Julsita, aciu, bet nepradesiu ziureti ,kai tik 2 serijos. ;labai paskui nusimeto tokie serialai, pamirsti kad ziurejai tas kelias serijas. is senesniu gal kas koki pamenat? o gal ju ir nera tiek jau daug
is uzsienietisku dar ziureim big bang theory ir how i met your mother. cia aisku ne i tema apie rusiskus filmus, bet jei kas megstat tokias sitauciju komedijas, tai kodel ne
QUOTE(Zivilka @ 2013 03 28, 13:36)
Julsita, aciu, bet nepradesiu ziureti ,kai tik 2 serijos. ;labai paskui nusimeto tokie serialai, pamirsti kad ziurejai tas kelias serijas. is senesniu gal kas koki pamenat? o gal ju ir nera tiek jau daug
is uzsienietisku dar ziureim big bang theory ir how i met your mother. cia aisku ne i tema apie rusiskus filmus, bet jei kas megstat tokias sitauciju komedijas, tai kodel ne
Šiaip aš ir mėgstu žiūrėt,kai jau visos serijos.Va dabar su Svatais nukrypau,tai nelabai-daugiau sulauksiu visų.
O iš senesnių man galvon atėjo Моя прекрасная няня Bet jau turbūt bus matytas.
O H ow i met your mother yra rusiškas variantas Как я встретил вашу маму
Va dar prisiminiau Шаг за шагом http://kinozal.tv/details.php?id=360096 ir Однажды в милиции na ir man labai įstrigo 5 metus žiūrėtas Солдаты O ir Воронины man tai labai patinka
Tai va kiek užfundijau Maž bus kas nematyto ir tinkančio
laba visoms lauke beveik pavasaris sian
paziurejau
Условия контракта 2
abu sie aktoriai patiko
ir simpatiski, ir vaidyba gera
paziurejau ir Будет светлым день_tik jau nelabai po auskciau mineto...kazkaip ziurejau visas 4 serijas, bet neuzkabino. Intrigu pilna, bet ...
ir pradejau На солнечной стороне улицы (2011)
paziurejau
Условия контракта 2
abu sie aktoriai patiko
ir simpatiski, ir vaidyba gera
paziurejau ir Будет светлым день_tik jau nelabai po auskciau mineto...kazkaip ziurejau visas 4 serijas, bet neuzkabino. Intrigu pilna, bet ...
ir pradejau На солнечной стороне улицы (2011)
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 28, 10:34)
Mitios Baikos, Svatai, Balzakai- nėr ką žiūrėt man
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 28, 10:53)
Aš čia per jus išlepus tokia
Nugi, Apuokai, pakentėk iki 3čiadienio, Семейный детектив-2 galėsi žiūrėti
O gal kas nors žiūrit Торговый центр?
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 28, 15:50)
Pažiūrėjau,kad labai daug serijų,tai nė nepradėjau
QUOTE(Julsita @ 2013 03 28, 16:07)
Pažiūrėjau,kad labai daug serijų,tai nė nepradėjau
Ten siaubingai daug serijų Aš irgi net nemanau pradėti, bet dėl kitų priežasčių: mane erzina Žigunovas
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 28, 16:57)
Ten siaubingai daug serijų Aš irgi net nemanau pradėti, bet dėl kitų priežasčių: mane erzina Žigunovas
O man kaip tik jis labai patinka nuo Gardemarinų ir Nianios laikų
QUOTE(Julsita @ 2013 03 27, 21:53)
O tai kol tu pati neparsisiunti?
Senas kompas, tai vis neveza ir kas ko tai nepaviksta su torentais susidraugaut.
Ka tik pabaigiau Московская сага. Toks rimtas, siltas filmas, aciu, berods arden uz rekomendacija
Nugi, Apuokai, pakentėk iki 3čiadienio, Семейный детектив-2 galėsi žiūrėti
Kad aš I nemačius o ką geras?
Torgovyj centr pradėjau, bet nekabina tai kelias diena net nejungiau
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 28, 18:24)
Torgovyj centr pradėjau, bet nekabina tai kelias diena net nejungiau
Mane tas pats domino, nenorejau pradet vien del tiek seriju, nes paskui bus gaila 'ir nest ir pamest'.
Man geriau girdet, kad nelabai patiko- ramiau ant dusios man ir pagundos nebus
QUOTE(Sim@ @ 2013 03 28, 15:28)
Man taip pat
Ar nieks neziurejo sito? Nes knieti paziureti bet bijau, kad gali buti per nuobodus
aš žiūrėjau. man nepatiko visai, net nepabaigiau paskutinės serijos
Erika, smagu, kad patiko man irgi jis labai patiko
Erika, smagu, kad patiko man irgi jis labai patiko