Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 03 30, 14:25)
''Фродя'' /2013/
''Будет светлым день'' /2013/

4u.gif aciu uz naujienas 4u.gif

paziurejau_Мамочка моя (2012)_rekomenduoju 4u.gif vietom ir paverkiau...
Mokyklos baigimas...mokyklos meiles..bet del pavydo..jis veda kita, sukuria seima...ji isteka uz vietos vaikino.., kuris gyvena su senyva mama...pradzioj viskas grazu, miela...tik pradejus dirbt ir skirt demesi ne vyrui, o svetimiems...vyrui sukyla neapykanta, pavydas ir pan. Moteris nestuke.gif , jam nesvarbu, kaip isliet savo neapykanta..griebia uz rankos...issaukia prieslaikini gimdyma...gimsta dukra..jis nesidziaugia..zmona vel nori eit i darba..vyrui nepatinka..dukrai jau 4 metai, augina mociute...bet vyras vistiek nepatenkintas..prasideda agresija, vyras musa zmona matant dukrai..ir dukra nukencia, nustumdamas stipriai ja nuo motinos, praskelia kakta dukrai....
toliau ivykiai rutuliuojas, kad zmona uzrakina pagalbiniam pastate, anyta isgelbsti, liepia begt, kol neuzmuse sunus...Moteris bega, nors lauke baisi puga...Netekus jegu, pasibeldzia i vienuolyno duris...kaip veliau, paaiskeja, jog tai vyru vienuolynas ir jame moteriai nera vietos. Vos atsigavusi (gyde ir slauge 1 is vienuoliu, kuris pries daug metu netekes savo seimos, stojo vienuolynan), iseina kitam vyrui (vietos banditui) i namus_vaiko aukle dirbt...nors ir zmona, ir mama namie, bet...kaip zinoma, vyrai kaip ir vaikai myli moteris, mamas, kurios yra svelnios, moka skaniai vakgyt gamint ir pan.
Dar toliau...vel netektis..Vel atradimas...
,
bet toliau nepasakosiu, paziurekite pacios.

graziu, siltu artejanciu sv.Velyku 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 30 kovo 2013 - 14:49
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 30, 14:46)
o naujesniu nebėr,tai vadinasi jau matęs  smile.gif

Ne,dar nėra,bet bus,kaip sakė Svatų režisierius smile.gif
Atsakyti
Neskaičiau nuo pradžių, bet paskutiniuose puslapiuose kalbate apie naujus rusų filmus. Mane kažkaip labiausiai traukia 1980-1992 metų rusų filmai. Labai geras, kurį norėčiau parekomenduot tai "Rebionak k nojabriu". smile.gif
O viename filme "Vam i nesnilos" 1980 m. labai superinis garso takelis, nu tokia užvedanti daina, net youtubyje ieškojau lietuviškos versijos, bet gaila neradau, nes tikrai esu girdėjęs. Kas netingėsit, galit pasiklausyt, tikrai patiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilus @ 2013 03 30, 17:09)
O viename filme "Vam i nesnilos" 1980 m. labai superinis garso takelis, nu tokia užvedanti daina, net youtubyje ieškojau lietuviškos versijos, bet gaila neradau, nes tikrai esu girdėjęs. Kas netingėsit, galit pasiklausyt, tikrai patiks wink.gif

Tikrai taip, fainas filmas ir takelis. Ir tikrai esu girdejusi lietuviska versija smile.gif
Atsakyti
paziurejau Ой, ма-моч-ки!.. _apie nestuke.gif mamas, ju gyvenimus...visai toks nieko. lengvas, greit ziurisi:)
rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 03 30, 20:01)
paziurejau Ой, ма-моч-ки!.. _apie  nestuke.gif mamas, ju gyvenimus...visai toks nieko. lengvas, greit ziurisi:)
rekomenduoju 4u.gif

o aš jį parsisiunčiau ir pasirodo tik vieną seriją,o jo gal dvi g.gif
tai taip ir liko tik pusę matyto doh.gif
Atsakyti
Man toks nuobodokas pasirode apie tas ligones o vat Mamacka maja superinis,Odin na vseh perziurejau siandien toks neypatingas sakyciau.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 29, 07:51)
drinks_cheers.gif man jis irgi patiko smile.gif

Labas rytas 4u.gif

siunciu Sklifa,pasirodo dar nesu ziurejus,norejau dar semejnyj detektiv (atrodo taip parasiau),bet paziurejau,kad ten 40 seriju,tai susilaikiau g.gif

sveikos apleidau as serialu ziurejimus vakare lüztu nuvargus neaisku nuo ko ,siuo metu nieko neziuriu bet labai noreciau zinot ar sklifo trecio nera g.gif Negaliu ieskot nes nezinau kaip rusiskai rasos blush2.gif
Atsakyti
laba naktis, megaites 4u.gif

Nu ir dienele blink.gif Prasinesiau per namus su sluota ir skuduru...(ir ne tik..pirma dar reikejo milijardus daiktu, skuduru, rubu surankioti ir sudelioti i vietas)...O siaube doh.gif blink.gif Gi kokius 2 menesius namu NIEKAS NETVARKE. O juk dar pas mane ir sese su vaiku atsikrauscius...(ir su daiktais zinoma)....Vienu zodziu, mama rodnaja, kas cia daresi....
Siuo metu namie turiu 5 vaikus doh.gif blink.gif Mano 3+1 seses ir dar marti atvaziavo (nu tikiuosi kad netaps marcia, tfu-tfu-tfu blink.gif )
Tik dabar prisedau....Vaikai supjauste balta misraine....kiausiniu padazem.....daugiau nieko nedariau, ryt pas mama einam....labai minimalioi simet pas mus Velykos bus...bet del vaiku reikia. Jauciu jeigu ne vaikai, nedarytumem visai nieko verysad.gif .....Zinokit kai prisimenu kad tetis pusantro menesio beveik badavo (nemanau kad valgymu galima laikyti trupini duonos, kuri labai ilgai burnoj laikydavo arba koses krisleli ant sauksto galiuko) ..... Nei as negaliu valgyti...nei sese...nei mama....Vyresnelis siandien sako, nu va, tiek valgytoju sumazejo....senelio ner...jus beveik nevalgot.... verysad.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 03 30, 09:24)
Sveikinu sulaukus žiemos tęsinio  lotuliukas.gif  Prieš 17 metų gegužės 2d gimė mano pirmagimė.Tai sniegas buvo nutirpęs dar tik 2 sav. Šiemet turbūt bus kažkas panašaus  g.gif

Joooo....Kazkaip man simet taip viskas atrodo labai susije...Su mano nelaimem.....Kad pavasaris niekaip neateina... blink.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 03 30, 09:40)
Radau fb,tai pasidalinu ir su jumis: SU ARTĖJANČIOM ŠVENTĖM<MIELOSIOS  lotuliukas.gif
user posted image

thumbup.gif

QUOTE(Juperi @ 2013 03 30, 12:29)
as tai tik su blogom ziniom...
dar viena rusu kino zvaigzde uzgeso..sad.gif
user posted image

Aga....Gaila ... verysad.gif Nors jau kaip ir garbaus amziaus, bet dar gyventi ir gyventi...

QUOTE(Visgi @ 2013 03 30, 13:25)
''Фродя'' /2013/
user posted image

O! Tas baltukas man visai gerai ziurejosi Московский жиголо smile.gif

QUOTE(iowa @ 2013 03 30, 22:53)
sveikos apleidau as serialu ziurejimus vakare lüztu nuvargus neaisku nuo ko ,siuo metu nieko neziuriu bet labai noreciau zinot ar sklifo trecio nera  g.gif  Negaliu ieskot nes nezinau kaip rusiskai rasos  blush2.gif

Nugi lyg buvo kazkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 30, 22:38)
o aš jį parsisiunčiau ir pasirodo tik vieną seriją,o jo gal dvi  g.gif
tai taip ir liko tik pusę matyto  doh.gif

viso 4 serijos mirksiukas.gif mirksiukas.gif

ka tik baigiau ziuret_Васильки (2013)_4 serijos, bet baiges kazkaip...
kurios megstat apie tyra meile, laukima ir pan., tai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 31 kovo 2013 - 00:52
QUOTE(iowa @ 2013 03 30, 23:53)
sveikos apleidau as serialu ziurejimus vakare lüztu nuvargus neaisku nuo ko ,siuo metu nieko neziuriu bet labai noreciau zinot ar sklifo trecio nera  g.gif  Negaliu ieskot nes nezinau kaip rusiskai rasos  blush2.gif

Sklifas ryt startuoja per RTR planeta, bet ne trecias, o antras tongue.gif
Labas rytas, su sventom Velykom !!!!!!!
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Su Šv. Velykom visus sveikinu.Stiprių margučių!

user posted image

Atsakyti