Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(seimuke @ 2013 03 15, 13:02)
Моё любимое чудовище  4u.gif

Didelis DĖKUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jau kelinta diena ieškojau.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 03 15, 13:08)
Didelis DĖKUI  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jau kelinta diena ieškojau.

Prasom prasom smile.gif Na va, kiek laiko sugadinot ieskant, juk reikia iskart viesai kreiptis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 15, 08:57)
Labas rytas.
Jūs tik nesijuokit iš manęs, aš žiūrius Odnu tebia liubliu. Toks lėtas toks mielas, nepabaigus vienos serijos užmiegu. Bet kas svarbiausia - jūsų žaliaakis koks brudas biggrin.gif

bigsmile.gif ax.gif Aga, brudas bigsmile.gif Bet zmonike tai jau toookio leto mastymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 15, 11:25)
Prašom, negaila mirksiukas.gif  http://kinozal.tv/de...s.php?id=961169
Bet čia - kam patinka komunizmo kūrimo laikotarpis biggrin.gif Yra tokių perliukų, kad žiūrėjau du kartus, pavyzdžiui, kaip įvedė elektrą.

oiii, ar ne tu man buvai sita rekomendavus??? g.gif as ji senokokai jau perziurejus...

merginukes, as , pasak jusu noriu "kariaut"-karinga motera asai-gal turit ka ??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 03 15, 15:00)
oiii, ar ne tu man buvai sita rekomendavus??? g.gif as ji senokokai jau perziurejus...

merginukes, as , pasak jusu noriu "kariaut"-karinga motera asai-gal turit ka ??? rolleyes.gif

Šitoj temoj neužtenka konstatuot faktą peržiūrėjus/neperžiūrėjus, dą reikia pasakyt patiko/nepatiko ir aplamai į kokį aktorių esi šiuo metu įsimylėjus smile.gif
Žaliaakis ir Dječenko užimti rolleyes.gif
(ar teisiingai aš su naujokėmis, a???? O tai ateina, susirenka geriausius filmus ir gražiausius aktorius ir psio mirksiukas.gif )

Merginos žiūri Katia
http://kinozal.tv/de...s.php?id=319887
Aš iki jo dar nepribrendau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 15, 15:15)
Šitoj temoj neužtenka konstatuot faktą peržiūrėjus/neperžiūrėjus, dą reikia pasakyt patiko/nepatiko ir aplamai į kokį aktorių esi šiuo metu įsimylėjus smile.gif
(ar teisiingai aš su naujokėmis, a???? O tai ateina, susirenka geriausius  filmus ir gražiausius aktorius ir psio mirksiukas.gif )

Vilioja drinks_cheers.gif Šitie užimti neribotam laikui lotuliukas.gif
O šiaip reikia įvesti prisistatymo formą bigsmile.gif -kas, kaip, kodėl ir su kuo lotuliukas.gif

Atsakyti
(ar teisiingai aš su naujokėmis, a???? O tai ateina, susirenka geriausius  filmus ir gražiausius aktorius ir psio mirksiukas.gif )
Merginos žiūri Katia
http://kinozal.tv/de...s.php?id=319887
Aš iki jo dar nepribrendau biggrin.gif

tongue.gif neaiskink cia man.."uzimta/neuzimta", svarbu, kad as neuzimta...Panino ner...sad.gif as ji va mylejau, nors ans man ir per zemas butu, bet va uz vaidmenis JOOOO...kas tie 70-imt filmu su juo...o kiek dar galejo but... verysad.gif

Katia, buvau parsisiuntusi, 1-2 sezonus, bet...kazkas ne taip buvo su failais...teko istrinti...meginsiu dar karta siustis...

Siuo metu ziuriu Odnajdy v Rostovie...patinka (pagal Viliojos vertinimu drop down list'a -patiko/nepatiko)...bent jau laikmetis man tinkamas...10 rubliu!!!!!!!!!! o tai pinigas buvo!!! Tai bent verte!!!! doh.gif
Atsakyti
Paoftopinom čia mes su Juperi šiek tiek blush2.gif Atsiprašom, daugiau taip nedarysim ax.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos,mergaites parekomenduokit koki grazu,pozityvu,su jumoro gaidele filma.kai gyvenimas nedziugina,nors filma ziuredama uzsimirsciau.
Atsakyti

laugh.gif

Žiūriu Veronika 2 12dalį- nusivažiavo į pievas doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 03 15, 21:29)
4u.gif sveikos,mergaites parekomenduokit koki grazu,pozityvu,su jumoro gaidele filma.kai gyvenimas nedziugina,nors filma ziuredama uzsimirsciau.

Va atsisėdus mąsčiau mąsčiau,bet kad ir su jumoro gaidele kažkaip šitas tik galvon atėjo http://kinozal.tv/br...F...amp;t=0&f=0 Rašo ostrosiužetnyj,bet ten tikrai labai aštraus nieko nėra..
O šiaip tai kai mes su vyru patys šiokioj tokioj įtampoj jau savaitė laiko,tai normaliai žiūrisi tik Svotai,internai..Daugiau ką nepradėtumėm-trinam velniop doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 16, 09:20)
Va atsisėdus mąsčiau mąsčiau,bet kad ir su jumoro gaidele kažkaip šitas tik galvon atėjo http://kinozal.tv/br...F...amp;t=0&f=0 Rašo ostrosiužetnyj,bet ten tikrai labai aštraus nieko nėra..
O šiaip tai kai mes su vyru patys šiokioj tokioj įtampoj jau savaitė laiko,tai normaliai žiūrisi tik Svotai,internai..Daugiau ką nepradėtumėm-trinam velniop  doh.gif

4u.gif aciu,bet ilgokas man filmas,noreciau max 4 seriju.nes filmus tik savaitgali normaliai galiu pasiziuret.bet vis tiek aciu.as ir ka beparsisiunciu,kazkaip mazai kas uzkabina.va tas neliubimij,nors ir nelinksmas,laaabai patiko,rekomenduoju.
Atsakyti