Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

Gal uzvesti tema? bigsmile.gif Pavyzdziui, ka planuojat 3-tiesiems gimtadieniams? Jau menuo beliko, galvoju, reikia pradeti kazka organizuoti, kazkokiu jau pramogu, personazu, gi protingeja jau musiskiai
Atsakyti
QUOTE(Morena. @ 2013 04 25, 18:20)
Gal uzvesti tema?  bigsmile.gif Pavyzdziui, ka planuojat 3-tiesiems gimtadieniams? Jau menuo beliko, galvoju, reikia pradeti kazka organizuoti, kazkokiu jau pramogu, personazu, gi protingeja jau musiskiai

Kam mėnuo, o kam savaite doh.gif . Atsimenu dickes gimtadieniui trečiam sodyba nuomavomes, nes dar bute gyvenom, svečių prikvietem, kad vaikai sakė, kad tai pats fainiausias gimtadienis, o dabar visai neturiu noro kažką organizuot blush2.gif . Pagalvoju, jei pasirūpinti, kad butų vaikų, tai reiškia, kad bus dvigubai suaugusiu, aš ta ir veiksiu, kad sokinesiu apie visus, maitinsiu Liepa, ir pati liksiu su niekuo nepabendravus, ir nieko nenoriu....Dar ir iš ligų niekaip pilnai neislipam...
Atsakyti
QUOTE(Morena. @ 2013 04 25, 17:20)
Gal uzvesti tema?  bigsmile.gif Pavyzdziui, ka planuojat 3-tiesiems gimtadieniams? Jau menuo beliko, galvoju, reikia pradeti kazka organizuoti, kazkokiu jau pramogu, personazu, gi protingeja jau musiskiai

as kolkas neturiu nuotaikos nieko planuoti... bet viduj rezgu minti, kad jei bus geras oras, svesim kieme, vaikai lakstys po pieva, o suaugusieji keps saslykus, ar lengvai uzkandziaus, nes prie puodu tai jau nezadu sedeti, kad paskui pati likciau sventes nepajutus smile.gif
Atsakyti
Musu J tai jau si ketvirtadieni tortadienis, bet irgi noro nulis, be to is ligu irgi neislipam doh.gif maziukas dar nieko, bet dickis serga kas savaite unsure.gif planuoju tik su namiskiais savaitgali pasisedet ir graziu nuotrauku pasidaryt, jei tik vaiku sveikatele leis smile.gif
Atsakyti
Mes irgi is ligu neislipam... bet mums dar beveik menuo iki gimtadienio, tai tikiuosi, kad susitvarkys iki to laiko
Sveikit visi 4u.gif
Atsakyti
Nenormalus siumetinis pavasaris, visokios ligos puola. Mano geguziukas kaip ir sveikas, jau atsikratem pulingos anginos ir kažkokio vemimo-triedimo viruso, bet va mažoji pupa vis sirguliuoja, pulinga angina issigydem, sirgo žiauriai sunkiai, bet va sloga baisuline tai niekaip nepraeina, koso vis nuo jos, o užvakar nuveme kaip siaubo filme, ačiū D, tuom ir baiges, tikriausiai pries brolio virusa neatsilaike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(napoli @ 2013 04 28, 17:23)
Nenormalus siumetinis pavasaris, visokios ligos puola. Mano geguziukas kaip ir sveikas, jau atsikratem pulingos anginos ir kažkokio vemimo-triedimo viruso, bet va mažoji pupa vis sirguliuoja, pulinga angina issigydem, sirgo žiauriai sunkiai, bet va sloga baisuline tai niekaip nepraeina, koso vis nuo jos, o užvakar  nuveme kaip siaubo filme, ačiū D, tuom ir baiges, tikriausiai pries  brolio virusa neatsilaike doh.gif

vajei, laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikit ligoniukai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kazkas mane prase gimtadienio maikikiu paveiksleliu, tai keliu cia, nes pati per vaiko gimtadienio organizavima ir dar begales reikalu jau nelabai ka speju.
Nesidarysiu as ir pati pas savo giminaiti, o ieskosiu mokamai, kad silkografijos butu uzdetu, ns tas mano giminaitis, kiek supratau, tai paprastai lipduka uzdetu ir vsio, tai suds, nes mums ne vienkartines reik.
Uzrasas

O ir marskineliai is H&M man dar neatejo(per tarpininke uzsakinejau) verysad.gif
Papildyta:
I gimtadienio sventimo tema, tai jau uzsisakem torta(aisku makvynas valdo), gaila, kad pas savo tortu auksaranke per velai susisgribom uzsisakyt, tai nebebuvo vietu, teks nauja kepeja isbandyt. Uzsakiau vaiku kluba 3val+prasitst gales, nes paskutiniai busim.
Uzsisakiau jau ir uzkandzius gimtadieniui, nes ir tuos baisiausiai is anksto reik uzsakyt, pas viena maisto gamintoja jau vietu nebebuvo. As pati ta savaite dirbsiu virsvalandzius, nes kolege atostogaus, tai beveik nieko pati nedarysiu. Dar dabar derinu pinjatos uzsakyma. Kvietimai sveciams jau issiusti. Is rimtesniu reikalu beliks marskineliai ir gimtadienio smulkmenas supirkt. Nu ir aisku tiketis, kad sveciai bus sveiki ta diena ir nereiks vieniems svesti biggrin.gif

Beje, siandien jau atsventem anikutes Aistes 3-ciaji tortadieni thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 28 balandžio 2013 - 21:49
Sveikos 4u.gif

Nu mums sie metai nepamirstami ligu atzvilgiu. Kazkoks kosmaras, kol buvo namuose tol nesirgo nu tik pradejo eit doh.gif

Sergantiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Del gimtadienio tai nezinau, sunku bus kazka padaryt su mazu ir dar trimete. Negalvojau dar,bet gal leksim i zaidimu kambary,nes 48 kv.m bute sunkiai isitenkam.

Atsakyti
Aš irgi po truputį ruošiuos gimtadieniui. Tortą užsakinėsiu pas Gulbinienę greičiausiai, užkandas pati ruošiu. Jei viskas gerai tai gausis kompanija iš 6 vaikų ir 8 suaugusiųjų smile.gif
Atsakyti
Pas mus kadangi du metus praktiskai suaugusiu balsiu buvo, tai siemet duokle vaikui, i suaugusius nekreipiu demesio, balius(tiksliau pramoga) tik vaikams. ax.gif
Atsakyti