Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 03 13, 20:44)
Tetis nesitaiso...

4u.gif 4u.gif 4u.gif ,kad taip pavasaris greičiau,gal šiluma padėtų persigalvoti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 13, 20:44)
i....Siandien bjauri diena.
Tetis nesitaiso...
Pranesu,  kad jau per latvijos kazkuri kanala pasirode  Семейный детектив-2 bigsmile.gif

4u.gif Gaila,bet dar labiau gaila dėl tėvuko verysad.gif
Lauksim ir kinozale thumbup.gif
O aš va jau dvi dienos žiūriu ir niekaip nepabaigiu antro sezono Uslovija kontrakta. Maž ir man užėjo persižiūrėjimo sindromas-nieks nepatinka schmoll.gif Sunkiai jis man žiūrisi,bet jau teliko dvi serijos,tai ryt turėčiau įveikt. Ir tikrai paskui imsiuosi kokio detektyvo.
Na o vajkare Svatai vakar skaniai ėjo ir šiandien su vyreliu jau pažiūrėjom dozę ir gana-mat mano žmogus jau nuėjo miegot,o vienai žiūrėt uždraudė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 13, 21:47)
O aš va jau dvi dienos žiūriu ir niekaip nepabaigiu antro sezono Uslovija kontrakta. Maž ir man užėjo persižiūrėjimo sindromas-nieks nepatinka  schmoll.gif  Sunkiai jis man žiūrisi,bet jau teliko dvi serijos,tai ryt turėčiau įveikt. Ir tikrai paskui imsiuosi kokio detektyvo.

aš peržiūrėjau. visai nieko, bet va tą patį apie veronikos tęsinį galiu pasakyt. šiandien pradėjau žiūrėt, nu kažkokia pieva, nesižiūri visiškai. nežinau ar toliau žiūrėsiu.

Ramsiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif stiprybės jūsų šeimai.

Julsita, ir jumi 4u.gif , kad be nuostolių išsisuktumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas ir labas vakaras bigsmile.gif

Kur visos g.gif Filmus ziurite?? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

pabaigiau "Uslovija kontrakta 2" wub.gif wub.gif wub.gif

dabar net nežinau ką kito imtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 14, 23:23)
Labas rytas ir labas vakaras bigsmile.gif

Kur visos g.gif  Filmus ziurite?? g.gif

Labas rytas..Kad būtų ką žiūrėt..Niekas neįdomu..Jau nežinau kiek pratryniau..Vakar įsirašiau Voienyj gospital,dvi serijas pražiūrėjau ir turbūt vėl trnksiu..Dabar tik vakarais su vyru Svatus žiūrim.Va tie tai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jūs tik nesijuokit iš manęs, aš žiūrius Odnu tebia liubliu. Toks lėtas toks mielas, nepabaigus vienos serijos užmiegu. Bet kas svarbiausia - jūsų žaliaakis koks brudas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 15, 08:57)
Labas rytas.
Jūs tik nesijuokit iš manęs, aš žiūrius Odnu tebia liubliu. Toks lėtas toks mielas, nepabaigus vienos serijos užmiegu. Bet kas svarbiausia - jūsų žaliaakis koks brudas biggrin.gif

g.gif o kodėl aš jo neturiu g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Aš peržiūrėjau Vosmiedisiatyje. O dabar žiūriu Katia pratęsima. Artėja pavasaris, vis mažiau liks laiko filmus žiūrėti schmoll.gif Kad tik laukiamus tęsinius suspėčiau visus pažiūrėti. Ai, dar vakarais per telika pažiūriu Po gariačim sliedam.
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 15, 09:06)
g.gif o kodėl aš jo neturiu  g.gif

Prašom, negaila mirksiukas.gif http://kinozal.tv/de...s.php?id=961169
Bet čia - kam patinka komunizmo kūrimo laikotarpis biggrin.gif Yra tokių perliukų, kad žiūrėjau du kartus, pavyzdžiui, kaip įvedė elektrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 15 kovo 2013 - 11:26
Merginos, gal kas gali padėti ? 4u.gif

Pažiūrėjau vieno serialo pirmą seriją ir neberandu jo...
Gal kuri žino pavadinimą, ar kur rasti?

Siužetas : Netekėjusi moteris dirba juridinėje firmoje, kurios vadovas-jos meilužis. Ji su juo užmiesčio kavinėje susipyksta ir išėjusi "susitranzuoja" kažkokį diedą, kuris, vietoj to, kad parvežtų ją į miestą, nuveža į mišką ir užpuola. Ji nuo jo pabėga ir suranda miške namą, į kurį prisibeldžia pagalbos. O tame name gyvena tėvas su maža dukrele....
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 03 15, 12:40)
Merginos, gal kas gali padėti ?  4u.gif

Pažiūrėjau vieno serialo pirmą seriją ir neberandu jo...
Gal kuri žino pavadinimą, ar kur rasti?

Siužetas : Netekėjusi moteris dirba juridinėje firmoje, kurios vadovas-jos meilužis. Ji su juo užmiesčio kavinėje susipyksta ir išėjusi "susitranzuoja" kažkokį diedą, kuris, vietoj to, kad parvežtų ją į miestą, nuveža į mišką ir užpuola. Ji nuo jo pabėga ir suranda miške namą, į kurį prisibeldžia pagalbos. O tame name gyvena tėvas su maža dukrele....

Моё любимое чудовище 4u.gif
Atsakyti