Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 03 12, 00:03)

Aš esu Svatų gerbėja ax.gif

Jau yra yotube pirmos dvi 6-ojo sezono serijos. Šiandien vakare per Ukrainos 1+1 kanalą rodys 3-4 serijas.

https://www.youtube....h?v=i3VTdsxQ-aY

O naujas serijas 20:15 žiūrėsiu tiesiogiai per čia:

http://www_faqpk_ru/...hfir/17-1-0-574

arba ryt yotube rasiu:)

Bet kartojasi Svatai jau - nebe taip nuostabu - su pirmais keturiais sezonais nepalyginsi. Ale kad aktoriai labai geri biggrin.gif

O lietuviški vertimai tai iš viso - ne, ten kalbą reik girdėt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maušelė: 12 kovo 2013 - 19:22
QUOTE(Maušelė @ 2013 03 12, 19:19)

drinks_cheers.gif 100proc . Visas rusų komedijas reik žiūrėt TIK originalo kalba
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 12, 19:33)
Visas rusų komedijas reik žiūrėt TIK originalo kalba

Pritariu. Vienareiksmiskai.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 12, 19:33)
drinks_cheers.gif  100proc  . Visas rusų komedijas reik žiūrėt TIK originalo kalba

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tai jau tikrai
Atsakyti
vien intonacija ko verta wub.gif ,,Kote", ,,Zaja", šo.....bandau savo kantrybe neziuret kol nebus pilno sezono, nezinau kaip cia bus su ja, nes baigiu ,,uslovije kontrakta 2" ir gal griebsiu ta 8-iu seriju pries kelis puslapius uzrodyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maušelė @ 2013 03 12, 20:19)
Bet kartojasi Svatai jau - nebe taip nuostabu - su pirmais keturiais sezonais nepalyginsi. Ale kad aktoriai labai geri biggrin.gif

Paziurejau siandien Svotu 2 serijas ir... unsure.gif Be reikalo jie sukure ta 6 sezona, man irgi pasirode tos pacios kartojamos situacijos, tik su kitais personazais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 09, 16:58)
O dabar truputuką pasipergyvensiukainuos,kad 

4u.gif 4u.gif jei firma leidzia tokius dalykus naudoti tai siuo atveju tavo v nekaltas.Ir cia jau tik sazines reikalas......jei leidzia tai zino ir kokios pasekmes buna...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 12, 20:47)
Paziurejau siandien Svotu 2 serijas ir... unsure.gif Be reikalo jie sukure ta 6 sezona, man irgi pasirode tos pacios kartojamos situacijos, tik su kitais personazais doh.gif

Mes su vyreliu vakar pusantros serijos įveikėm,toliau jau aš lūžau miegu (ir šiandien iki 10 blink.gif ),bet šiandien tęsim.Man tai visai nieko.Pasijuokiau ir aš,ir vyras smile.gif O jau kai moteriškės nuėjo į Staso Michailovo koncertą,tai sakiau apsisysiosim abudu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2013 03 12, 22:52)
4u.gif  4u.gif  jei firma leidzia tokius dalykus naudoti tai siuo atveju tavo v nekaltas.Ir cia jau tik sazines reikalas......jei leidzia tai zino ir kokios pasekmes buna...

Bus matyt..Kas liečia apmokėjimą,kol kas jokių žinių.Fūra bus suremontuota kitos savaitės pradžioj,nes kažkokią detalę iš gamyklos užsakinėt reik,tai,ko gero,tada ir sužinosim doh.gif
Atsakyti
Man tai sitas labai, pirmojo serialo (Sonka zolotaja ruchka) pratesimas:
1.Sonka.Prodolzhenie.legendy
Ir sitas:
2. http://www.youtube.c...h?v=CqtoHu068Go su tookia nostalgija paziurejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2013 03 13, 17:57)

Ir sitas:
2. http://www.youtube.c...h?v=CqtoHu068Go  su tookia nostalgija paziurejau  wub.gif

Šito ir antras sezonas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Zdraste... 4u.gif

Visai nebturiu kada as cia jus aplankyti....Siandien bjauri diena. MB pamete pinigine. Paskambino zmogenai, rado, atgavo su dokumentais bet be pinigu. O ju buvo nemazai, nes MB ryte ruosesi i banka, paskola moket...bet labai daug pencinyku buvo tai apsigalvojo ir mane darban veze...Vot....

Tetis nesitaiso...Bet po pokalbio su gydytoju padetis paaiskejo. Viskas pas ji gerai, bet jis paprasciausiai nebenori gyventi...Pavargo....Uztat ir nevalgymas, ir vemimas yra grynai psichiologinio pobudzio. Seniems zmonems taip buna. Taigi atvirai pasake kad sansu mazai. Va/ Jeigu nesugebesim jam ipusti noro gyventi....

Pranesu, kad jau per latvijos kazkuri kanala pasirode Семейный детектив-2 bigsmile.gif

Daugiau kolks is manes is kino pasaulio naujienu nera schmoll.gif

Do svidanija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 27, 14:54)
Laba smile.gif
Nezinau kodel nemegstu, nors kompe vietos sociai, galeciau makaluotis i valias su tuo auksu. As juos vadinu 'stambiagabaritais' arba (negraziai pasakysiu)- 'siukslemis'.

Ziuriu, kad prapuolus, o pasirodo i kara isejus, viskas aisku irnesakyk.gif Tai dar matyt ir 1942-uose kariausit... As jau pakariavau hihihi.gif
Tai retsykiais parbekit atsipusti biggrin.gif

thumbup.gif As jau savo atkariavau ,abu sezonus assa.gif assa.gif Nemegstu filmu apie kara ,bet sitas labai patiko wub.gif
Dar vakar suvalgiau filma ,Angelas Sirdyje ..
O dabar kibsiu i Odinoki Volk
Kol kariavau kompas buvo uzluzes tai gerai kad fleskes turiu ten serialai visi sudeti ka turiu perziuret ...
Tema neperskaiciau nieko unsure.gif blush2.gif Bet pasivysiu kada nors kai filmu pritruks !!
Oi per dingimo laikotarpi ziurejau Belije Volki irgi patiko .-..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 13 kovo 2013 - 21:25