Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 11, 14:07)
vakar per TV maciau anonsa,nu bet seriju doh.gif tik tas ir stabdo cool.gif

Nebent reiktu ziureti kasdien. Ideda serija ir ziuri, ideda nauja serija ir ziuri, bet jei taip kaupt ir laukt visas kol surinksi, tai tada jauciu be sansu schmoll.gif Ziuresi ir ziuresi, kaip pasaka be galo. Nelabai man pavyksta su ilgom distancijom mastau.gif
Cia as apie save konkreciai kalbu.

продолжение ''Вероника. Беглянка'' /2013/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1068096
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 11 kovo 2013 - 14:22
''Уравнение любви'' /2013/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1068111
user posted image
Atsakyti
paziurejau uslovija kontrakta 2 , tai man irgi labiau patiko nei 1 filmas. Gal galit imesti nuoroda to Metro , nes niekaip nerandu kur paziureti
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 11, 13:55)
Oi oi oi..bėda man su to laikmečio filmais  doh.gif  Nu dar tik pirmą seriją pažiūrėjau (labai nebuvo dar kada ),tai dar nesupratau apie ką filmas  blush2.gif  Bijau,kad man čia bus,kaip su V lesax i na gorax. Nesižiūrėjo,nor nušauk.Nu dar žiūrėsiu antrą seriją,bet jei bus tas pat-trečios ko gero jau nepradėsiu..
Bet Boiko kaip man gražiai atrodo,ir tie ūsiukai  jį visai nesugadina smile.gif

bigsmile.gif Bent jau antrą pažiūrėk ax.gif O siaip toliau neblogai buvo...labai graziai jie Venecijoje laika leido...kazkaip graziaii viskas nufilmuota..ir taip dera vaizdai, aktoriu veidai, elgesys prie teksto wub.gif Paskui toliau kai jie kartu Rusijoj, derevnioj gyveno...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 11, 15:31)
bigsmile.gif Bent jau antrą pažiūrėk  ax.gif O siaip toliau neblogai buvo...labai graziai jie Venecijoje laika leido...kazkaip graziaii viskas nufilmuota..ir taip dera vaizdai, aktoriu veidai, elgesys prie teksto wub.gif Paskui toliau kai jie kartu Rusijoj, derevnioj gyveno...

Jau pažiūrėjau ir tikrai žiūrėsiu toliau. Aš pirmą seriją kvailai žiūrėjau:tvarkydamasi virtuvėj.Reikėjo daug kartų stabdyt,išeit,tai ko gero todėl ir nepagavau kas ir kaip.O va antrą jau gavau pažiūrėt tik vieną kartą sustabdžius pokalbiui su vyreliu,tai jau ir įsitraukiau.
O geriausia taigi Žaliaakį nuogu subiniuku parodė bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 11, 14:20)
продолжение ''Вероника. Беглянка'' /2013/

swoon.gif assa.gif ačiū.
Atsakyti
laba,

jetau kiek nauju geru filmu, serial pasirode bigsmile.gif doh.gif ir kada viska reikes perziureti unsure.gif
Atsakyti
O aš Kareninos paskutinę seriją pasilikau rytdienai,bet užtad su vyreliu pažiūrėjom Metro. Uch uch uch kas per filmas.. Man atrodo aš tik Titaniką žiūrėdama taip jaučiausi. Aš ir jungiuosi į giriančių šį filmą būrį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 11 kovo 2013 - 20:47
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 10, 14:26)
Ne, jis baltas, kaip vaskas...

o mano senelis buvo visas geltonas geltonas,mat tulžis jau buvo išsiliejusi unsure.gif

QUOTE(svelni @ 2013 03 11, 19:32)
jetau kiek nauju geru filmu, serial pasirode  bigsmile.gif  doh.gif  ir kada viska reikes perziureti  unsure.gif

pas mane jau 200Gigų kompe doh.gif

Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=DFK7KaKKdzQ
Patiko.
Atsakyti
4u.gif Нелюбимый pasiziurejau.labai patiko smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors idetumete nuoroda to filmo METRO....niekaip nerandu as jo. Geriausia butu online ziuret....aciu 4u.gif
Atsakyti