Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

labas. maniske irgi verkia kasdien darzely, tai tetes, tai mamos.
as be jegu doh.gif bet atidaviau planus, nors vienas didelis darbas atkrito
ligos ir mus puola, savaitgali maze prasirgo, dabar as.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2013 09 11, 19:58)
labas. maniske irgi verkia kasdien darzely, tai tetes, tai mamos.
as be jegu  doh.gif bet atidaviau planus, nors vienas didelis darbas atkrito
ligos ir mus puola, savaitgali maze prasirgo, dabar as.

Nesirkit 4u.gif

Praeis pora savaiciu ir apsipras,nors realiai labai nuo vaiko priklauso.
Mano keturioliktoj dienoj jau neverke,palikom pas svetimsalius,ji nieko nesuprato kas jai sakoma.
Atsakyti
QUOTE(egre @ 2013 09 10, 23:32)
Sveikos
o mokyklele  lietuviu kalba?Darzelio nelankot?

Na ir kaip sekesi pirma diena?

Ne mokyklele anglu , o darzelio nelankem...

Vakar palikau labai verkiancia , nuejus pasiimt uz 1.5 val. radau neverkiancia, bet stovejo toj pacioj vietoj kur palikau ...sake - niekur nejo, nieko neeme, nezaide... verysad.gif Nu siandien vel bandysim doh.gif ..kol kas va sedi , valgo , kalbam , kad eis i mokyklele -ji sako, kad pasiliksiu, neverksiu, bet ...labai abejoju ....
Atsakyti
Labukas,

na, mes prisidedam prie tų, kurie nuo 2-os rugsėjo keliaujam į daržą.
Kai pasiskaitau kaip sunkokai kai kuriems sekasi, tai džiaugiuosi, kad kol kas be problemų eina. Pirmą diena nuėjom iki pietų miego, antrą su miegu, o toliau visai dienai. Penktadienį neleidau, nes pradėjus buvo sloguot, bet per savaitgalį išsikapstėm (neskaitant sesės užkrėstos ir manęs), tai pirmadienį sunkiai kėlėsi, sakė aš dar sergu ir neisiu, bet kai jau batus namie užsidėjo, tai tik bučkis ir mama ate.

Aš kaip JO užklausiau dėl miegojimo darželyje, tai irgi tik dabar išgirdau, kad visiems ant šoniuko reik miegot. Bet manoji, tai kaip Meida, miega kaip nori, bet ne todėl, kad ji gera, o todėl, kad prie sienos miega ir jos kiti nemato. lotuliukas.gif

tikiuosi, kad lūžio blogo ir nebus, ir toliau eis gražiai. Visą vasarą aiškino kaip nori į darželį, kaip nori pas vaikus, kaip miegos ir žais. Tai gal ir ramu, nes pati labai ilgai norėjo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2013 09 12, 19:28)
Labukas,

tikiuosi, kad lūžio blogo ir nebus, ir toliau eis gražiai. Visą vasarą aiškino kaip nori į darželį, kaip nori pas vaikus, kaip miegos ir žais. Tai gal ir ramu, nes pati labai ilgai norėjo. blush2.gif

Saunuole Vakare thumbup.gif

Lukne irgi po apsilankymo vasaros pradzioje mokykleleje , visa vasara kalbejo, kaip ji eis ten, kaip zais, kaip mamos nebus, sakys mamai bai bai , kaip mama ateis jos pasiimt ....deja deja ....siandien palikau rekiancia, atejus paiimt buvo rami , sake zvalgesi aplink, nuejo i toleta, bet nei zaist, nei dar ka veikt nesutiko ....gryzus namo ji vel kalba , kad ryt eis, kad pasiliks, kad neverks ...tikiuosi, kad tokia idiena isaus kuo greiciau ...labai liudna girdet ir palikt ja taip verkiancia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2013 09 12, 20:28)
Labukas,

na, mes prisidedam prie tų, kurie nuo 2-os rugsėjo keliaujam į daržą.
Kai pasiskaitau kaip sunkokai kai kuriems sekasi, tai džiaugiuosi, kad kol kas be problemų eina. Pirmą diena nuėjom iki pietų miego, antrą su miegu, o toliau visai dienai. Penktadienį neleidau, nes pradėjus buvo sloguot, bet per savaitgalį išsikapstėm (neskaitant sesės užkrėstos ir manęs), tai pirmadienį sunkiai kėlėsi, sakė aš dar sergu ir neisiu, bet kai jau batus namie užsidėjo, tai tik bučkis ir mama ate.

Aš kaip JO užklausiau dėl miegojimo darželyje, tai irgi tik dabar išgirdau, kad visiems ant šoniuko reik miegot. Bet manoji, tai kaip Meida, miega kaip nori, bet ne todėl, kad ji gera, o todėl, kad prie sienos miega ir jos kiti nemato. lotuliukas.gif

sveikatos jums 4u.gif kaip mazoji?kaip sesytems sekasi bendrauti?maniske jau vis dazniau kalba, kad jai reikia broliuko doh.gif biggrin.gif

QUOTE(darara @ 2013 09 12, 21:31)
Saunuole Vakare thumbup.gif

Lukne irgi po apsilankymo vasaros pradzioje mokykleleje , visa vasara kalbejo, kaip ji eis ten, kaip zais, kaip mamos nebus, sakys mamai bai bai , kaip mama ateis jos pasiimt ....deja deja ....siandien palikau rekiancia, atejus paiimt buvo rami , sake zvalgesi aplink, nuejo i toleta, bet nei zaist, nei dar ka veikt nesutiko ....gryzus namo ji vel kalba , kad ryt eis, kad pasiliks, kad neverks ...tikiuosi, kad tokia idiena isaus kuo greiciau ...labai liudna girdet ir palikt ja taip verkiancia verysad.gif

4u.gif suprantu, kaip sunku. as po savaites ligos nuo pirmadienio vel vesiu, vel su asarom gi verysad.gif
Atsakyti
labas
nepriprantantiems darzely 4u.gif mes irgi prie ju doh.gif siandien ryte pabudo ir iskart klausia, ar eis i darzeli. jau nebenori, vyras palikdavo verkiancia. nuo pirmadienio veziosiu as. turbut bus dar blogiau. nors viena aukletoja sako, kad biski paverkia, o kita aiskina, kad istisai verkia, ir nepalikti ilgiau nei 2 valandom, bet mes pasiimam po pietu, nes jei po 2 val, tai ji niekad nepripras

ne i tema smile.gif kaip tvarkotes nagus? ar pacios? ar ilgalaikis lakavimas? gelis ir pan?
man padare ilgalaiki, nepraejo ne dvieju savaiciu ir jau puse nagu nusilupo, viens nuluzo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2013 09 14, 11:47)
labas
nepriprantantiems darzely  4u.gif mes irgi prie ju  doh.gif siandien ryte pabudo ir iskart klausia, ar eis i darzeli. jau nebenori, vyras palikdavo verkiancia. nuo pirmadienio veziosiu as. turbut bus dar blogiau. nors viena aukletoja sako, kad biski paverkia, o kita aiskina, kad istisai verkia, ir nepalikti ilgiau nei 2 valandom, bet mes pasiimam po pietu, nes jei po 2 val, tai ji niekad nepripras

ne i tema  smile.gif kaip tvarkotes nagus? ar pacios? ar ilgalaikis lakavimas? gelis ir pan?
man padare ilgalaiki, nepraejo ne dvieju savaiciu ir jau puse nagu nusilupo, viens nuluzo  doh.gif

Labas, mes ir prie tų kur nuo nuotaikos priklauso kartais patinka o kartais verkiam ax.gif
...aš kas antrą kartą vieną kartą užsilieju gelį o paskui sekantį darau ilgalaikį tai dar būna likę užliejimo ir geriau laiko ir taip keitineju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2013 09 14, 10:47)
labas

ne i tema  smile.gif kaip tvarkotes nagus? ar pacios? ar ilgalaikis lakavimas? gelis ir pan?
man padare ilgalaiki, nepraejo ne dvieju savaiciu ir jau puse nagu nusilupo, viens nuluzo  doh.gif

As darau ilgalaiki lakavima ...Pirma kart uzdejus laikes trumpai , po savaites su biskiu nusilupinejo , bet paskui visa laika laike gerai 3-4 savaites ..

Na ka bijau karkset biggrin.gif , bet penktadieni Lukne pasiliko be asaru...zaist nejo , bet sake buvo rami , zvalgesi , ejo i toleta .. tikiuosi , kad kita savaite bus dar geresne ...Nors siandien sokiu mokyklele vel pasiliko su asarom , bet greit nurimo ir isbuvo visa pamokele , bet sokt nejo ...siaip cia jau pasireiskia uzsispyres charakteris, neisiu, nedarysiu ir viskas doh.gif ...
Atsakyti
labas 4u.gif
nenorintiems darželio 4u.gif
Jonui su noru problemų nėra.. bet kosti, tai vėl nėjo..
QUOTE(darara @ 2013 09 14, 22:13)
As darau ilgalaiki lakavima ...Pirma kart uzdejus laikes trumpai , po savaites su biskiu nusilupinejo  , bet paskui visa laika laike gerai 3-4 savaites ..

Na ka bijau karkset biggrin.gif , bet penktadieni Lukne pasiliko be asaru...zaist nejo , bet sake buvo rami , zvalgesi , ejo i toleta .. tikiuosi , kad kita savaite bus dar geresne ...Nors siandien sokiu mokyklele vel pasiliko su asarom , bet greit nurimo ir isbuvo visa pamokele , bet sokt nejo ...siaip cia jau pasireiskia uzsispyres charakteris, neisiu, nedarysiu ir viskas doh.gif ...

oho kiek turi veiklos šita maža princesytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 25 rugsėjo 2013 - 14:03
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 09 13, 20:23)
sveikatos jums 4u.gif kaip mazoji?kaip sesytems sekasi bendrauti?maniske jau vis dazniau kalba, kad jai reikia broliuko doh.gif  biggrin.gif
4u.gif suprantu, kaip sunku. as po savaites ligos nuo pirmadienio vel vesiu, vel su asarom gi verysad.gif

Tai ko gi laukia tėveliai?
sveikatos jau lyg neblogos (pfu pfu pfu). Sesytės bendrauja labai gerai, bet šiaip charakteris po darželio keičiasi Vakarės ir po truputi dingsta mano auksinė mergaitė, bet bandom vadelių nepaleist ir gal viskas bus gerai. Grįžta, aiškina kaip kas ką blogai darė, o pati tą patį namie varo. Buvo kelios dienos, kai atrodo rėkiau ištisai, o ji pasižiūri, palaukia kol aš nusiraminu ir vėl tą patį iš naujo daro. Tai pradėjo kitos taktikos laikytis - ji daro ką nors blogai, o aš išeinu iš kambario ir praignoruoju, tai atlekia net atsiprašinėdama. Gal taip pavyks. g.gif
Mažoji irgi auga neblogai, jau puse metukų atšventėm penktadienį. Jėtus kaip greit laikas bėga antrą auginant. Vis arčiau laikas, kai reiks darbo ieškotis, o aš vis dar nežinau ko noriu doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JJ_M @ 2013 09 25, 14:02)
labas 4u.gif
nenorintiems darželio 4u.gif
Jonui su noru problemų nėra.. bet kosti, tai vėl nėjo..

oho kiek turi veiklos šita maža princesytė  wub.gif

Sveikatos bernužėliui.
O kada Jonitą planuoji išleist?
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 09 25, 14:02)
oho kiek turi veiklos šita maža princesytė  wub.gif

Dar mazai turi biggrin.gif ...nuo kito penktadienio pradesim lankyt pianino pamokeles...tikiuosi , kad patiks smile.gif

Na o siaip reikalai su mokyklele jau puikus thumbup.gif , sakyciau labai trumpas buvo adaptavimosi laikas ...po 3 asaringu dienu jau antra savaite, kaip be asaru ir su noru eina i mokyklele, zaidzia , bendrauja ...Sokiuose irgi pasiliko be asareliu, tik atsisake sokt, bet jau si savaitgali sake , kad soks biggrin.gif ...taip , kad tikiuosi, kad ir toliau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti