Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

Galiu vėl užklaust ten kur anksčiau darėmės, tik ne anksčiau penktadienio, jie turi ir maikučių man rodos tinkamų nuo 3 metų, tik dėl kokybės nežinau unsure.gif ir kainos g.gif
Atsakyti
Ir aš noriu, jei priimsit ax.gif , tik butu fainai, kad nugaroj vardas butu blush2.gif

1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli

Pas mane tai lazaretas, jau sakau reik eit zvakute baznycioj uzdegt, iš pradziu vyresniosios pulinga angiina pasigavo, pasveiko, tada po trijų savaičių Tadas susirgo pulinga angina ir pakrete Liepa, abu sirgo labai sunkiai, ypač Liepa, dar nespėjus pasveikti normaliai , Tadas kažkokį virusą niekur neidamas pasigavo, vemia, jau ir didžioji neaiški, dar betruko, jei ir Liepa apkres doh.gif
Atsakyti
Mes irgi norėtume, jei dar vietos turit į gretas priimt blush2.gif

1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. busima

QUOTE(napoli @ 2013 04 08, 22:36)
Ir aš noriu, jei priimsit ax.gif , tik butu fainai, kad nugaroj vardas butu blush2.gif

1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli

Pas mane tai lazaretas, jau  sakau reik eit zvakute baznycioj uzdegt, iš pradziu vyresniosios pulinga angiina pasigavo, pasveiko, tada po trijų savaičių Tadas susirgo pulinga angina ir pakrete Liepa, abu sirgo labai sunkiai, ypač Liepa, dar nespėjus pasveikti normaliai , Tadas kažkokį virusą niekur neidamas pasigavo, vemia, jau ir didžioji neaiški, dar betruko, jei ir Liepa apkres doh.gif

4u.gif 4u.gif ligoniukams ir tau

pas mane Vakarė sloguot pradėjo, tai saugau, kad su mažąja labai nedraugautų, o ji vis pyksta, kad neleidžiu bučiuot ir glaustytis doh.gif

Bacilla, ačiū už sveikinimus blush2.gif
Atsakyti
įsivaizduoju, napoli, kiek stiprybės tau reikia, laikykis, viskas praeina 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir net pavasaris ateis... kada nors doh.gif
maniškė pulinga angina tris kartus sirgo, bet mažiukas kažkaip atsilaikė
Atsakyti
o mane darbas pasitiko labai "fainiai" biggrin.gif

kaip drisai biuleteni pasiimt? kas tiek laiko serga? (10d.)
zodziu, sakau, dziaukites, jog emiau ne sau, o vaiku prieziurai, buciau gal ir menesi neatejus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(napoli @ 2013 04 08, 23:36)

1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli

Pas mane tai lazaretas, jau  sakau reik eit zvakute baznycioj uzdegt, iš pradziu vyresniosios pulinga angiina pasigavo, pasveiko, tada po trijų savaičių Tadas susirgo pulinga angina ir pakrete Liepa, abu sirgo labai sunkiai, ypač Liepa, dar nespėjus pasveikti normaliai , Tadas kažkokį virusą niekur neidamas pasigavo, vemia, jau ir didžioji neaiški, dar betruko, jei ir Liepa apkres doh.gif

ir as noriu maikutes:)
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. Daliavisa
Papildyta:
QUOTE(DaliaVisa @ 2013 04 09, 14:33)
ir as noriu maikutes:)
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. Daliavisa

oi paskubejau

1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. busima
6. Daliavisa
Atsakyti
norim tai norim maikiu, bet kas apsiima jas nupirkti ir nusiusti poziuriui? g.gif arba kiekviena perkames ir siunciame doh.gif nes kaip suprantu poziuris suvairuoja atspauzdinima (ji sau maike turi) o mes neturim visos maikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
jeigu turit kas nors geros tarpininkes kontaktus, tai as galeciau nupirk, kad ir is hm, kreditke turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2013 04 09, 17:32)
jeigu turit kas nors geros tarpininkes kontaktus, tai as galeciau nupirk, kad ir is hm, kreditke turiu ax.gif

tai, kad kreditinės reikia tiesiogiai perkant smile.gif per tarpininkę galima ir paprastai pavedimą padaryt smile.gif
Atsakyti
Labas geguziukes 4u.gif Jungiames ir mes prie maikuciu 4u.gif

1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris
4. Napoli
5. busima
6. Daliavisa
7. aftersun
Papildyta:
QUOTE(Siren@ @ 2013 04 08, 10:25)
laba, ar dar reikia mano pagalbos? ax.gif

tai kaip suprantu reikia mergaitisko paveiksliuko ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Oho, kiek cia jau musu gaunas. Bijau, kad dykai nieko man nesigaus g.gif
Logotipu du variantus berniuksciams turiu, mergaitem neturiu ir maketuot nemoku.
Maikiu ir paciai dar reiktu trumpom rankovem, kadangi H&M nieko nesiulo, tai tenka koki next'a rinktis. Ka darom?
Mano voveriukas irgi vel serga sad.gif Man jau baisu ir kokia masine atsakomybe prisiimt, kai serga kiekviena menesi. doh.gif
Planavau savaitgali nuvaziuot ir pasikalbet ar aplamai tas mano giminaitis ant maikiu gali tas aplikacijas uzdet ir ar galetu tai dykai padaryt, jei ne, tai kiek kainuotu. Bet, jei R. nepasveiks, tai niekur as nenuvaziuosiu unsure.gif

Kas pernai daret maikutes, gal pamenat kiek tas apikacijso uzdejimas mums kainvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 09 balandžio 2013 - 18:55
As dariau T-shirt .Reik nunesti savo paveiksliuka fleshuke ,jei mori varda patys uzraso-nieko man aketuoti nereikejo . Ant vienos puses kai dariau su ju maikute kainavo 39 ,jei ant abieju pusiu 50 4u.gif Cia orentacijai 4u.gif
Jei nori ,kad sumaketuotu ima 2 litus -bent taip kaininke maciau parasyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anyte_uogyte: 09 balandžio 2013 - 21:23