Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

Julsita, aciu, bet nepradesiu ziureti ,kai tik 2 serijos. ;labai paskui nusimeto tokie serialai, pamirsti kad ziurejai tas kelias serijas. is senesniu gal kas koki pamenat? o gal ju ir nera tiek jau daug
is uzsienietisku dar ziureim big bang theory ir how i met your mother. cia aisku ne i tema apie rusiskus filmus, bet jei kas megstat tokias sitauciju komedijas, tai kodel ne
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 03 28, 13:36)
Julsita, aciu, bet nepradesiu ziureti ,kai tik 2 serijos. ;labai paskui nusimeto tokie serialai, pamirsti kad ziurejai tas kelias serijas. is senesniu gal kas koki pamenat? o gal ju ir nera tiek jau daug
is uzsienietisku dar ziureim big bang theory ir how i met your mother. cia aisku ne i tema apie rusiskus filmus, bet jei kas megstat tokias sitauciju komedijas, tai kodel ne

Šiaip aš ir mėgstu žiūrėt,kai jau visos serijos.Va dabar su Svatais nukrypau,tai nelabai-daugiau sulauksiu visų.
O iš senesnių man galvon atėjo Моя прекрасная няня Bet jau turbūt bus matytas.
O H ow i met your mother yra rusiškas variantas Как я встретил вашу маму
Va dar prisiminiau Шаг за шагом http://kinozal.tv/details.php?id=360096 ir Однажды в милиции na ir man labai įstrigo 5 metus žiūrėtas Солдаты O ir Воронины man tai labai patinka ax.gif
Tai va kiek užfundijau tongue.gif Maž bus kas nematyto ir tinkančio mirksiukas.gif
Atsakyti
laba visoms smile.gif lauke beveik pavasaris sian wub.gif
paziurejau ax.gif ax.gif
Условия контракта 2
abu sie aktoriai patiko
user posted image
ir simpatiski, ir vaidyba gera cool.gif

paziurejau ir Будет светлым день_tik jau nelabai po auskciau mineto...kazkaip ziurejau visas 4 serijas, bet neuzkabino. Intrigu pilna, bet ...

ir pradejau На солнечной стороне улицы (2011) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 28, 10:34)
Mitios Baikos, Svatai, Balzakai- nėr ką žiūrėt man user posted image

QUOTE(Apuokas @ 2013 03 28, 10:53)
Aš čia per jus išlepus tokia nail.gif

Nugi, Apuokai, pakentėk iki 3čiadienio, Семейный детектив-2 galėsi žiūrėti tongue.gif

O gal kas nors žiūrit Торговый центр?
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 28, 15:50)

Pažiūrėjau,kad labai daug serijų,tai nė nepradėjau
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 28, 16:07)
Pažiūrėjau,kad labai daug serijų,tai nė nepradėjau

Ten siaubingai daug serijų blink.gif Aš irgi net nemanau pradėti, bet dėl kitų priežasčių: mane erzina Žigunovas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 28, 16:57)
Ten siaubingai daug serijų blink.gif Aš irgi net nemanau pradėti, bet dėl kitų priežasčių: mane erzina Žigunovas bigsmile.gif

O man kaip tik jis labai patinka nuo Gardemarinų ir Nianios laikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 27, 21:53)
O tai kol tu pati neparsisiunti?

Senas kompas, tai vis neveza unsure.gif ir kas ko tai nepaviksta su torentais susidraugaut. blush2.gif
Atsakyti
Ka tik pabaigiau Московская сага. Toks rimtas, siltas filmas, aciu, berods arden uz rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 28 kovo 2013 - 18:15
Nugi, Apuokai, pakentėk iki 3čiadienio, Семейный детектив-2 galėsi žiūrėti tongue.gif

Kad aš I nemačius g.gif o ką geras?

Torgovyj centr pradėjau, bet nekabina tai kelias diena net nejungiau schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(Apuokas @ 2013 03 28, 18:24)
Torgovyj centr pradėjau, bet nekabina tai kelias diena net nejungiau  schmoll.gif

Mane tas pats domino, nenorejau pradet vien del tiek seriju, nes paskui bus gaila 'ir nest ir pamest'.
Man geriau girdet, kad nelabai patiko- ramiau ant dusios man ir pagundos nebus biggrin.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 03 28, 15:28)
Условия контракта 2
abu sie aktoriai patiko
user posted image
ir simpatiski, ir vaidyba gera cool.gif

Man taip pat drinks_cheers.gif

Ar nieks neziurejo sito? Nes knieti paziureti bet bijau, kad gali buti per nuobodus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 kovo 2013 - 18:41
aš žiūrėjau. man nepatiko visai, net nepabaigiau paskutinės serijos schmoll.gif

Erika, smagu, kad patiko ax.gif man irgi jis labai patiko
Atsakyti