QUOTE(Ramsius @ 2013 03 29, 10:49)
*Man tiesiog dabar jis "niekoks", na žinoma Gardemarinai visada liks gardemarinais, ką čia bepridursi.
O priežastys juokingos: tam rusiškam puslapiuke VK, kur aš sėdžiu, vienu metu įvyko toks susikirtimas, iš principo, tsakant...Tai va kažkaip nuo to karto pradėjau netgi sakyčiau priešiškai į aną žiūrėti
**Dėl rūbų aš senai mąstau. Sprendžiu pagal savo atvejį, kadangi su Žaliaakiu mačiau absoliučiai viską, tai galiu pasakyti, kad kartojasi rūbai labai dažnai. Tuos pačius marškinius matau bent 3-4 filmuose, kartojais ir batai netgi, ir džinsai...Viršutniai rūbai taip pat...Ir ne tik filmuose, ir nuotraukose iš kasdieninio gyvenimo, kai kurių spektaklių...Vienžu galima daryti išvadą kad rūbai savi.....
***O antroj daly uj kaip įdomiai viskas pasisuks
*
** reiškia ir aktoriai darban dažnai eina su savo rūbais,kaip ir dauguma mirtingųjų
*** nu tai lauksim lauksim
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 29, 11:15)
kai paziuresi-pasakyks ar verta,siunciu,bet jeigu neidomus,tai istrinsiu
ok
Šiandien vakare bent porą serijų būtinai pažiūrėsiu,tai ryt pasakysiu kaip man susišvietė
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2013 03 29, 11:45)
labas rytas
vakar atsisiunciau
"Мать-и-мачеха" , o pasirodo, kad be reikalo, nes jau esu macius ji. Kazkada per rusu kanala tv rode
labai geras filmas. Vertas ziurejimo.
Trumpai_vyras gyvena su dukrele (zmona mirus), viskas gerai jiems klostos, kol vyrui nepradeda streikuot sirdis...ir istikus priepuoliui, su med.sesele uzmezga romana..Toji persikelia lb greit gyvent pas vyra...papraso, kad buta jos vardu uzrasytu...vaidina labai gera "mama" mergaitei, o ir vyra LABAI myli...
pabaiga_tai skausminga. Paziurekit, butinai
O,gerai,kad aprašei-aš ir mačius ir ne per seniausiai-ir kinozale jau buvo.O aš jau ir mąsčiau,ar neparsisiuntus jo
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2013 03 29, 11:45)
labas rytas
vakar atsisiunciau
"Мать-и-мачеха" , o pasirodo, kad be reikalo, nes jau esu macius ji. Kazkada per rusu kanala tv rode
labai geras filmas. Vertas ziurejimo.
Trumpai_vyras gyvena su dukrele (zmona mirus), viskas gerai jiems klostos, kol vyrui nepradeda streikuot sirdis...ir istikus priepuoliui, su med.sesele uzmezga romana..Toji persikelia lb greit gyvent pas vyra...papraso, kad buta jos vardu uzrasytu...vaidina labai gera "mama" mergaitei, o ir vyra LABAI myli...
pabaiga_tai skausminga. Paziurekit, butinai
Bet aš dabar va kinozale paskaičiau aprašymą ir mąstau,ar tikrai čia tas filmas
O ir rašo,kad 2013 metų,o aš tai dar prieš naujus žiūrėjau ir man lyg buvo 4 sertijos
Sima ,va pažiūrėk tikrai ir pernai yra sukurtas tuo pačiu pavadinimu .Tai aš žiūrėjus pernykštį,o dabar deda jau kitą
http://kinozal.tv/br...F...amp;t=0&f=0