Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

Sveikos,
darara, ir kaip tu tiek suspėji? ar tu nedirbi?
nes aš tai sukuos kaip vijurkas.. nuo ryto į darbą, vakare su dukryte į baseiną, o dar du kartus per savaitę vežam pas Miliauskaitę dainuot. tai jau man ir šitų užsiėmimų sočiai. Benas tai gražus ir be "užklasinės" veiklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 25, 21:09)
Sveikos,
darara, ir kaip tu tiek suspėji? ar tu nedirbi?
nes aš tai sukuos kaip vijurkas.. nuo ryto į darbą, vakare su dukryte į baseiną, o dar du kartus per savaitę vežam pas Miliauskaitę dainuot. tai jau man ir šitų užsiėmimų sočiai. Benas tai gražus ir be "užklasinės" veiklos  biggrin.gif

Ne as nedirbu...nelabai kol kas iseitu...ryte kol visus isvezioju, paskui suvezioju..Kitais metais kai Lukne jau prades lankyt mokykla , gal tada rytais kazkur , bet ir tai atostogos vaikams,,,nebus kur ju palikt...
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2013 09 25, 22:14)
Ne as nedirbu...nelabai kol kas iseitu...ryte kol visus isvezioju, paskui suvezioju..Kitais metais  kai Lukne jau prades lankyt mokykla , gal tada rytais kazkur , bet ir tai atostogos vaikams,,,nebus kur ju palikt...

Fainai smile.gif Atvirai pasakius ir aš taip labiau norėčiau smile.gif bet kol kas nusprendžiau grįžt į darbą. išeit bet kada spėsiu smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(busima @ 2013 09 25, 16:11)

Sveikatos bernužėliui.
O kada Jonitą planuoji išleist?

ačiū 4u.gif
Jonita užrašyta nuo vasario, nes sausį jai 2. Turėčiau grįžt į darbą. Bet turbūt negrįšiu..per maža man ji dar atrodo, o tuo labiau vidurį žiemos dėl ligų nenoriu vest.. Planavau nuo kito rugsėjo..o bet tačiau kadangi nes įsikeliam vasarą į naujus namus, ten vietos darželyje nėra nei vienam..tai nežinau kaip bus.. gali būt, kad lik abu šiam darželyje, dirbsiu vairuotoja ir užsiimsiu sava veikla namuose..
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 25, 22:20)
Fainai smile.gif Atvirai pasakius ir aš taip labiau norėčiau smile.gif bet kol kas nusprendžiau grįžt į darbą. išeit bet kada spėsiu smile.gif

As ir labai dziaugiuosi , kad turiu galimybe but namie....Lt buciau jau senai gryzus ii darba....Auginant dicki , net nespejau dorai pamatyt kaip jis uzaugo , dirbdavom abu su vyru juodai, vaikas nuo 1 m. darzeli, po darzelio dar ir su auklem tekdavo pabut ... doh.gif

Labuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Žiūriu dar laikas nuo laiko pokalbiai atsigauna smile.gif Smagu pasiskaitynėti čia ax.gif
Mano bernas irgi nuo rugsėjo 2 d. žygiuoja į darželį. Jokios ašarėlės nebuvo nė karto, eina su noru į darželį, tik kad nemiega ten pietų, tai grįžta pervarges. Ir aišku jau antrą kart per mėn. serga, bet jau rimčiau nei sloga, jau su tempom ax.gif Bet vistiek džiaugiuosi, kad su juo viskas kitaip, ant kiek pana maža darželyje gal pusmetį klykė po kelias valandas, kasdien iš darbo iškviesdavo pasiimt jos, tai ant tiek su sūnum gerai. Tik va silpni abu jie pas mane, biški kas ir serga, o visa kita neblogai. Kiekvienam vaikui skirtinga tai adaptacija.Vieni greičiau ir lengviau pripranta, kiti sunkiau. Va dar geras buvo, kai vyras nuvedė Matą į darželį pirmą dieną, tai kai nuėjo į savo grupę 3-nukų, pasirodė auklėtojom didelis labai ir jį perrašė į kitą grupę 4-5m. Atrodo nėra labai aukštas, bet pasirodo kad gerokai aukštesnis už visus. Pradžioj kažkaip susinervinau, paskui galvoju gal ir nieko tokio, daugiau tobulės vaikas gal, ūgiu beveik lygus su visais didčkiais ir sutaria neblogai, tai visai manau gerai kad pakeitė auklėtojos grupę jam. Kaip bus toliau žiūrėsim.
Atsakyti
Labukas. Mes dabar pirma savaite vedem i darzeli po pilna diena. Tai visiskai nieko nevalgo, nemiega... Grizta isvarges. Isaiskinom jam, kad jau uzaugo vaiks ir reikia eiti i darbeli pinigu uzdirbti kinderiams. Po sios savaites sako man: mamyte, as jau uzdirbau daug pinigeliu. Man daugiau nebereikia smile.gif .
Viena aukletoja sako, kad viskas einasi puikiai, o kita popietine aukletoja su graudzia israiska kartoja, kad ooojojoj kokia sunki adaptacija, nezinau kaip jam bus. Tai va.. O kaip is tikro ten yra, neaisku. Pakolkas vaiksto apsikabines ta linksmaja aukletoja, nepaleidzia jos is akiu, o su vaikais nelabai bendrauja. Kad visi ten didesni. Dauguma virs 4 metu.
Atsakyti
laba diena, gal galit padeti ax.gif gal prisimenat linka to puslapiuko kur galima sukurti apklausa, na tokia kai mes del marskineliu pasisakydavom dydis spalva ir t.t va prireike ir nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprika4 @ 2013 09 30, 14:05)
laba diena, gal galit padeti  ax.gif gal prisimenat linka to puslapiuko kur galima sukurti apklausa, na tokia kai mes del marskineliu pasisakydavom dydis spalva ir t.t va prireike ir nepamenu  doh.gif

http://doodle.com/?locale=lt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Linetė @ 2013 09 26, 20:05)
Va dar geras buvo, kai vyras nuvedė Matą į darželį pirmą dieną, tai kai nuėjo į savo grupę 3-nukų, pasirodė auklėtojom didelis labai ir jį perrašė į kitą grupę 4-5m. Atrodo nėra labai aukštas, bet pasirodo kad gerokai aukštesnis už visus. Pradžioj kažkaip susinervinau, paskui galvoju gal ir nieko tokio, daugiau tobulės vaikas gal, ūgiu beveik lygus su visais didčkiais ir sutaria neblogai, tai visai manau gerai kad pakeitė auklėtojos grupę jam. Kaip bus toliau žiūrėsim.

bet kaip įdomiai bigsmile.gif pagal amžių tai metais jaunesnis gaunasi? tai nieko tokio, gerai pati sakai- galės pasimokyt iš vyresnių smile.gif o kaip tos grupės yra kur vaikai 3-6 metų toje pačioje grupėje? va taip tai aš asmeniškai nenorėčiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vega2 @ 2013 09 28, 09:59)
Labukas. Mes dabar pirma savaite vedem i darzeli po pilna diena. Tai visiskai nieko nevalgo, nemiega... Grizta isvarges. Isaiskinom jam, kad jau uzaugo vaiks ir reikia eiti i darbeli pinigu uzdirbti kinderiams. Po sios savaites sako man: mamyte, as jau uzdirbau daug pinigeliu. Man daugiau nebereikia  smile.gif .
Viena aukletoja sako, kad viskas einasi puikiai, o kita popietine aukletoja su graudzia israiska kartoja, kad ooojojoj kokia sunki adaptacija, nezinau kaip jam bus. Tai va.. O kaip is tikro ten yra, neaisku. Pakolkas vaiksto apsikabines ta linksmaja aukletoja, nepaleidzia jos is akiu, o su vaikais nelabai bendrauja. Kad visi ten didesni. Dauguma virs 4 metu.

tai gal vaikui viena auklėtoja patinka , kita- nelabai smile.gif
gudročiai tie mūsų "mažiai" biggrin.gif aš kartais kai išgirstu Beno pasiteisinimus ar šiaip pasiaiškinimus, tai jis man į trimetį nepanašus biggrin.gif
Atsakyti
labas smile.gif
aš vakar tokia įsiutus parėjau iš darželio..auklėjau gerą auklėtoją.. atrodė faina gera.. bet taip nusivyliau..tiek susinervinau, kad maniau apsižliumpsiu biggrin.gif taigi kol išsikuitėm su Jonita eit Jono pasiimt..iš lėto nupėdinom..o Jonas rugsėjį ėjo 6 dienas..na vakar jau buvo spalis ir jau buvo 1-ma diena vėl po ligos..dvi dienas nueina ir vėl serga (kosti, sloga yra, arba ne, tempos nėra).. vėl būnam namuose.. Taigi labas JOnai mamytė atėjo! Kai pamačiau.. Iš veido vaikas iškrites, aplink lūpas mėlyna..čiupt už rankų LEDINIS visas..kojos ledinės..rankytės ledinės..pamatė iš karto pradėjo ašarot..mačiau, kad jam ne kas..tai kai atidariau kakarynę.. pilna spintelė rūbų..megztukų yra, kelnių, pėdkelnių..blyn tai galų gale sakau striukę uždėkit..sako aš 18 vaikų nesužiūrėsiu..sakau gal suskaičiuojam kiek dabar grupėj vaikų??? taigi puse serga..sakau kaip jums negėda, pati su megztiniu šiltu..vaikai sušąlę..aš gi namuose būdama nežinau kaip grupėj, ar šalta, ar karšta..tada ji savo ..basanoškės netinkamos, fizinio lavinimo mokytoja sakė..taigi liepėt sporbačius atnešt! Kodėl ėjo į salę su basanoškėm, jei spintelėj sporbačiai.. tai anketos neatnešėt.. sakau mes dabar apie megztinį kalbam, ne apie anketą..visas vakaras buvo sugadintas..taip susinervinau jūs neįsivaizduojat.. šiandien sakė įjungs šildymą..tai tikiuosi nerasiu Jono su visais megztiniais iš spintelės ir raudonais žandais..
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 10 02, 09:19)
labas smile.gif
aš vakar tokia įsiutus parėjau iš darželio..auklėjau gerą auklėtoją.. atrodė faina gera.. bet taip nusivyliau..tiek susinervinau, kad maniau apsižliumpsiu biggrin.gif taigi kol išsikuitėm su Jonita eit Jono pasiimt..iš lėto nupėdinom..o Jonas rugsėjį ėjo 6 dienas..na vakar jau buvo spalis ir jau buvo 1-ma diena vėl po ligos..dvi dienas nueina ir vėl serga (kosti, sloga yra, arba ne, tempos nėra).. vėl būnam namuose.. Taigi labas JOnai mamytė atėjo! Kai pamačiau.. Iš veido vaikas iškrites, aplink lūpas mėlyna..čiupt už rankų LEDINIS visas..kojos ledinės..rankytės ledinės..pamatė iš karto pradėjo ašarot..mačiau, kad jam ne kas..tai kai atidariau kakarynę.. pilna spintelė rūbų..megztukų yra, kelnių, pėdkelnių..blyn tai galų gale sakau striukę uždėkit..sako aš 18 vaikų nesužiūrėsiu..sakau gal suskaičiuojam kiek dabar grupėj vaikų??? taigi puse serga..sakau kaip jums negėda, pati su megztiniu šiltu..vaikai sušąlę..aš gi namuose būdama nežinau kaip grupėj, ar šalta, ar karšta..tada ji savo ..basanoškės netinkamos, fizinio lavinimo mokytoja sakė..taigi liepėt sporbačius atnešt! Kodėl ėjo į salę su basanoškėm, jei spintelėj sporbačiai.. tai anketos neatnešėt.. sakau mes dabar apie megztinį kalbam, ne apie anketą..visas vakaras buvo sugadintas..taip susinervinau jūs neįsivaizduojat.. šiandien sakė įjungs šildymą..tai tikiuosi nerasiu Jono su visais megztiniais iš spintelės ir raudonais žandais..

vajei, užjaučiu dėl sugadintos nuotaikos 4u.gif
pas mus daržely irgi šalta kaip Šiaurės ašigaly ... bet vaikai aprengti kiek įmanoma iš namų, o kiek neaprengia mamos, tai auklėtojos pačios prirengia . vieną dieną radau Beną su savais drabužiais, ir dar kažkokia šilta kailine liemene biggrin.gif bet šiaip iš esmės, tai man pikta, kad vaikų darželiai nešildomi. jau kur kur , bet ten tai pirmoj vietoj reiktų šildymą įjungt.
Atsakyti