Подруги, 2010
kaip drauge nuvilioja drauges vyra
REKOMENDUOJU
paziurejau, lb patiko
viena drauge vaidina_Ala Jugavonova
o kaip tos kitos drauges, juodais plaukais aktores vardas ir pavarde?
QUOTE(Julsita @ 2013 02 27, 17:30)
Ir dabar va supratau (nes iki šiol nesuprasdavau),kol jūs vis tas dienas,kai reitingų neskaičiuja,stebit.Aš niekada jom nesinaudoju,nes dažnai siunčiuosi tuos auksinius filmus,tai man dzin.
O va dabar apie BEREGA.Manęs jau net pirma serija neužkabino.
O va dabar apie BEREGA.Manęs jau net pirma serija neužkabino.
Tai, kad as visada pasidomiu/stebiu, nepriklausomai skaiciuoja-neskaiciuoja. Bet tiesa pasakius gal vertetu pasigilinti i visa ta 'sistema', gal atrasciau sau kokiu itin naudingu ir kardinaliu pokyciu Bet labai jau nera upo, nes didesne dali ziuriu per online, man taip tiesiog patogiau, tai turbut irgi ko gero galeciau ivardinti kaip 'nesinaudoju' tom 'privilegijom' nes giliai dzin
O man patiko BEREGA
QUOTE(Visgi @ 2013 02 28, 01:37)
Tai, kad as visada pasidomiu/stebiu, nepriklausomai skaiciuoja-neskaiciuoja. Bet tiesa pasakius gal vertetu pasigilinti i visa ta 'sistema', gal atrasciau sau kokiu itin naudingu ir kardinaliu pokyciu Bet labai jau nera upo, nes didesne dali ziuriu per online, man taip tiesiog patogiau, tai turbut irgi ko gero galeciau ivardinti kaip 'nesinaudoju' tom 'privilegijom' nes giliai dzin
O man patiko BEREGA
O man patiko BEREGA
Mano diedas tai pastebejo toki dalyka(ir eme taikyti ji, kol kas veikia), kad parsisiuntus filma reikia isjungti torenta, tada nenuskaiciuoja tu reitingu kazkaip. O jei tik palieka nors 5 minutems po siuntimo-vsio, numazina reitingus
Isbandykit
Online as pasiziuriu pirma serija, o paskui sprendziu-siustis ar ne likusias.
Labas rytas
Geras Atkreipsiu dėmesį specialiai.O paskui po kiek laiko pajungt jau galima ?
Šiaip su tuo online pažiūrėjimu pirmos serijos tai visai gera mintis,ale,kad pas mus aš tai padaryt galiu nebent pirmoj dienos pusėj,kai vaikai dar mokykloj,o paskui aš jau tik trumpam prie kompo prisėst gaunu.O šiaip va vakar tris sykius nettinkamus mano žiūrėjimui filmus įsirašiau ,va ką reiškia,kai ir prieš miegą nesamonė buvo-motera pabudi 7,30,o ne kokia 9,ar dar vėliau. Įsirašiau Tri sestri,tai gerai,kad ir parsisiunčiau 10 serijų pabandymui,o ne visas,jau net neatsimenu kiek jų ten buvo. Suvaidinti anekdotai-negaliu pakęst tokių
O va vakar jau pradėjau Suprugi,tai net atsigavau po dviejų iš eilės nesėkmingų bandymų
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 28, 07:25)
Mano diedas tai pastebejo toki dalyka(ir eme taikyti ji, kol kas veikia), kad parsisiuntus filma reikia isjungti torenta, tada nenuskaiciuoja tu reitingu kazkaip. O jei tik palieka nors 5 minutems po siuntimo-vsio, numazina reitingus
Isbandykit
Isbandykit
Šiaip su tuo online pažiūrėjimu pirmos serijos tai visai gera mintis,ale,kad pas mus aš tai padaryt galiu nebent pirmoj dienos pusėj,kai vaikai dar mokykloj,o paskui aš jau tik trumpam prie kompo prisėst gaunu.O šiaip va vakar tris sykius nettinkamus mano žiūrėjimui filmus įsirašiau ,va ką reiškia,kai ir prieš miegą nesamonė buvo-motera pabudi 7,30,o ne kokia 9,ar dar vėliau. Įsirašiau Tri sestri,tai gerai,kad ir parsisiunčiau 10 serijų pabandymui,o ne visas,jau net neatsimenu kiek jų ten buvo. Suvaidinti anekdotai-negaliu pakęst tokių
O va vakar jau pradėjau Suprugi,tai net atsigavau po dviejų iš eilės nesėkmingų bandymų
QUOTE(Julsita @ 2013 02 28, 08:49)
Labas rytas
Kazkur apie pusdieni. Neprireikia mums, juk i darba einam. Griztam namo, per pusvalandi parsisiunciam, isjungiam torentus, kitas siuntimas buna kita diena.
sveikos merginos
MB nusipirko išorinį diską filmams nebevargsim su flashkėm
tai vakar kai šaštelėjau savo melodramų krūvelę sakiau tik neprakeik žiūrėdamas,o trink jei patinka
vakar kaip tik pietavom prekybcentri ir apsauginis praėjo,kažkaip prisiminiau filmą rusų kur apsauginis gyveno prekybcentrį,papasakojau ir susidomėjo,bet niekaip neatgaminau kaip jis vadinasi,gal kuri pamenat,norėčiau jam parsiųsti
MB nusipirko išorinį diską filmams nebevargsim su flashkėm
tai vakar kai šaštelėjau savo melodramų krūvelę sakiau tik neprakeik žiūrėdamas,o trink jei patinka
vakar kaip tik pietavom prekybcentri ir apsauginis praėjo,kažkaip prisiminiau filmą rusų kur apsauginis gyveno prekybcentrį,papasakojau ir susidomėjo,bet niekaip neatgaminau kaip jis vadinasi,gal kuri pamenat,norėčiau jam parsiųsti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 28, 07:25)
Tikrai? Va kaip idomiai. Niekad demesio neatkreipiau Nors kai as mazai siunciuosi, tai turbut menkas man praradimas.
Visad irgi pirma serija 'skenuoju' per online
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 28, 12:49)
prisiminiau filmą rusų kur apsauginis gyveno prekybcentrį,papasakojau ir susidomėjo,bet niekaip neatgaminau kaip jis vadinasi,gal kuri pamenat,norėčiau jam parsiųsti
''Мужчина с гарантией'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1019652
QUOTE(Visgi @ 2013 02 28, 15:19)
ačiū ačiū tikrai šitas
Sveikos,
Pas mane gedulas - mano kompas uzluzo Jau senai oziavosi, o vakar atejo galas. Dabar laikinai pripuolu prie laptopo, bet filmai kolkas uzsidare
Pas mane gedulas - mano kompas uzluzo Jau senai oziavosi, o vakar atejo galas. Dabar laikinai pripuolu prie laptopo, bet filmai kolkas uzsidare
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 28, 17:33)
Sveikos,
Ojetau,tik perskaičiau pirmus žodžius ir kaip vandeniu perliejo:pirma mintis-kažkas atsitiko tėvukui Bet,ačiū dievui,tik kompui..Tegul tik tokios bėdos būna
QUOTE(Julsita @ 2013 02 28, 20:45)
Ojetau,tik perskaičiau pirmus žodžius ir kaip vandeniu perliejo:pirma mintis-kažkas atsitiko tėvukui Bet,ačiū dievui,tik kompui..Tegul tik tokios bėdos būna
aš jau irgi apie tėvuką pagalvojau kad tik tiek tai dzin
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 28, 17:33)
Dabar laikinai pripuolu prie laptopo, bet filmai kolkas uzsidare
Ajajaj kaip nesmagu. Linkiu, kad greit reanimuotu
Nudziuginsiu, gal siek tiek linksmiau bus