik Duplo thumbup.gif jau beveik viską supirkę ką Maxima siūlo cool.gif dabar Kalėdų seniui su sese laišką piešia nori Duplo Mcqueeno ir būtinai dar jo kolegos bruolio biggrin.gif reiks ieškot doh.gif apie dovanas aš ir jau galvoju biggrin.gif bet kaip visada supirksiu valgomas kvepiančias sunaudojamas saviškiam biggrin.gif

mamadienių aš ir neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2013 10 27, 10:49)
Smulkūs lego dar netinka, turim nuo sesės nemažą dėžę cool.gif o Duplo super ypač kai nupirkau padus, tai stato viską laivus, namus gaažus, fantazija liejasi be ribų ir tik Duplo  thumbup.gif jau beveik viską supirkę ką Maxima siūlo  cool.gif dabar Kalėdų seniui su sese laišką piešia nori Duplo Mcqueeno ir būtinai dar jo kolegos bruolio  biggrin.gif reiks ieškot  doh.gif  apie dovanas aš ir jau galvoju  biggrin.gif bet kaip visada supirksiu valgomas kvepiančias sunaudojamas saviškiam biggrin.gif 

mamadienių aš ir neturiu  verysad.gif

Mes irgi padą turim, tai jis universaus ir duplo tinka ir mažiems, tai labai geras dalykas, ant jo visai kitaip statosi, viskas stabilu ax.gif Jau dabar bent smagiau, kad mažiai jau pažaidžia ramiai vieni, bet pas mane tik gal pusmetis kai bernas pats kažkiek vienas sugeba pažaist, nes anksčiau visada šalia turi būt doh.gif Ir jau stebuklai, bet būna gal kokias 10 min. su sese pažaidžia nesusimušę, nes amžiais tai spardymaisi, spjaudymaisi ir ašaros. Uch moka mažius savo išsikovot, betkokiom priemonėm bet pasiekia savo biggrin.gif Kenčia dičkė nuolat pas mane, bet jaučiu kad čia pas visus tie mūsų gegužinukai karingi ax.gif Maniškis ir darželyje tvarką daro, draugų jau pilna, drąsus, jokios bėdos, netaip kaip su pirmaja pana smile.gif
Atsakyti