Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai

QUOTE(egre @ 2013 03 20, 01:04)
Siurpai man begioja po kuna kai pagalvoju wub.gif B sake jau uzteks vaiku. O Greta vis sako, kad nori seses. Siandien vakare pareiske, kad kai paaugs pati pasigimdys doh.gif

aš visada norėjau 3 vaikų ax.gif sesės reiktų smile.gif aš pati visada norėjau sesės, bet turiu tik brolį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 20, 11:37)
aš visada norėjau 3 vaikų  ax.gif  sesės reiktų smile.gif aš pati visada norėjau sesės, bet turiu tik brolį  smile.gif

dar nevelu smile.gif gal jau galvojat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2013 03 13, 16:39)
Sveikos,
o as siemet jau nebenoriu maikutes, kazkaip nesinori kartotis kasmet blush2.gif
o ir prie tutu netinka kazkaip biggrin.gif

Sveikos ,
senai bebuvau cia .Ziuriu gyvenat linksmai .Maikutes gal ir noreciau ,o prie tutu jos tinka ,jei i vidu sukisi ir piesinuka padarai auksciu ,o ne per viduri . 4u.gif
Nepamenu kiek pernai mokejom ,bet gavosi tikrai pigiau ,nei ,kad darant viena maikute .Dariau savo mazajai artejanciam gimtadieniui -tai gavosi 50 Lt -aisku ju maikute ,jie patys varda uzrase ,as tik ant priekio piesinuka nunesiau kokio noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egre @ 2013 03 20, 13:42)
dar nevelu smile.gif gal jau galvojat ax.gif

galvot tai mes galvojam ir norim, bet dar ne dabar smile.gif
Atsakyti
laba, noriu paklaust, mamukai, kaip jusu geguziuku dantukai? maniskis jau antra karta buvo pa stomatologa, yra vienas dantukas su skylute, skauda, nezinau kuo tai baigsis....
Atsakyti
Na, mes nebuvom pas odontologa dar, bet gal reiketu... Viena karta valge Kinder kiausini ir pradejo verkti, kad dantuka skauda... Irgi pagalvojau apie skylute. Nors siaip ji saldumynu beveik nevalgo, saldainiu nevalgo, va tik tuos kiausinius Kinder
Atsakyti
Labukas, mes turim jau du sugedusius dantukus, bet kol perdaug nesiskundzia laukiam nes iki trijų metų tik KMUK kaune taiso blush2.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anyte_uogyte: 20 kovo 2013 - 19:57
Sveikos smile.gif
o iš Busima jokių žinių? laukiu tai kaip savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morena. @ 2013 03 20, 20:12)
Na, mes nebuvom pas odontologa dar, bet gal reiketu... Viena karta valge Kinder kiausini ir pradejo verkti, kad dantuka skauda... Irgi pagalvojau apie skylute. Nors siaip ji saldumynu beveik nevalgo, saldainiu nevalgo, va tik tuos kiausinius Kinder

maniskis labai megsta saldumynus, o valosi dantis tik su zvygimais.....todel ir pasekmes nekokios unsure.gif
Atsakyti
Maniškė irgi pamėgo saldumynus ax.gif aišku, negauna kasdien,o jei ir gauna, tai 1-2 saldainius, nevalgo saujom. Su dantukais pas mus jau senai problemos, jau maždaug prieš metus atsirado tos tamsios apnašos, tačiau, kiek rodėmės stomatologui, sakė jos nuvalomos, dantukai kaip ir sveiki. ir tikrai, jei valom sąžiningai, jų sumažėja iki minimumo, bet jei tik pasimuliuojam, iškart matosi rezultatas doh.gif o kaip jų atsikratyti visam, tai nežinau unsure.gif

Busima jau turbūt supuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 21, 14:47)
Sveikos smile.gif
o iš Busima jokių žinių? laukiu tai kaip savo  biggrin.gif

busima miega antra diena salia mazyles ir tingi ka nors daryt wink.gif
vakar isprasem pagaliau su vandenu nuleidimu ir 13.54 pasirode blondinuke 4.030kg 55cm Vakares sese Viktorija
Atsakyti