Galiu vėl užklaust ten kur anksčiau darėmės, tik ne anksčiau penktadienio, jie turi ir maikučių man rodos tinkamų nuo 3 metų, tik dėl kokybės nežinau ir kainos
Ir aš noriu, jei priimsit , tik butu fainai, kad nugaroj vardas butu
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
Pas mane tai lazaretas, jau sakau reik eit zvakute baznycioj uzdegt, iš pradziu vyresniosios pulinga angiina pasigavo, pasveiko, tada po trijų savaičių Tadas susirgo pulinga angina ir pakrete Liepa, abu sirgo labai sunkiai, ypač Liepa, dar nespėjus pasveikti normaliai , Tadas kažkokį virusą niekur neidamas pasigavo, vemia, jau ir didžioji neaiški, dar betruko, jei ir Liepa apkres
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
Pas mane tai lazaretas, jau sakau reik eit zvakute baznycioj uzdegt, iš pradziu vyresniosios pulinga angiina pasigavo, pasveiko, tada po trijų savaičių Tadas susirgo pulinga angina ir pakrete Liepa, abu sirgo labai sunkiai, ypač Liepa, dar nespėjus pasveikti normaliai , Tadas kažkokį virusą niekur neidamas pasigavo, vemia, jau ir didžioji neaiški, dar betruko, jei ir Liepa apkres
Mes irgi norėtume, jei dar vietos turit į gretas priimt
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. busima
ligoniukams ir tau
pas mane Vakarė sloguot pradėjo, tai saugau, kad su mažąja labai nedraugautų, o ji vis pyksta, kad neleidžiu bučiuot ir glaustytis
Bacilla, ačiū už sveikinimus
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. busima
QUOTE(napoli @ 2013 04 08, 22:36)
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
ligoniukams ir tau
pas mane Vakarė sloguot pradėjo, tai saugau, kad su mažąja labai nedraugautų, o ji vis pyksta, kad neleidžiu bučiuot ir glaustytis
Bacilla, ačiū už sveikinimus
įsivaizduoju, napoli, kiek stiprybės tau reikia, laikykis, viskas praeina ir net pavasaris ateis... kada nors
maniškė pulinga angina tris kartus sirgo, bet mažiukas kažkaip atsilaikė
maniškė pulinga angina tris kartus sirgo, bet mažiukas kažkaip atsilaikė
o mane darbas pasitiko labai "fainiai"
kaip drisai biuleteni pasiimt? kas tiek laiko serga? (10d.)
zodziu, sakau, dziaukites, jog emiau ne sau, o vaiku prieziurai, buciau gal ir menesi neatejus
kaip drisai biuleteni pasiimt? kas tiek laiko serga? (10d.)
zodziu, sakau, dziaukites, jog emiau ne sau, o vaiku prieziurai, buciau gal ir menesi neatejus
QUOTE(napoli @ 2013 04 08, 23:36)
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
ir as noriu maikutes:)
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. Daliavisa
Papildyta:
QUOTE(DaliaVisa @ 2013 04 09, 14:33)
oi paskubejau
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. busima
6. Daliavisa
norim tai norim maikiu, bet kas apsiima jas nupirkti ir nusiusti poziuriui? arba kiekviena perkames ir siunciame nes kaip suprantu poziuris suvairuoja atspauzdinima (ji sau maike turi) o mes neturim visos maikiu
jeigu turit kas nors geros tarpininkes kontaktus, tai as galeciau nupirk, kad ir is hm, kreditke turiu
QUOTE(busima @ 2013 04 09, 17:32)
jeigu turit kas nors geros tarpininkes kontaktus, tai as galeciau nupirk, kad ir is hm, kreditke turiu
tai, kad kreditinės reikia tiesiogiai perkant per tarpininkę galima ir paprastai pavedimą padaryt
Labas geguziukes Jungiames ir mes prie maikuciu
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. busima
6. Daliavisa
7. aftersun
Papildyta:
tai kaip suprantu reikia mergaitisko paveiksliuko
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. busima
6. Daliavisa
7. aftersun
Papildyta:
QUOTE(Siren@ @ 2013 04 08, 10:25)
laba, ar dar reikia mano pagalbos?
tai kaip suprantu reikia mergaitisko paveiksliuko
Oho, kiek cia jau musu gaunas. Bijau, kad dykai nieko man nesigaus
Logotipu du variantus berniuksciams turiu, mergaitem neturiu ir maketuot nemoku.
Maikiu ir paciai dar reiktu trumpom rankovem, kadangi H&M nieko nesiulo, tai tenka koki next'a rinktis. Ka darom?
Mano voveriukas irgi vel serga Man jau baisu ir kokia masine atsakomybe prisiimt, kai serga kiekviena menesi.
Planavau savaitgali nuvaziuot ir pasikalbet ar aplamai tas mano giminaitis ant maikiu gali tas aplikacijas uzdet ir ar galetu tai dykai padaryt, jei ne, tai kiek kainuotu. Bet, jei R. nepasveiks, tai niekur as nenuvaziuosiu
Kas pernai daret maikutes, gal pamenat kiek tas apikacijso uzdejimas mums kainvo?
Logotipu du variantus berniuksciams turiu, mergaitem neturiu ir maketuot nemoku.
Maikiu ir paciai dar reiktu trumpom rankovem, kadangi H&M nieko nesiulo, tai tenka koki next'a rinktis. Ka darom?
Mano voveriukas irgi vel serga Man jau baisu ir kokia masine atsakomybe prisiimt, kai serga kiekviena menesi.
Planavau savaitgali nuvaziuot ir pasikalbet ar aplamai tas mano giminaitis ant maikiu gali tas aplikacijas uzdet ir ar galetu tai dykai padaryt, jei ne, tai kiek kainuotu. Bet, jei R. nepasveiks, tai niekur as nenuvaziuosiu
Kas pernai daret maikutes, gal pamenat kiek tas apikacijso uzdejimas mums kainvo?
As dariau T-shirt .Reik nunesti savo paveiksliuka fleshuke ,jei mori varda patys uzraso-nieko man aketuoti nereikejo . Ant vienos puses kai dariau su ju maikute kainavo 39 ,jei ant abieju pusiu 50 Cia orentacijai
Jei nori ,kad sumaketuotu ima 2 litus -bent taip kaininke maciau parasyta
Jei nori ,kad sumaketuotu ima 2 litus -bent taip kaininke maciau parasyta