Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

Ramsiau, užjaučiu verysad.gif
Atsakyti
Ramsiau, uzuiojauta dideliausia, stiprybes.
Atsakyti
Ramsiau, užuojauta, stiprybės visai šeimai verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif Uzuojauta Ramsiui.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 21, 00:21)
Labas vakaras.

Šiandien nei komentrų nei rekomendacijų iš manes nebus. Norėjau padėkoti visoms, kas palaikėt mane...Šiandien tėčio jau nebeturiu... verysad.gif

Uzuojauta...
Atsakyti
Tikrai uzjauciu Labai Labai Laikykites zinau ka reiskia artimo zmogaus netektis, taip Ramsiuki kai sakei, kad nebevalge ir tulzis ejo, oi dievuliau labai sunku, zinau ka tai reiskia, bet, kad ir nepazystu nei Taves, nei Tavo seimos palaikau maldele Teveli Jusu verysad.gif
Atsakyti
Pritilo temukė... šaunu, merginos, kad palaikom viena kitą ir tokiais momentais.

Pasiūlykit kažkokį rimtą filmą ar serialą. Ne meiles-seiles, ne komediją, bet kažką pro žizn. Nes pradėjau žiūrėt Balzakovskij voszrast - nelimpa kažko....
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 22, 15:20)
Pritilo temukė... šaunu, merginos, kad palaikom viena kitą ir tokiais momentais.

Pasiūlykit kažkokį rimtą filmą ar serialą. Ne meiles-seiles, ne komediją, bet kažką pro žizn. Nes pradėjau žiūrėt Balzakovskij voszrast - nelimpa kažko....

Kad kažkaip neturiu ką pasiūlyt:vakarais komedijas "kramtau" tris iš karto-Svotai,Internai,Univeras-kas man bais nebūdinga ,o dienom dabar,tuštindama savo sandėliuką,vis užsiraunu ant sau biškį per stipraus,bet vis tiek žiūriu.Tai va taip vakar įveikiau Bratstvo desanta ir ,tikėdamasi kažko lengvesnio,paęmiau Zolotoi zapas ir nė velnio-kažkas panašaus į Čistaja proba.Ir dar 24 serijos. Geras,bet tiek įtampos.Jau po penkių serijų vakar norėjau mest,tik pažiūrėt paskutinią,ale dar susilaikiau ir va jau 10 peržiūrėjau ir jau tikrai eisiu iki galo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 22 kovo 2013 - 17:27
Vilioja, dabar siunciuosi KANDAGAR su Paninu...bet tau vargiai ar patiks... afganistanas, teroristai, ikaitai bla bla bla...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 03 22, 17:33)
Vilioja, dabar siunciuosi KANDAGAR su Paninu...bet tau vargiai ar patiks... afganistanas, teroristai, ikaitai bla bla bla...

O tai tamstai turbūt patiktų tas mano dabar žiūrimas Zolotoi zapas ,jei dar nemačius mirksiukas.gif http://kinozal.tv/de....php?id=1001320
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 22 kovo 2013 - 17:41
QUOTE(Julsita @ 2013 03 22, 17:40)
O tai tamstai turbūt patiktų tas mano dabar žiūrimas Zolotoi zapas ,jei dar nemačius mirksiukas.gif http://kinozal.tv/de....php?id=1001320

"tamsta" issisaugojo jusu nuoroda... mirksiukas.gif bet as Kandagara isskirtinai del Panino siunciuosi...mano liubinami "bajavikai" siek tiek kitokie...laikmetis nuo 1900 iki...naaa kokiu 1970-uju...idealu 1940-1945 wink.gif
Atsakyti
rekomenduoju "Уравнение любви", pradžioje lėtai įsisiūbavo, o po to labiau patiko thumbup.gif :

http://bigcinema.tv/...e-lyubvi_2.html

Tiems , kam patiko "Graždanka nacalnica " apie moterų likimus manau patiks.
Atsakyti