Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 02 27, 09:46)
thumbup.gif Dar vienas  thumbup.gif

Aga
Реклама сериала "Бальзаковский возраст..."

Ir dar reklamos 4u.gif
В центре Твери известные актеры Мария Порошина и Ярослав Бойко играют любовь
user posted image
Кино «Кто-то теряет, кто-то находит» будет снято до конца 2013 года
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2013 02 27, 14:41)
tik as nematau kur turetu butu tas "zolotaja razdačia"  g.gif  I paieska ivedziau filmo pavadinima ir man ismete apie 20 ju,o kur turetu bent prie vieno but tas zolotaja razdačia?

Atkreipkit demesi i paieskos kriterijus (isskleisti-pasirinkti)
Pvz Фильтр поиска - золото

P.S. nors as labai nemegstu tu Золотые раздачи schmoll.gif Esu siuntusi sau, bet labai minimaliai, gal viena kita tik. Nepatinka ir taskas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 27, 15:12)
P.S. nors as labai nemegstu tu Золотые раздачи schmoll.gif Esu siuntusi sau, bet labai minimaliai, gal viena kita tik. Nepatinka ir taskas.

Nugu čia dabar? lotuliukas.gif Kodėl ?????? blink.gif

Laba diena, kolegės žiūrovės 4u.gif
Skaitau jus nuolat, tik įsiterpt nelabai spėju. Kariauju 1941.

Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 02 27, 15:20)
Nugu čia dabar? lotuliukas.gif  Kodėl ?????? blink.gif

Laba diena, kolegės žiūrovės 4u.gif

Laba smile.gif
Nezinau kodel nemegstu, nors kompe vietos sociai, galeciau makaluotis i valias su tuo auksu. As juos vadinu 'stambiagabaritais' arba (negraziai pasakysiu)- 'siukslemis'.

Ziuriu, kad prapuolus, o pasirodo i kara isejus, viskas aisku irnesakyk.gif Tai dar matyt ir 1942-uose kariausit... As jau pakariavau hihihi.gif
Tai retsykiais parbekit atsipusti biggrin.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif as irgi jus paskaitau...tik daugiausiai man isfiltruoja Vilioja...uz ka jai ir dekui... 1941 ir 1942 vienu ypu perziurejau...net saldu buvo... labai jau man patinka filmai apie ta laikmeti smile.gif
Atsakyti
Skaitau jus nuolat, tik įsiterpt nelabai spėju.

QUOTE(Juperi @ 2013 02 27, 16:14)
drinks_cheers.gif as irgi jus paskaitau...

Na akurat kaip kare- padpolnai ir ant 'šūcherio' lotuliukas.gif
Vaje, kaip avelė keberiokšt daaaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 27, 16:36)
Na akurat kaip kare- padpolnai ir ant 'šūcherio' lotuliukas.gif

razviedcikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 02 26, 22:58)

4u.gif dekui, atsiust reikes 4u.gif

laba visoms, paziurejau _Игра в прятки, 2007
user posted image
labaiiiii patiko 4u.gif Trumpai: jauna sekretore, atsitiktinai sutikta gatveje priimama dirbti sekretore..isimyli savo bosa (ji vaidina Egor Pasenko)..permiega biure su juo...Boso zmona su dukra pralaukia namie visa nakti...Gryzes meluoja, kad uzgere kavinej truputuka, kad namo vaziavo savo masina, kad sustabde policija, kad uzdare i arestine..kad kameroj buvo prostituciu, kurios kabinos jam ant kaklo...nes zmona uzmate ant jo marskiniu apykakles atvarto lupu dazus...
viskas grazu, kai viskas issiaiskinama...bet...pabaiga nekokia.

Todel, kas nematet_REKOMENDUOJU del intrigos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2013 02 27, 14:41)

tik as nematau kur turetu butu tas "zolotaja razdačia"  g.gif  I paieska ivedziau filmo pavadinima ir man ismete apie 20 ju,o kur turetu bent prie vieno but tas zolotaja razdačia?

Zolotaja razdačia būna geltonom raidėm filmo pavadinimas smile.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 27, 14:45)

Кино «Кто-то теряет, кто-то находит» будет снято до конца 2013 года

Vau-VGV pora vėl poroj smile.gif thumbup.gif
QUOTE(Visgi @ 2013 02 27, 15:54)
Laba smile.gif
Nezinau kodel nemegstu, nors kompe vietos sociai, galeciau makaluotis i valias su tuo auksu. As juos vadinu 'stambiagabaritais' arba (negraziai pasakysiu)- 'siukslemis'.

Tai kad jie nebūtinai būna stambių gabaritų,ar aš nesupratau,kodėl visgi nemėgstat g.gif Kas ten juose šiukšliško g.gif Ir dabar va supratau (nes iki šiol nesuprasdavau),kol jūs vis tas dienas,kai reitingų neskaičiuja,stebit.Aš niekada jom nesinaudoju,nes dažnai siunčiuosi tuos auksinius filmus,tai man dzin.O ir šiaip,išskleistų ir parsiųstų skirtumas virš 4TB,tai jau dzin apskritai smile.gif
O va dabar apie BEREGA.Manęs jau net pirma serija neužkabino. Man ten nei jumoras netiko,nei veiksmas..Vienintelė vieta faina buvo,kai šnekėjo su suomių pasieniečiu žvejyboj. .Žodžiu-antros serijos jau nepradėjau. Dabar įsirašiau kažkokį apie Vysockį.Nežinau,ar vaidybinis,ar dokumentinis.Parsisiuntus jau senokai.Bandysiu žiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 27, 18:30)
O va dabar apie BEREGA.Manęs jau net pirma serija neužkabino. Man ten nei jumoras netiko,nei veiksmas..Vienintelė vieta faina buvo,kai šnekėjo su suomių pasieniečiu žvejyboj. .Žodžiu-antros serijos jau nepradėjau. Dabar įsirašiau kažkokį apie Vysockį.Nežinau,ar vaidybinis,ar dokumentinis.Parsisiuntus jau senokai.Bandysiu žiūrėt

Nu va, vadinasi, mano skonis ne toks ir islepintas, arba supanasejom cia visos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 27, 17:32)
Nu va, vadinasi, mano skonis ne toks ir islepintas, arba supanasejom cia visos lotuliukas.gif

tongue.gif O aš dabar kad užsistačiau aukso,tai kokią savaitę nuo ryt turbūt kaifuosiu wub.gif Nugi 32 serijos SUPRUGI .Jau peržiūrėjus 116 serijų,tęsiu toliau ax.gif
Atsakyti
Ir vel as bigsmile.gif

С 4 марта начинается Анна Каренина на 1 канале. As asmeniskai ziurejau tik Ana Karenina ta, kur 1 serijos flmas. Sitas bus 4 seriju. Idomu bus paziureti ir palyginti.
Анна Каренина
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 27 vasario 2013 - 19:51