Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

Labas 4u.gif
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 27, 19:06)
Labas 4u.gif

o as vis ziuriu Balzakovskij vozrast,buvo vyras namie.tai negalejau ziureti,bet jau liko paskutinis sezonas,o vat toliau neturiu ka ziureti g.gif

Ne plač po mnie, Argentina esat mačius? Kolegei pasakiau, kad patinka Balzakovskij vozrast, tai liepė pažiūrėt ir tą - labai moterišką serialą.

Balzakovskij vozrast galvoju, jei pradėt gilintis, gali depresijon įvaryt - visada gražios, kiekvieną dieną skirtingi gražūs drabužiai, restoranai, kavalieriai, gėlės. Kas nenorėtų taip gyvent biggrin.gif

Atsakyti
Mitios Baikos, Svatai, Balzakai- nėr ką žiūrėt man user posted image
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 28, 10:34)
Mitios Baikos, Svatai, Balzakai- nėr ką žiūrėt man user posted image

Ale koks kapryznas apuoks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 28, 10:30)
Labas 4u.gif
Ne plač po mnie, Argentina esat mačius? Kolegei pasakiau, kad patinka  Balzakovskij vozrast, tai liepė pažiūrėt ir tą - labai moterišką serialą.

Užsistačiau ir aš.Zavorotniuk man labai patinka.Aš vis laukiau,kol jį visą sudės ir kažkaip pražioplinau.Gerai,kad priminėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 28, 10:30)
Labas 4u.gif
Ne plač po mnie, Argentina esat mačius? Kolegei pasakiau, kad patinka  Balzakovskij vozrast, tai liepė pažiūrėt ir tą - labai moterišką serialą.

Balzakovskij vozrast galvoju, jei pradėt gilintis, gali depresijon įvaryt - visada gražios, kiekvieną dieną skirtingi gražūs drabužiai, restoranai, kavalieriai, gėlės. Kas nenorėtų taip gyvent biggrin.gif

aciu,reikes paziureti smile.gif

einu is naujo tema paziuresiu,buvo daug geru rekomendaciju,bet nebuvo visos serijos idetos,tai dabar reikia paziureti,gal jau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 03 27, 22:40)
drinks_cheers.gif  misijon  biggrin.gif
čia ne iš kinozalo, bet šiuo metu jis čia

Bet turbūt kainuoja nervų tos misijos,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 28, 10:36)
Ale koks kapryznas apuoks rolleyes.gif

Aš čia per jus išlepus tokia nail.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Nuo balandžio 1 dienos per RTR Planeta startuoja Sklifas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 03 28, 11:28)
Laba diena  4u.gif
Nuo balandžio 1 dienos per RTR Planeta startuoja Sklifas  thumbup.gif

Vau thumbup.gif Kokia turtinga ta balandžio 1:ir Sklifas,ir Semeinyj detektyv..Oi žiūrėsim thumbup.gif
Papildyta:
Aš tai vis tikėjausi Samaros tęsinio,bet va dabar pabandžiau paieškot informacijos,tai ašo,kad greičiausiai nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 28, 13:05)
Vau  thumbup.gif  Kokia turtinga ta balandžio 1:ir Sklifas,ir Semeinyj detektyv..Oi žiūrėsim  thumbup.gif
Papildyta:
Aš tai vis tikėjausi Samaros tęsinio,bet va dabar pabandžiau paieškot informacijos,tai ašo,kad greičiausiai nebus  verysad.gif

O as Samaros tesinio net nesitikejau, nes pasirode man, kad ten viskas isbaigta. Nors man jis patiko 4u.gif
Atsakyti
gal ka is komedijiniu dar pasiulytumet ale кухня, светофор, деффченки, универ, интерны, реальные пацаны perziureti, trisdesimtmeciai , svatai neuztintrigavo ,daugiau nieko neberandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 03 28, 12:32)
O as Samaros tesinio net nesitikejau, nes pasirode man, kad ten viskas isbaigta. Nors man jis patiko  4u.gif

Na šiaip tai išbaigta,bet kai populiarus būna kitą sykį žiūrėk ir sumąsto ką
Zivilka,nebandėt žiūrėt va šito http://kinozal.tv/de....php?id=1070059 Aš pati tai dar nežiūrėjau,bet sakiau,reiks pabandyt,bet dabar laukiu Svetoforo ir Kuchnios visų serijų.. Jei kartais susigundytumėt,pasidalinkit įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti