Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2013 03 30, 08:37)
labas rytas ir vel ziema lauke wub.gif
vakar nuo 22 h iki 04.00 val.ziurejau KATIA, ipusejau ir KATIA. Pradalzenyja. Idomus. Bet nors ir pamegau apie kara filmus, bet nei 1941, nei 1942_nepakeis joks kitas filmas...

sukilo vaikai, papusryciaujam ir pabaigt Katia 4u.gif

Katios" pirmas sezonas patiko, nu jau antras-tai kantrybes isbandymui doh.gif Net pasakoti neturiu ka doh.gif Pvz, viena serija skirta tik nieko nesakancioms uzstales kalboms, pamastymams apie gyvenima. Antro sezono praziurejau saziningai tik 5 serijas, o kitas prasukinejau. Ir nepraradau nieko. schmoll.gif
Iki 1941-1942 tam filmui toli kaip iki menulio. cool.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam mes 1943 laukiam lotuliukas.gif
Sveikinu sulaukus žiemos tęsinio lotuliukas.gif Prieš 17 metų gegužės 2d gimė mano pirmagimė.Tai sniegas buvo nutirpęs dar tik 2 sav. Šiemet turbūt bus kažkas panašaus g.gif
Na,Krištoline,kaip žadėjau,apie Argentiną. Nors vakar tepažiūrėjau iki pusantros serijos ,bet manau,kad filmą žiūrėsiu iki galo.Lengvutė melodrama su pakikenimais apie 4 moteriškes,kurios susidraugauja atėję šokt į klubą Не плач по мне,Аргентина. Dvi turtingų vyrų žmonos:viena 35 metų niekaip neprišnekinanti vyro susilaukt vaiko,kita jau turinti didelį vaiką ir įtarianti vyrą turint meilužę,trečia žurnalistė ,pamišus dėl kriminalinių temų ir ketvirta prodiuserė.Pas visas konfliktai su vyriška gimine.Na ir turbūt spręs tuos konfliktus..Manau,kad jei patiko Балзаковский возраст,tai patiks ir šitas.Juolabiau,kad daug gerų aktorių vaidina smile.gif
Na o aš kadangi Velykom beveik nieko nesiruošiu,butas sutvarkytas,tai jamu mezginį į rankas ir einu peržiūriu paskutines 3 Šefo serijas. Patiko man ir šitas detektyvas ir mačiau,kad tęsinys bus tik 2014 doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Julsita aciu 4u.gif reikes paziureti smile.gif
Atsakyti
Radau fb,tai pasidalinu ir su jumis: SU ARTĖJANČIOM ŠVENTĖM<MIELOSIOS lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
pabaigiau Katia. Ir uzmigau beziuredama blink.gif doh.gif pabudau, o vaikai duris kambario uzdare, patala uzkloja mane ax.gif sau zaidzia tyliai kitam kambary, net blush2.gif pasidare man. ..

einu kavos pasidaryt ir kadangi marguciu nemarginsim sian, nebent vakare, tai toliau i lova ir lauksim kaledu cool.gif

atsisiunciau Однажды в Ростове (2012), isijungiau...o pasirodo, kad jau macius doh.gif doh.gif NUOBODOKAS, nors vaidina tas grazus aukstas aktorius, kur "Brigadoj" vaidina...bet matomai tas snigimas man mieguistuma uznese...tai ir filmai nesiziuri...

keliuos i rakta_Мамочка моя (2012) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 30 kovo 2013 - 10:36
as tai tik su blogom ziniom...
dar viena rusu kino zvaigzde uzgeso..sad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 30 kovo 2013 - 12:29
QUOTE(Juperi @ 2013 03 30, 13:29)
user posted image

Oi kaip gaila, mes ji Gali hali vadindavom verysad.gif
Atsakyti
Laba

user posted image

QUOTE(Juperi @ 2013 03 30, 12:29)
user posted image

Visgi uzgeso, gaila unsure.gif Galvojau, kad gal mazum pavyks issikapstyti...

''Фродя'' /2013/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1074963
user posted image

As dabar ziuriu ''Будет светлым день'' /2013/ Jau pirmoje filmo serijoje pagrindines herojes gyvenimas pradejo 'kuliais verstis', tai net nzn ko cia tiketis... O jau anyta kokia nemaloni persona bozhe bozhe doh.gif
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1069948
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 03 30, 12:29)

Nu va verysad.gif Man ir jo gaila verysad.gif
Atsakyti
merginos,kiek yra Baiki Mitiaja? pasirodo MB jis patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 30, 14:27)