o pas mus liepos men net ir nedirba darzeliai. bet ir siaip nevesciau, juk vasara reik dziaugtis namuose
mano abu vaikiai namie nuo pat birzelio pirmos, vienas kita aukleja.....man dar liko dvi savaites iki atostogu...laukiu nesulaukiu...
QUOTE(Nikoleta @ 2013 06 07, 06:40)
šiandien hyper maximoj ne su tavim prasilenkėm ?
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 06 10, 21:44)
šiandien hyper maximoj ne su tavim prasilenkėm ?
su manim galvoju mažasis labai labai matytas, o mamos nepamenu tik vakare prisiminiau ką sutikus buvau bet mama kaip išgražėjus
QUOTE(Nikoleta @ 2013 06 11, 06:45)
su manim galvoju mažasis labai labai matytas, o mamos nepamenu tik vakare prisiminiau ką sutikus buvau bet mama kaip išgražėjus
ačiū kirpykloj prieš pora dienų buvau, gal dėl to
tai ir aš taip pat, prasilenkėm ir galvoju nu lyg tu
Sveikutės,
Oj seniai čia bebuvau jau Vis galvoju apie jus, bet nebelieka laiko kompui visai
Kaip smagu girdėti, kad Oskarui patinka darželis ir kad tau darbas patinka
Morena, sveikinu kad turėsit broliuką
Mes laikomės įvairiai, vis dar vargstam su vaikų sveikatom, tai tas tai anas, tai ramiai gyvent neina. Į darželį mažiukas dar neina, bet vis galvoju kad gal surizikuot jau nuo rudens, nors dar labai abejoju. Bet matysim kaip jo sveikata bus ir ką darysim O visa kita gerai, išskyrus tai kad dar neaišku kada turėsiu darbe atostogas, labai laukiu poilsio nuo darbo
Oj seniai čia bebuvau jau Vis galvoju apie jus, bet nebelieka laiko kompui visai
QUOTE(Nikoleta @ 2013 06 07, 06:40)
darželis yra gėėėėėėėėėėėėėėris. Oskaras noriai kėlėsi visus metus ir dar per vasarą leisiu, man liūdna buvo, kad pupai šiemet jau pasibaigė.
darbas gėris, niekada netikėjau, kad galiu būt vadybininke bet galiu ir netgi patinka alga tik nepatinka , bet čia jau kiti reikalai. Aišku po ndarbo nieko nebespėju, kaip ir visos manau
darbas gėris, niekada netikėjau, kad galiu būt vadybininke bet galiu ir netgi patinka alga tik nepatinka , bet čia jau kiti reikalai. Aišku po ndarbo nieko nebespėju, kaip ir visos manau
Kaip smagu girdėti, kad Oskarui patinka darželis ir kad tau darbas patinka
Morena, sveikinu kad turėsit broliuką
Mes laikomės įvairiai, vis dar vargstam su vaikų sveikatom, tai tas tai anas, tai ramiai gyvent neina. Į darželį mažiukas dar neina, bet vis galvoju kad gal surizikuot jau nuo rudens, nors dar labai abejoju. Bet matysim kaip jo sveikata bus ir ką darysim O visa kita gerai, išskyrus tai kad dar neaišku kada turėsiu darbe atostogas, labai laukiu poilsio nuo darbo
Labukas, ar dar yra čia bent prijaučiančių gegužiukams pas mane vėl atsirado iššokančios reklamos gal kartais imesit nuoroda pagelbėsit kaip jas užsiblokuot
...o šiaip tai kolkas sergam virusa pasigavom tai atostogos vaikinui priverstinai nuo darželio
...pamačiau pas mažiu sugedusi dantį gal kuri jau taisėt mazgiam mūsų dantis? misija kolkas pas mus neimanoma net gerkles gydytojai nerodo atejo nedrasumo ir kuklumo periodas nors isdykes, kad apimt neina kur dingo mano kuklus geras berniukas
...o šiaip tai kolkas sergam virusa pasigavom tai atostogos vaikinui priverstinai nuo darželio
...pamačiau pas mažiu sugedusi dantį gal kuri jau taisėt mazgiam mūsų dantis? misija kolkas pas mus neimanoma net gerkles gydytojai nerodo atejo nedrasumo ir kuklumo periodas nors isdykes, kad apimt neina kur dingo mano kuklus geras berniukas
Labukas,
ta programele cia https://adblockplus.org/en
speju, kad tikrinanciu geguziukus yra, bet rasanciu tai beveik 0.
mes nuo rudens pagaliau i darza keliausim, Vakare nerimsta jau. Nors ir dabar veiklos sode netruksta.
ta programele cia https://adblockplus.org/en
speju, kad tikrinanciu geguziukus yra, bet rasanciu tai beveik 0.
mes nuo rudens pagaliau i darza keliausim, Vakare nerimsta jau. Nors ir dabar veiklos sode netruksta.
M nepateko į norimą darželį, nors užrašėm nuo gimimo, rugpjūtį sakė ateit dėl 4 val. darželio lankymo, gal ir paklius.
Maniske pateko i norima darzeli, bet kas is to, per visus metus sudejus ejom gal 2 men sirgo sirgo sirgo... net galvoju, ar verta rudeni leisti, ar palaikyti metus namuose paskutines tris birzelio savaites atlanke, dziaugiausi, kad nesusirgs, tai va jau tris savaites niekaip neissikapsto-ausu uzdegimas+angina, antibai, sugerus juos, po 2 dienu vel temperatura 39, vel ausu uzdegimas, vel antibai, sloga baisine jau geras menesis lor sako, kalti adenoidai, reik operuot, bet neaisku, ar tai iseitis...nes kiek zinau, isoperavus ne ka maziau serga net negalejau pagalvoti, kad tokia ligoniuke ji pas mane bus
Su tom eilėm tai pas mus ir įdomiai į norimą darželį ir nepatekom nuo rugsėjo, bet lankysim tą kur lankom kol atsiras eilė
ačiū už pagalbą nes nekenčiu tos reklamos
ačiū už pagalbą nes nekenčiu tos reklamos
Sveikos
Mažius į darželį pateko Keliaus nuo rugsėjo, dabar sako, kad nori, o kaip bus, kai pradės lankyt - matysim. Buvo jau pas stomatologą, grįžęs sakė, kad užaugęs bus dantukų daktaras Labai jau jam patiko Net nežinojau, kad dabar darželiui būtina ne tik gydytojo pažyma , bet ir stomatologo.. Nors ir šiaip planavau jau vest, bet vis laiko neatradau. Dantukai sveiki. Dabar dar tik sesę reik kažkaip prikalbint nueit. Ji tokiu noru, kaip brolis, netrykšta
Papildyta:
o tai kaip čia suprast? kaip tai "kol atsiras eilė", o kur ji dabar?
Mažius į darželį pateko Keliaus nuo rugsėjo, dabar sako, kad nori, o kaip bus, kai pradės lankyt - matysim. Buvo jau pas stomatologą, grįžęs sakė, kad užaugęs bus dantukų daktaras Labai jau jam patiko Net nežinojau, kad dabar darželiui būtina ne tik gydytojo pažyma , bet ir stomatologo.. Nors ir šiaip planavau jau vest, bet vis laiko neatradau. Dantukai sveiki. Dabar dar tik sesę reik kažkaip prikalbint nueit. Ji tokiu noru, kaip brolis, netrykšta
Papildyta:
QUOTE(...sara... @ 2013 07 17, 17:56)
Su tom eilėm tai pas mus ir įdomiai į norimą darželį ir nepatekom nuo rugsėjo, bet lankysim tą kur lankom kol atsiras eilė
o tai kaip čia suprast? kaip tai "kol atsiras eilė", o kur ji dabar?