Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

QUOTE(darara @ 2013 09 07, 22:24)
Saunuolis Benukas thumbup.gif

Del to ar pati nori sunku dar sprest , bet sprendziu pagal tai , kad -pernai lankem muzikele -tai l. patiko jai ir soko ir dainavo thumbup.gif , ..namie l, daug soka, megdzioja ziuredama tv sokiu judesius, dainuoja-kartoja dainas...ir net snd ...nors ir verke ir seke viena akim , kad mama neiseitu, bet ejo, soko, dare viska kartu su vaikais ir dar gryzusi namo viska kartojo, soko thumbup.gif ...tai va -  kol kas as sprendziu ir noriu , kad ji kazka tokio lankytu, o paaugs ir tada matysim nori , nenori...

Man kažkaip atrodo, kad net labai turėtų šokiai tikt Luknytei smile.gif tėveliams pasilikt neleidžia dėl to, kad blaškomas vaikų dėmesys turbūt?
Darželyje šiais metais sakė jokių būrelių nebus, tik nuo kitų metų. Tai šiais metais Benas bus be papildomos veiklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 08, 09:25)
Man kažkaip atrodo, kad net labai turėtų šokiai tikt Luknytei smile.gif tėveliams pasilikt neleidžia dėl to, kad blaškomas vaikų dėmesys turbūt?
Darželyje šiais metais sakė jokių būrelių nebus, tik nuo kitų metų. Tai šiais metais Benas bus be papildomos veiklos smile.gif

Na labai tikiuosi , kad tiks ir patiks ...O del tevu -manau neleidzia dar ir del to , kad iprastu be tevu , nes paskui laukia koncertai salese, ant scenos ...

Manau uzteks Benukui veiklos ir darzelyje smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinu mokinukus ir pradinukus keliaujančiu į daržiuką 4u.gif

turiu pirmokėlę, tai visas dėmesys kol kas jai wub.gif mažasis antram plane blush2.gif bet kadangi jis lankė lopšiuką ir mums puikiai sekėsi, galima sakyti visą vasarėlę ir atvaikščiojo, tai dabar be problemų keliauja toliau thumbup.gif patinka jam labai darželis ir šį ryt atsikėles klausė ar eis wub.gif būna ryte bliaunančių, bet O didvyriškai pro juos praeina ir dumia į grupę, man nei bučkio duot reikia nei prie lango graudžiai mojuot cool.gif kol kas auginu tikrą vyrą thumbup.gif aišku visko gali nutikt 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
mes prie verksniuku, ryte net uzsikukciojus isleidzia, mojuoja pro langa asarodama verysad.gif iseinu kas ryta asarodama pati doh.gif po to gerai buna, o kai reikia gult pietu miego, vel graudinasi,asaroja verysad.gif laukiu, kada pripras, bet va savaite atlankem, turim dyyyyydele sloga doh.gif rytoj neleisiu jau, nes prastai jauciasi...

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 07, 21:54)
tai paaiškino mažasis, kad nepatinka ant šoniuko miegot, jis ant nugaros visad miega, kol užmiega, paskui jau pasivarto ir ant šono, bet užmigt pripratęs būtent ant nugaros. teks priprast užmigt ant šoniuko, nes jaučiu išimčių daržely niekas nedarys ..

o cia kaip suprasti?juos vercia miegoti ant soniuko blink.gif pirma karta girdziu g.gif
Atsakyti
labas smile.gif
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 07, 22:54)
kantrybės tau pavydžiu, nes su pirmokėliais turbūt jos reikia su kaupu? papasakok kada kaip vyksta pamokėlės, nesidomėjau niekad, nebuvo poreikio  ax.gif  o dabar jau įdomu darosi, nes už poros metų dukrytę į mokyklą leisim smile.gif

nepavydek, nes pas mane kantrybe irgi ne gelezine biggrin.gif bet aisku be kantrybes tikrai nepadirbciau. na o pamoku idomumas priklauso nuo mokytojos, ar grynai dirbs pagal vadoveli, ar ieskos ideju kaip sudominti vaikus, kaip kuo idomiau pateikti nauja tema. as dar tik pradedancioji, bet turiu fainas koleges, kurios daug padeda ir su priemonem, ir su idejom, pas mus mokytojos tikrai kurybingos, stengiuosi ir as. ruosiuosi pamokom kiekviena diena, gaminuosi vaizdines priemones, skatinimo priemones, elgesio lenteles, lipdukus uz gera elgesi ir pan. 4u.gif

pas mus darzelyje tevam pasilikt neleidzia, bet as manau, kad gerai. as ir nelikciau, nes jei pasilikciau, suprastu, kad mama gali but, tada jau isvis nezinau kada priprastu.
siandien sako, kad jau nenori eit i darzeli, bet ryt reikia nest priemones, sakau, kad viska nusines ir pan. zodziu stengiames apie darzeli tik graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 07, 00:21)
kaip jums reikalai su darželiu? išsiaiškinai dėl prašymo datos ką nors?
Daugumai, kaip matau, nekalbadieniai, tik skaitadieniai  biggrin.gif

Labukas, mes lankom senąjį, kur lopšelyje buvom, bet ryt einu atsakymo iš direktorės raštu atsiimt ieškosim kas kur suklydo, kad nepapuolėm, dabar jau iš principo eisiu iki galo blush2.gif

...o šiaip maniškis po atostogų sunkiai jam tik namų ir atostogų kolkas norisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 09 08, 14:42)

o cia kaip suprasti?juos vercia miegoti ant soniuko blink.gif pirma karta girdziu g.gif

tu paklausk pas save darželį kaip jie migdomi pietų smile.gif man ir mažoji buvo pasakojus, kad ant šoniuko jiems liepia atsigult ir visiems ant to paties, kad vienas į kitą nežiūrėtų.

FB filmuką katik mačiau, ji ten pati taip išmoko??? rusiškai, iš filmukų tą dainelę? nerealiai thumbup.gif
maniškiams irgi abiems 3dienį į vakarą jau norėjo sloga kabintis, bet aš jūros vandeniu ištisai ploviau, tai kol kas lyg nieko, neįsismarkavo..

QUOTE(relita @ 2013 09 08, 15:13)
pas mus darzelyje tevam pasilikt neleidzia, bet as manau, kad gerai. as ir nelikciau, nes jei pasilikciau, suprastu, kad mama gali but, tada jau isvis nezinau kada priprastu.
  smile.gif

darželyje ir aš nelikčiau, lygiai dėl tokios pačios priežasties, kaip parašei. nors man ir neprireikė likt smile.gif

QUOTE(...sara... @ 2013 09 08, 20:01)
Labukas, mes lankom senąjį, kur lopšelyje buvom, bet ryt einu atsakymo iš direktorės raštu atsiimt ieškosim kas kur suklydo, kad nepapuolėm, dabar jau iš principo eisiu iki galo  blush2.gif

sėkmės ryt 4u.gif gali būt, kad lankančių darželį sesių/brolių prisirašė, gal iš daugiavaikių šeimų? bet išsiaiškint ir aš eičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 08, 22:26)
tu paklausk pas save darželį kaip jie migdomi pietų smile.gif man ir mažoji buvo pasakojus, kad ant šoniuko jiems liepia atsigult ir visiems ant to paties, kad vienas į kitą nežiūrėtų.

FB filmuką katik mačiau, ji ten pati taip išmoko??? rusiškai, iš filmukų tą dainelę? nerealiai  thumbup.gif
  maniškiams irgi abiems 3dienį į vakarą jau norėjo sloga kabintis, bet aš jūros vandeniu ištisai ploviau, tai kol kas lyg nieko, neįsismarkavo..

paklausiau saviskes, sake kitiems vaikams aukletoja liepia miegoti ant soniuko, o man ne, man ant nugarytes, nes as gera mergaite lotuliukas.gif

aha, pati ismoko, tiksliau tetis, kai migdo vis dainuoja sia lopsine jai, tai vat ir pasekmes biggrin.gif

musu sloga laaabai smarki, jau ir pas mane doh.gif visada, kad ir vaistus benaudotume, juros vandeniu kiek beplautume, jei suserga, tai jau minimum 1,5 savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 09 09, 19:54)
aha, pati ismoko, tiksliau tetis, kai migdo vis dainuoja sia lopsine jai, tai vat ir pasekmes biggrin.gif

musu sloga laaabai smarki, jau ir pas mane doh.gif visada, kad ir vaistus benaudotume, juros vandeniu kiek beplautume, jei suserga, tai jau minimum 1,5 savaites doh.gif

Saunuole mergyte thumbup.gif

Sveikateles jums 4u.gif

Na o musuryt laukia didzioji diena - mokyklele doh.gif Teoriskai mergina ismokus gerai pamoka biggrin.gif - sako eis i mokykla, sakys mamai bai bai ,zais ten, paskui mama ateis, atnes saldaini...bet kaip bus praktiskai dar neaisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 09 09, 20:54)
paklausiau saviskes, sake kitiems vaikams aukletoja liepia miegoti ant soniuko, o man ne, man ant nugarytes, nes as gera mergaite lotuliukas.gif

net neabejoju, kad gera biggrin.gif
greičiausiai visuose darželiuose ta pati tvarka, kai nemato vienas kito veidų, nesiblaško - greičiau užmiega..

Papildyta:
Labas rytas ...

user posted image
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 07, 21:54)
sloguoja ar kas nors rimčiau?
ir man širdis plyštų , jei graudžiai verktų daržely...
o darželis taip pat lietuvių?

Sloga ir kosulys nuolatiniai musu draugai doh.gif per pirmus metus darzely buvom kokius 3 men.,kita laika namuose doh.gif
Labai tikiuosi,kad sie metai bus kitokie smile.gif

Ne,darzelis-islandu smile.gif pareina dukra is ten ir jau nenori kalbet lietuviskai doh.gif broliui viska sako islandiskai,tas ziuri akis isputes smile.gif

QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 09 09, 20:54)

Musu tas pats doh.gif be 1,5 sav neissikapstom.

QUOTE(darara @ 2013 09 09, 22:11)
Na o musuryt laukia didzioji diena - mokyklele doh.gif Teoriskai mergina ismokus gerai pamoka biggrin.gif - sako eis i mokykla, sakys mamai bai bai ,zais ten, paskui mama ateis, atnes saldaini...bet kaip bus praktiskai dar neaisku smile.gif

o mokyklele lietuviu kalba?Darzelio nelankot?

Na ir kaip sekesi pirma diena?

Atsakyti
labuka 4u.gif

na ka vakar nuejom, pasilikt aisku nenorejo , bet ikalbinau pasiliko be asaru , bet kai atejau pasiimt radau verkiancia, sedincia su aukletoja atskirai ...

Siandien jau palikau rekiancia verysad.gif ....
Atsakyti