Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 06 05, 21:47)
bigsmile.gif jau 30 savaiciu smile.gif atostogos prasidejo ar dar ne?gal zinote, ka turesit ax.gif

prasidejo wub.gif keistas jausmas, neturiu ka veikt biggrin.gif Pupos neleidziu i darza, tai poilsiaujam abi. Vaziuosim gal kita sav prie juros papoilsiaut. Turesim broli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morena. @ 2013 06 05, 22:35)
prasidejo  wub.gif keistas jausmas, neturiu ka veikt  biggrin.gif Pupos neleidziu i darza, tai poilsiaujam abi. Vaziuosim gal kita sav prie juros papoilsiaut. Turesim broli  ax.gif

sveikinam wub.gif porytė smagu smile.gif
vieniems atostogos, o aš dirbt pradėjau smile.gif pradedu suprast koks gėris buvo, kai galėjau namie su mažaisiais būt smile.gif
Atsakyti
prasidejo  wub.gif keistas jausmas, neturiu ka veikt  biggrin.gif Pupos neleidziu i darza, tai poilsiaujam abi. Vaziuosim gal kita sav prie juros papoilsiaut. Turesim broli  ax.gif

sveikinu 4u.gif porele wub.gif

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 06 06, 08:15)
sveikinam  wub.gif  porytė smagu smile.gif
vieniems atostogos, o aš dirbt pradėjau  smile.gif  pradedu suprast koks gėris buvo, kai galėjau namie su mažaisiais būt smile.gif

oi kaip tave suprantu 4u.gif as irgi mieliau buciau namuose, nei darbe blush2.gif ypac, kai toks oras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 06 06, 17:37)
sveikinu 4u.gif porele wub.gif
oi kaip tave suprantu 4u.gif as irgi mieliau buciau namuose, nei darbe blush2.gif ypac, kai toks oras ax.gif

tai va būtent smile.gif gerai bent tiek, kad darbas mano toks, kad galiu sau leist kokią " komandiruotę" pasidaryt bet kurią dieną biggrin.gif tik vistiek jau nebesu tokia laisva kaip , kad buvau pastaruosius 5 metus smile.gif ir Benas į darželį tik nuo rugsėjo eis... sekantį kartą užsakymą gandrui duosim, kad atvyktų kokį rugsėjį ar rugpjūčio pb biggrin.gif
Atsakyti

Sveikinimai su broliuku 4u.gif
Kodel neleidziat Rusnes i darzeli?

Atsakyti
4u.gif

darželis yra gėėėėėėėėėėėėėėris thumbup.gif Oskaras noriai kėlėsi visus metus thumbup.gif ir dar per vasarą leisiu blush2.gif man liūdna buvo, kad pupai šiemet jau pasibaigė verysad.gif

darbas gėris biggrin.gif niekada netikėjau, kad galiu būt vadybininke biggrin.gif bet galiu ir netgi patinka thumbup.gif alga tik nepatinka , bet čia jau kiti reikalai. Aišku po ndarbo nieko nebespėju, kaip ir visos manau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Viskas yra geris kai neserga vaikai smile.gif

JO kaip tavo dukryte gal jau ne taip serga?

Man atrodo mano dukra alergiska ziedadulkems doh.gif sitoj stebuklu sakly nieko nedaro,turi praeit doh.gif gerai,kad tuoj Lt busim galesiu normaliai su gydytoju pabendraut.
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2013 06 07, 06:40)
4u.gif

darželis yra gėėėėėėėėėėėėėėris   thumbup.gif Oskaras noriai kėlėsi visus metus  thumbup.gif ir dar per vasarą leisiu  blush2.gif man liūdna buvo, kad pupai šiemet jau pasibaigė  verysad.gif

darbas gėris  biggrin.gif niekada netikėjau, kad galiu būt vadybininke biggrin.gif bet galiu ir netgi patinka  thumbup.gif alga tik nepatinka , bet čia jau kiti reikalai. Aišku po ndarbo nieko nebespėju, kaip ir visos manau  lotuliukas.gif

Labas,

...man ir is pradziu patikdavo, o paskui jau per visus galus pradedavo list tas toks darbas, pakeiciau sriti kardinaliai ir kolkas dziaugiuos mirksiukas.gif

o darzelis - man visada buvo prioritetas ten bendraamziai bendravimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 07 birželio 2013 - 20:21
as irgi esu uz darzeli, uz bendravima su bendraamziais ir tt, bet tik tada, kai vaikui ten yra gerai, ir kai nesuserga kaskart vos nuejes smile.gif

egre, tfu tfu, bet be pertraukos pavyko nueiti 2 sav, tai jau sis tas, tik kazko snd uzkimus doh.gif bet tikiuos tuo ir pasibaigs.
o vaistu ten pas jus nuo alergijos nera?
Atsakyti
Na, maniske irgi pavasari daugiau sirgo... Ir dabar dar su snargliu jau 3 sav vaiksto doh.gif
O neleidau, nes sloga biski buvo paumejus, kadangi pati jau dektrete, tai pabuvom namie kelias dienas. Nuejom pora dienu ir jau nebeleisiu daugiau...
Niekada nebuvo ji darzelio fane, ryte tai geriau, tai blogiau, paskutiniu metu daznai su asarom issiskirdavom. O labiausiai neleisiu del to, kad nuo kitos savaites sujungia grupes ir juos perkelia i kita grupe. O Rusne jau kokiu puse metu net kojos nekelia i tos kitos grupes puse, nes bijo ju auklytes doh.gif Aukletojos po pietu net laukdavo, kol ja pasiimsim, veliau eidavo ten su kitais keliais likusiais vaikais, kad linksmiau butu, o RUsnei stresas didziausias vien zodziai - "kita grupe". Tai as tikrai blogai jausciausi ja ten vesdama per prievarta, kai pati nebedirbu jau.
O nuo rugsejo vel eis, bus kitos aukeltojos, kitos auklytes, pratinsimes is naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 06 08, 15:38)
as irgi esu uz darzeli, uz bendravima su bendraamziais ir tt, bet tik tada, kai vaikui ten yra gerai, ir kai nesuserga kaskart vos nuejes smile.gif

egre, tfu tfu, bet be pertraukos pavyko nueiti 2 sav, tai jau sis tas, tik kazko snd uzkimus doh.gif  bet tikiuos tuo ir pasibaigs.
o vaistu ten pas jus nuo alergijos nera?

Smagu,kad Meidutei geriau.

Nera cia vaistu,jie net nezino,kad buna alergiski vaikai ziedadulkem.Atsakymas vienas - virusas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morena. @ 2013 06 05, 21:35)

sveikinam su broliuku 4u.gif wub.gif
noreciau ir as jau atostogu prie juros, bet dar dvi savaites i darba doh.gif ir kaip tycia tada atsals (pagal kiaulystes desni).
Mano pupa per vasara i darzeli neis, reikia gi pailset ir jai smile.gif
Atsakyti