Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

''Сваты-6'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1068268
user posted image

QUOTE(Zanku @ 2013 03 11, 21:43)
Gal kas nors idetumete nuoroda to filmo METRO....niekaip nerandu as jo. Geriausia butu online ziuret....aciu  4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 10:50)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 11 kovo 2013 - 22:05
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 11, 20:57)

pas mane jau 200Gigų kompe  doh.gif

Pas mane virš 400 ir vis papildau doh.gif

QUOTE(Jigsaw @ 2013 03 11, 21:08)

drinks_cheers.gif Man ir,net labai
Na o aš šiandien vis gi pabaigiau Kareniną. Ir nežinau,net kaip pakomentuot g.gif Nei patiko,nei nepatiko.Antra,trečia serijos tai liuks buvo,o paskui vėl jau pasidarė,kad žiūriu,kad žiūrėt. Jai vertint dešimtbalėj sistemoj,tai aš kokiais 6 balais vertinčiau.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 03 11, 22:03)
''Сваты-6'' /2013/

Oooooooooooooooooooooooooooooo thumbup.gif Pa-ga-liauuuuuuuu thumbup.gif Na dabr tik sulaukt visų serijų.Tikiuosi nedės po seriją per savaitę,kaip Internų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 11, 22:03)

labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanku: 11 kovo 2013 - 23:41
''В зоне риска (Демидов)'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1068295
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 11, 21:47)
O aš Kareninos paskutinę seriją pasilikau rytdienai,bet užtad su vyreliu pažiūrėjom Metro. Uch uch uch kas per filmas.. Man atrodo aš tik Titaniką žiūrėdama taip jaučiausi. Aš ir jungiuosi į giriančių šį filmą būrį  thumbup.gif

As tuoj tapsiu autoritetinga filmu recenzente lotuliukas.gif
Smagu, kad atrandu bendraminciu, kuriems patinka irgi mano remoneduoti filmai, tada pagalvoju, kad nesu gal visai kvaisa biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 03 11, 23:05)

Oooooooooooooooooooooooooooooo  thumbup.gif  Pa-ga-liauuuuuuuu  thumbup.gif  Na dabr tik sulaukt visų serijų.Tikiuosi nedės po seriją per savaitę,kaip Internų  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif As tai ziuresiu po viena. Issidalinusi dabar dienom: "internus" maloniai penktadieniais pasiziuriu, "svetofora" kitom dienom, idomu, kuriai dienai "svotus" ikels? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 11, 22:05)
Pas mane virš 400 ir vis papildau  doh.gif

Na o aš šiandien vis gi pabaigiau Kareniną. Ir nežinau,net kaip pakomentuot  g.gif

uch

aš saviškiui įmečiau tą filmą,bet sakė ne jo skonio tokie,tai net nežinau ar žiūrės g.gif

Papasakojau MB apie jūsų bėdą,tai sakė neturėtų prisikabinti firma dėl to grieko jei leidžia jį naudoti mirksiukas.gifo ką iš tikrųjų sakė g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 12, 08:23)
remoneduoti

Ir koks cia turetu buti zodis? lotuliukas.gif
Nu tikra kvaisa doh.gif
Atsakyti
Paziurejau vakar Uslovija kontrakta 2,geras thumbup.gif
Po tokiu geru filmu sunku paskui,nes nezinai ka toliau ziureti g.gif
Atsakyti
Labas rytas

Известный актёр Валерий Золотухин впал в кому

Su zmona aktore Ирина Линдт
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 11, 20:57)
pas mane jau 200Gigų kompe

QUOTE(Julsita @ 2013 03 11, 22:05)
Pas mane virš 400 ir vis papildau

Merginos, cia sitiek neziuretu blink.gif t.y. laukianciu savo eiles? Ar as ne taip supratau...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 12, 07:23)
As tuoj tapsiu autoritetinga filmu recenzente lotuliukas.gif
Smagu, kad atrandu bendraminciu, kuriems patinka irgi mano remoneduoti filmai, tada pagalvoju, kad nesu gal visai kvaisa biggrin.gif  4u.gif
thumbup.gif  thumbup.gif As tai ziuresiu po viena. Issidalinusi dabar dienom: "internus" maloniai penktadieniais pasiziuriu, "svetofora" kitom dienom, idomu, kuriai dienai "svotus" ikels? g.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
O tai kaip su Svetoforu-čia jau naują,šeštą sezoną,žiūri? Esiu pasidairyt g.gif
O man tai geriau kai jau viską turiu ir žiūriu iš eilės smile.gif

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 12, 08:04)

Papasakojau MB apie jūsų bėdą,tai sakė neturėtų prisikabinti firma dėl to grieko jei leidžia jį naudoti  mirksiukas.gifo ką iš tikrųjų sakė  g.gif 

Dar laukiam,ką nuspręs.Bėdos ten rimtos,kainus dešimtim tūkstančių. Mechanikas sakė ,kad kaltas tikrai tas griešinimas,bet šį sykį tokia labai dviprasmiška situacija.Mat griešijo,norėdamas grįšt namo,kad nereiktų 100km iki namų 45val.pauzę daryt. Ir valdžiai parašė,kas "pasistengsiu" grįšt.O tas,kaip dabar suprantam,nesuprato,kad taip "stengsis".Tai va kokia šūdienė..O naudot tai tikrai būna,kad liepia.Ir mechanikas sakė,kad kvaila situacija,nes žino,kad taip būna,bet,anot jo,"mes priversti kartais taip daryt".Ir jei dabar maniškiui pakabins šį reikalą,tai kitų jau nelabai priverst gali...Nu nežinau.Laukiam drebančiom širdim,vyrui net migrena prasidėjo,ko jau nežinau kiek metų nebuvę ..Šiandien turėtų jau būt aišku,kaip bus..Jau geriau greičiau būtų aišku TAIP ar TAIP,nes va ta nežinia nervus labiausiai ir tampo doh.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 12, 08:10)
Ir koks cia turetu buti zodis? lotuliukas.gif
Nu tikra kvaisa doh.gif

Aš tai supratau lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 03 12, 08:25)
Labas rytas

Известный актёр Валерий Золотухин впал в кому

Merginos, cia sitiek neziuretu blink.gif t.y. laukianciu savo eiles? Ar as ne taip supratau...

Opa verysad.gif
Pas mane tai čia tiek laukiančių eilės doh.gif
Atsakyti

verysad.gif

Julsita laikysiu kumscius uz jus,kad tik viskas gerai butu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 12, 08:16)
Paziurejau vakar Uslovija kontrakta 2,geras thumbup.gif

o aš dar niekaip iki jo nepriėjau,vis kokie rūpestėliai ,bet ryt jau lyg būsiu laisva ax.gif

pas mane laukiančių,bet tame tarpe yra nemažai MB filmųkurių aš tikrai nežiūrėsiu,tai jau kai nebesisiųs iš manęs trinsiu lauk ax.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 03 12, 09:16)

4u.gif labai tikiuosi,kad nereiks nei kiek iš jūsų 4u.gif
Atsakyti