Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

Per pietu miega paziurejau Mamocka maja wub.gif jezau kaip verkiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 04 01, 17:09)
Laba diena  4u.gif
Kadangi uz lango ziema, prie kompo sedeti pats tas  smile.gif Jau prziuretos moteru daktaro trys serijos ir aisku pirmoji Sklifo  thumbup.gif

As Sklifo dvi serijas perziurejau, jatau, atsikrate Larisos cray.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 01, 18:22)
As Sklifo dvi serijas perziurejau, jatau, atsikrate Larisos cray.gif

tai as siandie ziurejau ten tik viena serija g.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 04 01, 20:26)
tai as siandie ziurejau ten tik viena serija  g.gif

O kur ziurejai? As dar vakar is kinozalo dvi parsisiunciau, galvoju, gal online ir trecia bus, reik paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 01, 18:43)
O kur ziurejai? As dar vakar is kinozalo dvi parsisiunciau, galvoju, gal online ir trecia bus, reik paieskoti.

Oi tai gal vakar ryte kinozale tik viena radau ,nu nesvarbu tik issisaugojau kad zinociau kur ieskot ,lauksiu visu seriju ,dabar moteru daktara pradesiu wub.gif
Atsakyti
''Идеальный брак'' /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1075898
user posted image
Atsakyti
http://zakacha.ru/lo...ija/22-1-0-1056
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 31, 11:19)
Labukas ,mergaitės
Su gražia,žiemiškai pavasariška,švente jūs  4u.gif
Na ir ta proga va ką radau  thumbup.gif  Женский доктор 2

Eeee...Be Iljos Noskovo jau unsure.gif

O as va ka turiu tongue.gif bigsmile.gif thumbup.gif

Семейный детектив. Продолжение thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 01, 22:25)

thumbup.gif Kur tu neturėsi lotuliukas.gif
Aš tai laukiu visų serijų:ir Sklifo,ir Semeino detektyvo,ir Moteriško daktaro ax.gif
Na o aš pasigirsiu,nors tą jau dariau kitoj temoj,bet tiek gerai jaučiuosi,kad ir su jum pasidžiaugsiu ax.gif
Užvakar pas mus į svečius buvo atėjęs mūsų mažojo krikštatėvis tsakant švęst Velykas.Mes gvildenom visokias temas na ir jis rusų filmų mėgėjas.Tai viena iš jų ,temų,buvo rusų filmai.Pašnekėjom apie jo rekomenduotą Счастливые люди ir aš sakau ŽINOT,O AŠ DABAR Į KELIONĘ GAL NORĖČIAU LABIAU NE Į TURKIJĄ,O Į SIBIRĄ. Vyrelis man iškart pritarė,mūsų svečias taip pat ir dar pasakė,kad Sibire ir giminių turi,tik nutrūkęs ryšys ir nelabai žino,kaip susirast.Na ir aš prisiminiau,kad dar tarybiniais laikais,kai mano tėvukas tarnavo-dirbo tarybinėj armijoj,jo kolega buvo sibirietis.Mano tėvai šeimom draugavo.Ir tėvukas ne kartą sakęs,kad tokio draugo neturėjęs,kaip Vania. Na ir ką,man gal dar ir keletas kokteiliukų reikalą paaštrino,bet man labai jau приспичило pabandyt juos,ar bent jų sūnų,kuris už mane 3 metais jaunesnis,surast.Išleidus svečią,net indų netvarkiau ir ėmiausi paieškos. FB neradau nieko panašaus,bet prisiminiau,kad Rusijoj labai populiarus odnoklasniki.Aš kažkada bandžiau ten registruotis,bet ne labai kas pavyko,nu bet šį kartą gavosi.Žinau jų pavardes,vardus,žinau,kad išvažiavo į Barnaulą. Nu ir ką,randu Barnaule ir vardas ,ir pavardė atitinka,ir amžius panašus cielus du. Bet vienas bais jau stambus man pasirodo,o ten buvo visas šeimyna smulkūs,nors prieš 26 metus jie iš LT išvažiavę. Na o kitas smulkus .ir parašau tam smulkiajam,pakalausiu,ar ne jis gimęs Lietuvoj,susakau tėvus..Bet pas juos tuo metu gili naktis.Na surizikuoju suvest į paiešką mamą.Neranda.nu galvoju moteris netoli 60 turėtų būt,gal ir ne prisiregistravus. Pabandau dar tėvuką,bet jau turiu mažai viltie ir...yra thumbup.gif Pažinau iš nuotraukos thumbup.gif Na o paskui jo drauguose ir žmona,ir sūnus..tas kitas,stambesnis lotuliukas.gif Pakviečiu visus draugauti,tam dėdei tai ir laiškelį parašau.Ir einu miegot..Bet taip nesimiega,taip kažkas "spirgina'',kad ne tas žodis.Na ir ką,ryte tik atsikėlus pirmiausiai tikrinu odnoklasnikus.O ten jau du laiškeliai. Vienas ATLEISKIT,BET AŠ NE TAS DIMA.AŠ GIMĘS,AUGĘS BARNAULE,TĖVAI IR NE TIE,BET JŪSŲ ŠALĮ ŽINAU-VAIKYSTĖJ SU TĖVAIS ESU BUVĘS KLAIPĖDOJ bigsmile.gif Na taip malonu visai,bet aš jau skubu kitos žinutės skaityt.O ten ta teta.Aš jai nieko nerašius,bet tik pakvietus draugaut.Jai pavardė tikrai pažįstama pasirodė,bet matyt supainiojo,kad aš pasirašius,kad ne iš Prienų,o Alytaus,tai ji taip abejodama lietuviškai parašius LABA DIENA,o toliau rusiškai IŠ KUR JŪS MANE ŽINOT?JUK NE ŠIAIP SAU UŽĖJOT Į MANO PROFILĮ..ATSAKYKIT PRAŠAU KUO GREIČIAU...Na aš jau tada atsakiau ir ne už ilgo jau ir ji pasijungė ir jau gavau ir saulelių,ir žvaigždelių ir dar visokiausių epitetų,kad kaip gerai,kad aš juos suradau.Jis sakė bandė ir ieškot mano mamos,bet niekaip nerado.Nu ir ką,pasakiau,kad kaip tik važiuojam į Prienus ir užregistruosiu mamą odnoklasnikuose ir galės pabendraut.Aišku,paskui padariau ir mamai staigmeną,kuri jos vos nepravirkdė. Nuvažiavus viską sutvarkiau ir mūsų laiku 17val,jų laiku 21 įvyko vaizdo skambutis-odnoklasnikuose galima ir taip. Nu jau kaip fainia pabendravom.Kokie šilti žmonės wub.gif Aišku,pakvietė būtinai į svečius...(svajonės jau yra,bet kaina dviem,kad su šeimyna į Turkiją nuvažiuot beveik verysad.gif ,nu bet čia ateitis).Kas mane nustebino,kad tas dėdė,56 metų vyras,26 metus nebuvęs LT,labai gražiai pašnekėjo lietuviškai,prisiminė aplinkinių kaimų ,miestelių pavadinimus,sudainavo posmelį Kur bėga Šešupė ir ...apsiverkė.Jo žmona sako sukilo visa nostalgija ir dar niekaip negali susitaikyt,kad jau nėra mano tėvuko..
Tai va tokios pas mane fainos Velykos buvo.Aš dar ir šianakt sapnavau,kaip kalbamės su jais ir kaip susitinkam..Nu ką gali žinot..
Va kaip išsiplėčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 02 balandžio 2013 - 07:04
QUOTE(Julsita @ 2013 04 02, 08:01)

Na o aš pasigirsiu,...

thumbup.gif wub.gif šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 04 02, 08:01)
Va kaip išsiplėčiau  blush2.gif

Kaip fainai, net siurpuliukai ejo skaitant wub.gif MB yra buves Sibire, gyveno metus ar du, tai jam Sibiras irgi ispudi paliko, sako, kad noretu ten atostogauti, labai dideles zuvys kimba(zvejys jis pas mane biggrin.gif ). O man tai norisi ten, kur silta blush2.gif
Kazin, kaip pazistamus kokius atrasti kokiam Kryme? g.gif
Sklifo 3 ir 4 serija vakar online radau, tai ziurejau, paskui visa nakti kartu su Braginu operavau visus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 02, 08:00)
*Kaip fainai, net siurpuliukai ejo skaitant wub.gif
**Sklifo 3 ir 4 serija vakar online radau, tai ziurejau, paskui visa nakti kartu su Braginu operavau visus lotuliukas.gif

* drinks_cheers.gif Aš pati vis dar kaip ant sparnų skraidau wub.gif O Krymas joooo-gerai būtų tongue.gif
** lotuliukas.gif
Atsakyti