Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 04 06, 23:29)
pirkit is http://www.nextdirect.com -jis priimaLT  ir siuncia nemokamai  -per savaite ateina ,jei nepirke -pirmam kartui turiu 10 % nuolaidos koda  4u.gif susigundysit -brukstelkit i az ir atsiusiu ,nes retokai uzsuku ,galiu praleisti  4u.gif

thumbup.gif
as nepirkus, poziuris nzn biggrin.gif

pasitarsim, ir nuspresim, aciu 4u.gif
Atsakyti
Jauciu is cia ir reikia pirkti. Nesu dar pirkus..
Visai nieko spalvos:
My Webpage
Atsakyti
Nors... kiek turiu maikiu tai nexto siules persisuka, o H&M geresne kokybe siuo klausimu... g.gif
Atsakyti
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(*fujimi @ 2013 04 06, 19:49)
rodyk ka issirinkai biggrin.gif
as irgi noriu lotuliukas.gif

O siais metais jau neber kas apsiima bendrai sita reikala daryt? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bacilla @ 2013 04 08, 07:38)
O siais metais jau neber kas apsiima bendrai sita reikala daryt?  blush2.gif  lotuliukas.gif

Nu, kad neber norinciu. g.gif
Atsakyti
merginos, plyyyyz, priimkit ir mane i maikiu buri ploja.gif kuom as galeciau prisideti prie ju gaminimo?
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2013 04 08, 10:13)
merginos, plyyyyz, priimkit ir mane i maikiu buri  ploja.gif kuom as galeciau prisideti prie ju gaminimo?

cia poziuriui as jau vargeli uzkroviau doh.gif

rasyk jai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
laba, ar dar reikia mano pagalbos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siren@ @ 2013 04 08, 10:25)
laba, ar dar reikia mano pagalbos? ax.gif

Laba, jau nebereik, susimaketavom biggrin.gif

Tai kas norit maikiu, davai sarasiuka jau darom. As apsiimu uzdet tuos paveikslelius, tik nzn, dykai gal jau nesigaus, bet vis pigaiu gal bus. O del maikiu pirkimo tai nzn, nebenoriu apsiimt, susirgo man Rokas sianakt, MB piktas biuletenyje sedi, bijau ko ri prasyt, o as kreditkes neturiu, akd uzsakyt. ax.gif
Papildyta:
1. *fujimi
2. gelytean
3. Požiūris

Vėliau ikelsiu kaip atrodys logotipas, nes ne toks, kaip čia įkėliau. Į geguziuku foruma gal ikelsiu fb'e.
Atsakyti
Mes irgi norim i jusu buri thumbup.gif Tik paveiksliuko tada mergaitisko reiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bacilla @ 2013 04 08, 14:15)
Mes irgi norim i jusu buri  thumbup.gif Tik paveiksliuko tada mergaitisko reiktu  blush2.gif

tada gausi sirenos prasyt mirksiukas.gif

man tinka poziurio maketuotas blush2.gif
Atsakyti