Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

Labai nieko neruošiu, šiaip užkandėlių kokių nors smile.gif svarbu chebra pasiaustų ir bus ok smile.gif
Atsakyti
As irgi zadu ruosti tik uzkandukus ir torta, tik nesugalvoju kokio torto noretu mano pupa (cia apie torto forma as) smile.gif apskritai nesugalvoju kokia tema pasirinkti, vakar buvom mergytes gimtadieni, tai viskas mikes tema, na labai grazu buvo smile.gif

p.s. galkas zino kur ieskoti tu paveiksliuku piestiniu,kur ant maikutes dedas, nesim ir mes tada individualiai pasigaminti smile.gif
Atsakyti
Trečiojo geguzio proga forumas numire doh.gif
Atsakyti
Su profesine švente visas Mamytes 4u.gif
Kadangi esu ne su savo šeimyna tai maniškis jau iš pačio ryto skambino su savo ilgai repetuota dainele: ,,Tau mano mamyte pirmieji žiedai,, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2013 05 05, 10:41)
Su profesine švente visas Mamytes  4u.gif
Kadangi esu ne su savo šeimyna tai maniškis jau iš pačio ryto skambino su savo ilgai repetuota dainele: ,,Tau mano mamyte pirmieji žiedai,,  wub.gif

kaip miela wub.gif
mano pupa irgi man man koncerta ryte surenge, visas daineles kiek moka isdainavo wub.gif
Atsakyti
Mažos rankytės nedrąsiai
Neša žiedelį mažą.
Ir taria mažytis tyliai,
Mama, aš tave myliu...

Būkit pasveikintos mielosios MAMOS!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S*S: 05 gegužės 2013 - 18:25
QUOTE(aftersun @ 2013 05 05, 17:47)
kaip miela  wub.gif 
mano pupa irgi  man man koncerta ryte surenge, visas daineles kiek moka isdainavo  wub.gif

kaip fainai..... maniskis nemoka nei vienos dainos, nebent padainuot priedainio pirmas eilutes"moterys meluoja geriau" biggrin.gif

sergam juodai, pasiemiau nedarbingumo lapeli.....naktys bemieges, dienos klaikios, nevalgo nieko abudu kaip susitare, kosejimas is ryto kaip kokioj ligoninej unsure.gif nu dar taip nebuvo.... as is to streso edu non stopu....
Atsakyti
QUOTE(S*S @ 2013 05 05, 18:24)
Mažos rankytės nedrąsiai
Neša žiedelį mažą.
Ir taria mažytis tyliai,
Mama, aš tave myliu...

Būkit pasveikintos mielosios MAMOS!

aciu wub.gif tave taip pat su praejusia grazia mamyciu dienele 4u.gif

QUOTE(DaliaVisa @ 2013 05 06, 10:39)
kaip fainai..... maniskis nemoka nei vienos dainos, nebent padainuot priedainio pirmas eilutes"moterys meluoja geriau"  biggrin.gif

sergam juodai, pasiemiau nedarbingumo lapeli.....naktys bemieges, dienos klaikios, nevalgo nieko abudu kaip susitare, kosejimas is ryto kaip kokioj ligoninej unsure.gif nu dar taip nebuvo.... as is to streso edu non stopu....

ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif kai tik mano pupa pradeda koset as drekintuva ijungiu ir baigias kosejimai 4u.gif
mano pupa valdorfo darzeli lanko, tai ten viskas mokoma daineliu pagalba, tai ir moka tu daineliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ligoniams sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mes irgi besveikstancios esam, nuejom i darzeli po 5 men petraukos ir iskart susirgo doh.gif

manau, daineliu, eilerastuku mokejimas priklauso nuo pacio vaiko, maniske nelanko darziuko, o moka tikrai ne ne viena ir net ne penkis eilerascius, daineles ax.gif meniska ji tokia pas mane biggrin.gif

ruosiames gimtadieniui, uzsakiau torta su maša ir lokiu, dabar galvoju, kad reiketu ir atributikos kazkokios ta tema, bet kur gi gauti doh.gif nete kazkaip nera dar sia tema nieko g.gif

Atsakyti
g.gif
Atsakyti
aha, ir as galvojau, sulauksim menesio be jokios zinutes, ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morena. @ 2013 06 03, 22:47)
aha, ir as galvojau, sulauksim menesio be jokios zinutes, ar ne  lotuliukas.gif

bigsmile.gif jau 30 savaiciu smile.gif atostogos prasidejo ar dar ne?gal zinote, ka turesit ax.gif
Atsakyti