Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

„Королева бандитов‘‘ /2013/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1070753
user posted image
Atsakyti
“Топтуны’’ /2013/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1070764
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
uzbegau pasigirti, kad vakar baigiau ziureti "Odnazhdyj v Rostovie"...geras filmas ! thumbup.gif vienas is tokiu , kur ir zulikam ir milicininkam jauciau simpatijas vienodai... mano manymu sio filmo atomazgoj- nugaletoju -nebuvo...

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
o aš vakar peržiūrėjau "Liubov nedelitsa na dva" 4serijos,bet labai greit peržiūrėjau,patiko,tik aš taip tikriausiai negalėčiau,nors jau keis filmus peržiūrėjau su surogatinėm motinom,įdomu kaip tokia ar sugebėčiau būti g.gif
Atsakyti
Labas!
Dar vienas tesinys Время Синдбада

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2013 03 19, 10:07)

aciu 4u.gif lauksiu visu seriju smile.gif

o as vis laukiu kada ides Internus ir Metod lavrovoj 2,jau paziurejau idetas serija,bet taip ilgai deda doh.gif

Dabar neturiu ka ziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 19, 12:33)

Dabar neturiu ka ziureti g.gif

Mane buvo apėmus "nieks nepatinka" liga,bet va vakar įsirašiau Baginia praimtraima ir užkabino,nors po antyros serijos ir jau norėjau trint-nemačijo nei Djačenka,bet labai tingėjau rankdarbį padėt ir paskui jau praėjo noras trint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 19, 13:10)
Mane buvo apėmus "nieks nepatinka" liga,bet va vakar įsirašiau Baginia praimtraima ir užkabino,nors po antyros serijos ir jau norėjau trint-nemačijo nei Djačenka,bet labai tingėjau rankdarbį padėt ir paskui jau praėjo noras trint  tongue.gif

O dabar padėk rankdarbį šonan ir įkelk nuorodą aiškią mirksiukas.gif lotuliukas.gif Bo niekaip neišmąstau, kas gali būt tas praimtraimas biggrin.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
ech mergaites kazkuri raset, kad nepatinka Svotu tie patys bajeriai ir pan., o as is tikruju dziaugiuosi tuo, kad yra 6 sezonas, tikrai nuotaikai pakelti Labai, Labai...Vakar net apsiverkiau is juoko su viltimi ech, kad as tureciau salia tokiu linksmu giminiu, bet deja nei su ziburiu nerasiu aplink tik visi verkiantys del krizes, pinigu, salto pavasario....sakau nuosirdziai kaip noreciau, kad Svotai ir toliau kurtu si mini seriala, tikrai kas nepaziureja siulyciau, ypac man tokiai 40-metei gyvenanciai kaime, na ne visai gyvenvieteje blush2.gif taip paliete duse, norejosi issipasakoti, nepykit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 19, 14:29)
Bo niekaip neišmąstau, kas gali būt tas praimtraimas biggrin.gif

''Богиня прайм-тайма'' /2006/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=679798
Kadangi treilerio neradau, tai teko apsiriboti tik фрагмент
Puslapio apačioj šio filmo komentarai-atsiliepimai Net smalsu- ar jau tikrai toks vertas dėmesio.

user posted image

user posted image

QUOTE(georgiana @ 2013 03 19, 14:39)
....sakau nuosirdziai kaip noreciau, kad Svotai ir toliau kurtu si mini seriala

Pritariu jums smile.gif Puikus serialas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 19 kovo 2013 - 14:51
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 19, 14:29)
O dabar padėk rankdarbį šonan  ir įkelk nuorodą aiškią mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Bo niekaip neišmąstau, kas gali būt tas praimtraimas biggrin.gif

Laba diena 4u.gif

Vai tu dieve dieve,šita nauja klaviatūra (nu ne visai jau ir nauja-nuo Kalėdų senelio gauta),mane tokią beraštę padarius-klaida ant klaidos doh.gif Reik tikrintis,kaip pirmokei,ką parašiau blush2.gif Tai va,kaip tik kavos pertraukėlei rankdarbis padėtas,tai taisau klaidas ir,turbūt,darau naujas blush2.gif
Богиня прайм-тайма
QUOTE(georgiana @ 2013 03 19, 14:39)
ech mergaites kazkuri raset, kad nepatinka Svotu tie patys bajeriai ir pan., o as is tikruju dziaugiuosi tuo, kad yra 6 sezonas, tikrai nuotaikai pakelti Labai, Labai...Vakar net apsiverkiau is juoko su viltimi ech, kad as tureciau salia tokiu linksmu giminiu, bet deja nei su ziburiu nerasiu aplink tik visi verkiantys del krizes, pinigu, salto pavasario....sakau nuosirdziai kaip noreciau, kad Svotai ir toliau kurtu si mini seriala, tikrai kas nepaziureja siulyciau, ypac man tokiai 40-metei gyvenanciai kaime, na ne visai gyvenvieteje blush2.gif  taip paliete duse, norejosi issipasakoti, nepykit doh.gif

drinks_cheers.gif visu 100proc. Krizenu kaip krizenau ir tegul kuria kad ir dar 200 serijų smile.gif
Krištoline,pradėjau žiūrėt filmą ir pagalvojau,kad turėtų patikt tau,nes rašei,kad badas mirksiukas.gif Prašom,jei dar nemačius Братство десанта
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 03 19, 14:51)

Ale pagalvojau,ar neaplenks manęs Visgi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 19 kovo 2013 - 14:53
Ačiū už Dječenką biggrin.gif Siųsiuos.

Deja, kompiuteris dar ne viską gali wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 03 19, 14:54)
Vai tu dieve dieve,šita nauja klaviatūra (

Tikrai ne iš klaidos šaipiaus, o iš tingėjimo rankdarbį šonan padėt mirksiukas.gif

Aš įsižiūrėjau į Odnu tebia liubliu, kuo toliau tuo labiau patinka. Bet kažkaip labai ilgos serijos. Gal kad veiksmas labai lėtai vystosi... Liko 2 serijos, šiandien baigsiu.
Atsakyti