Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 25, 06:36)
Vakar maloniai pasiziurejau "Zena oficera"-tikrai geras, jei kas pasikliauna mano nuomone biggrin.gif

Pasikliauna,pa. bigsmile.gif Šiandien startuosiu su šituo.

Sveikos!

Pabaigiau "У каждого своя война",labai geras.Labai.Ot laikai buvo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 25, 08:40)
Tai aš taip ir perskaičiau,ale galvojaau,kad turbūt neiššifruoju kažko  blush2.gif  Mat kaip-aš maniau,kad jo tik pavardė ukrainietiška,o šiaip jau jis rusas  smile.gif

tongue.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 25, 13:26)
Ramsiau, na tu tikru tikriausia gerbeja savo favorito smile.gif

Tikrai taip pioneer.gif

Смотрите наш любимый сериал: СВАТЫ 6 СЕЗОН. Премьера 11 марта!

Сваты 6. Анонс
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 25, 16:51)

Смотрите наш любимый сериал: СВАТЫ 6 СЕЗОН. Премьера 11 марта!

Сваты 6. Анонс

Yesssssss thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ot užderėjo mėgstamų komedijų:Svetoforas,Internai,Voroninus jau naujus deda,o dar SVATAI thumbup.gif Gyvenk ir žvenk thumbup.gif
Atsakyti
Smagu, kad jau tuoj Svotai, nes is tokiu komedijiniu serialu ziuriu tik du- juos ir Internus, bet jei juos kels taip kaip Internus, tai mamija, prazilt galima doh.gif As net speju ir primirst jau, kad naujas sezonas yra. Tik kai pamatau ikelta nauja serija i kinozala, tada ir primena apie save.

Ieskokit, rusiuokit, kaupkit, nes tikriausiai jau negreit vel tokia proga pasitaikys smile.gif 8 марта 2013 года объявляется Весенняя Акция скачивания раздач без учета рейтинга!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 25 vasario 2013 - 22:10
Sveikos,

pasikuičiau senose temose,radau,pažiūrėjau šitą Клетка

labai geras,kas nematėt rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Taip rekomendavau "Berega", o vis tik gera buvo tik pirma serija, o toliau tokia kvailybe, kad man net nesiziurejo doh.gif Praziurejau 6 serijas ir nesupratau, koks tikslas buvo rodyti tuos nusikaltelius tokius idiotus? Tarsi filmas apie pasieniecius, o nusikalteliai ikelti is kokio kito-kvailos komedijos-filmo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 26, 06:06)
Taip rekomendavau "Berega", o vis tik gera buvo tik pirma serija, o toliau tokia kvailybe, kad man net nesiziurejo doh.gif Praziurejau 6 serijas ir nesupratau, koks tikslas buvo rodyti tuos nusikaltelius tokius idiotus? Tarsi filmas apie pasieniecius, o nusikalteliai ikelti is kokio kito-kvailos komedijos-filmo doh.gif

Nu va tai tau blink.gif Tamstos rekomenduota parsisiunčiau,susigadinau šitokį reitingą ir še tau doh.gif Kas man dabar nuostolius atlygins,jei ir aš žiūrėt negalėsiu g.gif lotuliukas.gif (čia juokauju,jeigu ką blush2.gif )
Atsakyti
man patiko ДЖАМАЙКА.aisku truputeli perdaug isplestas,94 serijos.kas turite kantrybes,paziurekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 26, 09:48)
Nu va tai tau  blink.gif Tamstos rekomenduota parsisiunčiau,susigadinau šitokį reitingą ir še tau  doh.gif  Kas man dabar nuostolius atlygins,jei ir aš žiūrėt negalėsiu  g.gif  lotuliukas.gif  (čia juokauju,jeigu ką  blush2.gif  )

Rekomendavau "Zena oficera" pioneer.gif
"Berega"-rasiau, kad maloniai pirma serija perziurejau tongue.gif Ale tik pirma serija ir buvo labai gera. blush2.gif
Nu nezinau, gal cia mano toks islepintas skonis, gal tau ir patiks, nes veiksmo, humoro tikrai sooociai 4u.gif Kaip sakiau, mane erzino kvaili a la nusikalteliai(pvz, pabega kaliniai, bet jie tokie kvaili, kad sugeba uzkliuti uz medzio sakos, nesugeba niekaip pagauti parselio, ka ten kalbeti-nesugeba su automatu i ji pataikyti is 5 metru doh.gif ). Kazkuom man panasus i "Vienas namuose": analogiskai durni nusikalteliai, analogiskos gaudynes-kokiems vaikams, tikiu, labai patiktu toks filmas, nors mano tevams jis irgi labai patiko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 26 vasario 2013 - 09:11
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 26, 09:05)
Rekomendavau "Zena oficera" pioneer.gif 
"Berega"-rasiau, kad maloniai pirma serija perziurejau tongue.gif Ale tik pirma serija ir buvo labai gera. blush2.gif
Nu nezinau, gal cia mano toks islepintas skonis, gal tau ir patiks, nes veiksmo, humoro tikrai sooociai 4u.gif Kaip sakiau, mane erzino kvaili a la nusikalteliai(pvz, pabega kaliniai, bet jie tokie kvaili, kad sugeba uzkliuti uz medzio sakos, nesugeba niekaip pagauti parselio, ka ten kalbeti-nesugeba su automatu i ji pataikyti is 5 metru doh.gif ). Kazkuom man panasus i "Vienas namuose": analogiskai durni nusikalteliai, analogiskos gaudynes-kokiems vaikams, tikiu, labai patiktu toks filmas, nors mano tevams jis irgi labai patiko doh.gif

Po tavo pagirtos pirmos serijos ir užsistačiau siųstis,todėl taip ir parašiau ,bet nieko,aš tikrai ten tik juokavau ir labai tikėtina,kad man patiks mirksiukas.gif Va šiandien turėčiau baigt Učiastkovyj ir ryt pabandysiu šitą Berega žiūrėt.Būtinai parašysiu,kaip aš su juo "susibendravau" O Žena oficera man ir labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 26, 06:06)

vadinasi gerai,kad dar nesiunciau blush2.gif

pabaigiau Grazdanka nacialnica,patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 26 vasario 2013 - 12:05
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 26, 12:05)
vadinasi gerai,kad dar nesiunciau blush2.gif

tongue.gif O aš pagalvojau,kad mano su Sena pažįstama,kas liečia komedijas,skoniai visiškai skirtingi,išskyrus turbūt Svotus ir Internus.Tai jaučiu,kad gali man tikt smile.gif
Atsakyti