niu jeigu ir vasara tokia bus tai jau kitos išeities nei ėst sniegą ir nebus
Pas čiukčius yra toks prietaras, kad jei rugpjūtį sniegas nenutirpo, vadinasi pavasario nebus
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 04 05, 17:10)
Pas čiukčius yra toks prietaras, kad jei rugpjūtį sniegas nenutirpo, vadinasi pavasario nebus
poziuri, ne, ne mokykloj, uab'e visai su specialybe nk bendro neturinciam is pradziu alga motyvavo, nes mokykloj tiek nematydavau... bet dabar nzn, su vaikais nebesusisneku, ne tik, kad tevo nemato, bet dar ir mama prapuole
eisiu lauk
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 04 05, 17:10)
QUOTE(*fujimi @ 2013 04 05, 17:19)
poziuri, ne, ne mokykloj, uab'e visai su specialybe nk bendro neturinciam is pradziu alga motyvavo, nes mokykloj tiek nematydavau... bet dabar nzn, su vaikais nebesusisneku, ne tik, kad tevo nemato, bet dar ir mama prapuole
eisiu lauk
Kai pagalvoji, noreciau ir as nedirbt, visai nejauciu savirealizacijos poreikio ir namie sededma Svarbu pinigu butu
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 05, 21:01)
Kai pagalvoji, noreciau ir as nedirbt, visai nejauciu savirealizacijos poreikio ir namie sededma Svarbu pinigu butu
Geri norai namie tupėt ir babkes gaut organizuokis voverytę ir du metus pajamos garantuotos
nors man tai kelia kone isterija, ir jauciu didziule baime, bet emigruosim, greiciausiai, nebematau cia nei perspektyvu, nei tikslo. ten, kazkur, bent zinosiu, kad dirbu ne uz dyka, busiu ta, kuri i LT vyks atostogaut
cia neina net lt atsidet, nera is ko, nuo algos lig algos, viskas suskaiciuota, o jei kazkas dar neplanuoto.... lendi i skolas, ir sukasi sukasi uzburtas ratas
cia neina net lt atsidet, nera is ko, nuo algos lig algos, viskas suskaiciuota, o jei kazkas dar neplanuoto.... lendi i skolas, ir sukasi sukasi uzburtas ratas
QUOTE(*fujimi @ 2013 04 06, 11:35)
nors man tai kelia kone isterija, ir jauciu didziule baime, bet emigruosim, greiciausiai, nebematau cia nei perspektyvu, nei tikslo. ten, kazkur, bent zinosiu, kad dirbu ne uz dyka, busiu ta, kuri i LT vyks atostogaut
oho kokie planai o ten kur ruosiates emigruot darbo vietos kazkokios yra? nera dabar lengva ir uzsieny, as jau nenoreciau, aisku nesakau ne, bet netraukia visiskai ir zinau kad ten kur galbut galetume vaziuot nera super gerai. be to, ruosiantis uzsieny gyvent, reiktu ten kazka mokytis, nes juk nesinoretu visa gyvenima fabrike pradirbt, ar kokius namus valyt/vaikus ziuret.
sveikos
QUOTE(relita @ 2013 04 06, 13:17)
oho kokie planai o ten kur ruosiates emigruot darbo vietos kazkokios yra? nera dabar lengva ir uzsieny, as jau nenoreciau, aisku nesakau ne, bet netraukia visiskai ir zinau kad ten kur galbut galetume vaziuot nera super gerai. be to, ruosiantis uzsieny gyvent, reiktu ten kazka mokytis, nes juk nesinoretu visa gyvenima fabrike pradirbt, ar kokius namus valyt/vaikus ziuret.
sveikos
sveikos
yra ir pas ka, pradziai, butu ir darbai, namus turim siokius tokius, vyras toki pati darba grizes (nesekmes atveju ) gaus is pat karto, o as ka, bet kokiu atveju pagal specialybe jau be sansu isidarbint, taip, kad irgi bet kur gausiu. dabar konkursa i paprasciausia vieta "vadovybe" dare ohoho, 3 men. kasdien "plauke" ivairaus amziaus ivairiu issilavinimu moteriskes, mergaites, moterys, issirinko mane
blogiau kaip cia, tikrai nebus, o grizt visada bus kur.
nera uzsieny lobynu, bet cia tuo labiau o artimas pavyzdys tik dziugauja tuo paciu uzsieniu, ir is skolu islipo, ir santaupu jau turi ne viena 1000, dirba fabrike, taip, bet nama jau planuoja pirktis, aisku su banku, masina 5m senumo... per atostogas keliauja po pasauli, i LT jau net nebetraukia
niekad negalvojau, kad pribrisim tokius sprendimus, bet va kaip buna
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 04 06, 09:05)
Geri norai namie tupėt ir babkes gaut organizuokis voverytę ir du metus pajamos garantuotos
Nea, toks variantas etinka
QUOTE(*fujimi @ 2013 04 06, 09:35)
As irgi kartais pagalvoju, kad gal visai oreciau emigruot...
Klausykit, mamukai, pagalbos reik, savo avino nieko negaliu priprasyt.
Gal kas nors galit ma sumaketuot uzrasa ant to gimtadieninio maikono. Viska jau issirinkau, tik sudeliot reik kas ir kaip. Gal kas apsiimtumet padet man, a?
Gal kas nors galit ma sumaketuot uzrasa ant to gimtadieninio maikono. Viska jau issirinkau, tik sudeliot reik kas ir kaip. Gal kas apsiimtumet padet man, a?
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 06, 19:42)
Klausykit, mamukai, pagalbos reik, savo avino nieko negaliu priprasyt.
rodyk ka issirinkai
as irgi noriu
paveiksliukai windel wini vadinasi, kazkada klausei, bet neatsimenu ar atsakiau, ir ar kazkas aplamai atsake
busimos B maketavo anamet, ir sirena gal dar anamet, arba atvirksciai, busimos nesinoretu trukdyt o kaip sirena prisikviest?
as irgi mielu noru pasidaryciau maike, kad ir nebe buriu visos