Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 03 28, 21:22)
Man tai patiko sis filmas iki db pameu ir filma ir jo pavadinima rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man jis irgi patiko smile.gif

Labas rytas 4u.gif

siunciu Sklifa,pasirodo dar nesu ziurejus,norejau dar semejnyj detektiv (atrodo taip parasiau),bet paziurejau,kad ten 40 seriju,tai susilaikiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 28, 23:59)
*Nu man jis nepatinka dėl kitų priežasčių, bet nesismulkinsiu.  smile.gif

**O! Djačenka!Nu Julsita, pagal tavo aprašymą gal ir mėginsiu žiūrėti g.gif

* Nu jau dabar visai cekava pasidarė g.gif blush2.gif
**Nu pabandyk pabandyk ir paskui parašyk.Aš vakar pabaigiau. Ir man jis patiko taip,kaip ir visos keturserijinės melodramos smile.gif Nors šiaip tai man Djačenka vis gi patinka tokiuose "stipresniuose" vaidmenyse,kur gauna pasimušt,vaikšto su kamufliažine uniforma wub.gif O čia gauna į dūdą ir atgal neduoda tongue.gif
Ir dar,gal ne visai į temą,bet aš vakar pagalvojau,kad kažin ar aktoriai ne su savo rūbais filmuojasi g.gif Nu aš Djačenką su vakar matytu megztiniu kažkuriam kitam filme mačius g.gif

QUOTE(ErikaN @ 2013 03 29, 07:29)
Labas rytas  4u.gif  As gal busiu cia vienintele, bet man Djacenka nepatinka nei kaip aktorius, nei kaip vyras, filmu su juo stengiuosi net neziureti  blush2.gif

На вкус и цвет дрызей нет tongue.gif
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 29, 08:51)

siunciu Sklifa,pasirodo dar nesu ziurejus,norejau dar semejnyj detektiv (atrodo taip parasiau),bet paziurejau,kad ten 40 seriju,tai susilaikiau g.gif

Bet žinok ten neprailgsta tos 40 serijų,nes kiekvienoj serijoj naują bylą nagrinėja.Žinok toks ramus filmas.Nors tu lyg rašei,kad labiau mėgsti su daugiau veiksmo,tai gal ir per ramus gali būt..
Na o aš vakar pradėjau Не плачь по мне ,Аргентина Tik pusę pirmos serijos pažiūrėjau ir jau snaust pradėjau,bet man ir pasirodė panašus į Balzakovskij vozrost.Kiek supratau ir 4 šikarnos draugės medžios vyrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 03 29, 07:29)
Labas rytas  4u.gif  As gal busiu cia vienintele, bet man Djacenka nepatinka nei kaip aktorius, nei kaip vyras, filmu su juo stengiuosi net neziureti  blush2.gif

Man jis ne visada prie širdies, ypač kai su ilgais plaukais, bet kartasi tokie grubūs, su šiek tiek agresyvumo vyrukai visai nieko bigsmile.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 29, 08:51)
semejnyj detektiv ,bet paziurejau,kad ten 40 seriju,tai susilaikiau g.gif

Oooo, man galėtų būti ir dar + 40 tongue.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 03 29, 09:55)
* Nu jau dabar visai cekava pasidarė  g.gif  blush2.gif
**Ir dar,gal ne visai į temą,bet aš vakar pagalvojau,kad kažin ar aktoriai ne su savo rūbais filmuojasi  g.gif  Nu aš Djačenką su vakar matytu megztiniu kažkuriam kitam filme mačius  g.gif
***Bet žinok ten neprailgsta tos 40 serijų,nes kiekvienoj serijoj naują bylą nagrinėja.Žinok toks ramus filmas.Nors tu lyg rašei,kad labiau mėgsti su daugiau veiksmo,tai gal ir per ramus gali būt..

*Man tiesiog dabar jis "niekoks", na žinoma Gardemarinai visada liks gardemarinais, ką čia bepridursi. O priežastys juokingos: tam rusiškam puslapiuke VK, kur aš sėdžiu, vienu metu įvyko toks susikirtimas, iš principo, tsakant...Tai va kažkaip nuo to karto pradėjau netgi sakyčiau priešiškai į aną žiūrėti lotuliukas.gif
**Dėl rūbų aš senai mąstau. Sprendžiu pagal savo atvejį, kadangi su Žaliaakiu mačiau absoliučiai viską, tai galiu pasakyti, kad kartojasi rūbai labai dažnai. Tuos pačius marškinius matau bent 3-4 filmuose, kartojais ir batai netgi, ir džinsai...Viršutniai rūbai taip pat...Ir ne tik filmuose, ir nuotraukose iš kasdieninio gyvenimo, kai kurių spektaklių...Vienžu galima daryti išvadą kad rūbai savi.....
***Taigi, neprailgsta, nes jos visos skirtingos, riša visą bendrą vaizdą tik personažų asmeninis gyvenimas.
O antroj daly uj kaip įdomiai viskas pasisuks bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 29, 09:55)
Bet žinok ten neprailgsta tos 40 serijų,nes kiekvienoj serijoj naują bylą nagrinėja.Žinok toks ramus filmas.Nors tu lyg rašei,kad labiau mėgsti su daugiau veiksmo,tai gal ir per ramus gali būt..

Na o aš vakar pradėjau Не плачь по мне ,Аргентина Tik pusę pirmos serijos pažiūrėjau ir jau snaust pradėjau,bet man ir pasirodė panašus į Balzakovskij vozrost.Kiek supratau ir 4 šikarnos draugės medžios vyrus  smile.gif

nu gal reikes paziureti g.gif

unsure.gif kai paziuresi-pasakyks ar verta,siunciu,bet jeigu neidomus,tai istrinsiu cool.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
vakar atsisiunciau "Мать-и-мачеха" , o pasirodo, kad be reikalo, nes jau esu macius ji. Kazkada per rusu kanala tv rode ax.gif labai geras filmas. Vertas ziurejimo.
Trumpai_vyras gyvena su dukrele (zmona mirus), viskas gerai jiems klostos, kol vyrui nepradeda streikuot sirdis...ir istikus priepuoliui, su med.sesele uzmezga romana..Toji persikelia lb greit gyvent pas vyra...papraso, kad buta jos vardu uzrasytu...vaidina labai gera "mama" mergaitei, o ir vyra LABAI myli...
pabaiga_tai skausminga. Paziurekit, butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 29, 10:49)

*Man tiesiog dabar jis "niekoks", na žinoma Gardemarinai visada liks gardemarinais, ką čia bepridursi. O priežastys juokingos: tam rusiškam puslapiuke VK, kur aš sėdžiu, vienu metu įvyko toks susikirtimas, iš principo, tsakant...Tai va kažkaip nuo to karto pradėjau netgi sakyčiau priešiškai į aną žiūrėti lotuliukas.gif 
**Dėl rūbų aš senai mąstau. Sprendžiu pagal savo atvejį, kadangi su Žaliaakiu mačiau absoliučiai viską, tai galiu pasakyti, kad kartojasi rūbai labai dažnai. Tuos pačius marškinius matau bent 3-4 filmuose, kartojais ir batai netgi, ir džinsai...Viršutniai rūbai taip pat...Ir ne tik filmuose, ir nuotraukose iš kasdieninio gyvenimo, kai kurių spektaklių...Vienžu galima daryti išvadą kad rūbai savi.....
***O antroj daly uj kaip įdomiai viskas pasisuks bigsmile.gif  bigsmile.gif

* smile.gif
** reiškia ir aktoriai darban dažnai eina su savo rūbais,kaip ir dauguma mirtingųjų smile.gif
*** nu tai lauksim lauksim g.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 29, 11:15)

unsure.gif kai paziuresi-pasakyks ar verta,siunciu,bet jeigu neidomus,tai istrinsiu cool.gif

ok mirksiukas.gif Šiandien vakare bent porą serijų būtinai pažiūrėsiu,tai ryt pasakysiu kaip man susišvietė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2013 03 29, 11:45)
labas rytas 4u.gif
vakar atsisiunciau "Мать-и-мачеха" , o pasirodo, kad be reikalo, nes jau esu macius ji. Kazkada per rusu kanala tv rode ax.gif labai geras filmas. Vertas ziurejimo.
Trumpai_vyras gyvena su dukrele (zmona mirus), viskas gerai jiems klostos, kol vyrui nepradeda streikuot sirdis...ir istikus priepuoliui, su med.sesele uzmezga romana..Toji persikelia lb greit gyvent pas vyra...papraso, kad buta jos vardu uzrasytu...vaidina labai gera "mama" mergaitei, o ir vyra LABAI myli...

O,gerai,kad aprašei-aš ir mačius ir ne per seniausiai-ir kinozale jau buvo.O aš jau ir mąsčiau,ar neparsisiuntus jo smile.gif
Papildyta:
labas rytas 4u.gif

Bet aš dabar va kinozale paskaičiau aprašymą ir mąstau,ar tikrai čia tas filmas g.gif O ir rašo,kad 2013 metų,o aš tai dar prieš naujus žiūrėjau ir man lyg buvo 4 sertijos g.gif
Sima ,va pažiūrėk tikrai ir pernai yra sukurtas tuo pačiu pavadinimu .Tai aš žiūrėjus pernykštį,o dabar deda jau kitą http://kinozal.tv/br...F...amp;t=0&f=0
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 29, 11:15)

o jūs pabandymui pažiūrėkit ištraukas online smile.gif aš taip darau čia
Atsakyti
pabaiga_tai skausminga

Cia va sitas (apie kuri pasakojat)...kur ta mergaite po tevo mirties i vaiku namus atidave pamote... ''Мать и мачеха'' /2012/
фрагмент
http://kinozal.tv/de...s.php?id=973092
user posted image

Sumaiset su ''Мать-и-мачеха'' /2013/
user posted image
http://kinozal.tv/de....php?id=1073403
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 29, 13:02)
Sima ,va pažiūrėk tikrai ir pernai yra sukurtas tuo pačiu pavadinimu .Tai aš žiūrėjus pernykštį,o dabar deda jau kitą http://kinozal.tv/br...F...amp;t=0&f=0

aha, rimtai, kad cia kita filmas 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 03 29, 13:30)
Sumaiset su ''Мать-и-мачеха'' /2013/

drinks_cheers.gif vadinas, pavadinimai tokie pat tik ax.gif

damusineju "А снег кружит" (2013) 4u.gif rekomenduoju thumbup.gif
Trumpai_2 seserys baigia mokykla, viena is ju turi vaikina Maksima. Viena sesuo nori but aktore, istoja mokytis, ant jos akis padejes mokytojas Andrejus, jaunas, grazus. Prasideda draugyste. Uzmato jos draugas, kelia pavydo scenas ir pan. Paskui gailisi, nori susitaikyt ir kai nekelia jam ragelio, tada paskiria susitikima seseriai, kurios papraso, jog paprasytu, kad sesuo ateitu i parka, nes nori susitaikyt...bet sesuo neperduoda, o tiesiog pasako, kad buvo sutikus Maksa ir jis pasake, jog nemyli.. Nes pati iki ausu isimylejus ta Maksima cool.gif
Kudiki pagimdo ir atsisako jo. Kai praeina kelios dienos, supranta, kad jai reikia dukros. Atbega i ligonine, kurioje gimde ir paliko praso atiduot, bet med.sesuo pasako, kad jos kudikis mire...
Visa ta reikala surenge mokytojo Andrejaus pamote...
O kita sesuo, suzinojus, kad sesuo nescia nuo Makso, isteka uz Makso ir vos gimusia seses mergyte, pasiima sau ir ja augina....
visa kita paziurekite, nes labai idomus dalykai toliai vyksta smile.gif
Atsakyti
labas rytas ir vel ziema lauke wub.gif
vakar nuo 22 h iki 04.00 val.ziurejau KATIA, ipusejau ir KATIA. Pradalzenyja. Idomus. Bet nors ir pamegau apie kara filmus, bet nei 1941, nei 1942_nepakeis joks kitas filmas...

sukilo vaikai, papusryciaujam ir pabaigt Katia 4u.gif
Atsakyti
ACiu kas uzrodet Mat i matciecha-man labai patiko, greiciau kita savaite ir idetu naujas serijas
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 03 30, 08:37)
nei 1941, nei 1942_nepakeis joks kitas filmas...

drinks_cheers.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti