Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 03 10, 15:18)
Tai pavadinkim tai- gardumynais biggrin.gif

Ar tamsta supratot mano minti? (Situose filmuose abu mano megiami objektai vaidina kartu) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 10, 15:23)
Ar tamsta supratot mano minti?

Is dalies supratau umn.gif
smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Visoms, turinčioms rūpesčių po palaikymo balionėlį 4u.gif

Man savaitgalis toks tinginingas, užtai kiningas. vakar pažiūrėjom Metro, o aš viena per dvi dienas įveikiau Anna German. Prisimenat dar kuri tą filmą? Aš taip ir nesupratau - jos tėvas buvo tas rusų karininkas, kuris ją persekiojo visą laiką, ar nužudytasis Germanas g.gif

Atsakyti
[quote=Visgi,2013 03 10, 15:16]
''Личные обстоятельства'' /2012/
Трейлер
http://kinozal.tv/de...s.php?id=960697
user posted image
4u.gif aciu sito ir prasiau.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 03 10, 17:28)

4u.gif aciu sito ir prasiau.

Aš jį jau įpusėjau.Liuks filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 02, 15:56)

4u.gif sita ka tik perziurejau.labai labai liudnas filmas,geras,bet liudnas.megstu linksmesnius,pozityvesnius.bet kas megsta sukreciancias dramas,tam patiktu.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 10, 16:51)
per dvi dienas įveikiau Anna German. Prisimenat dar kuri  tą filmą? Aš taip ir nesupratau - jos tėvas buvo tas rusų karininkas, kuris ją persekiojo visą laiką, ar nužudytasis Germanas  g.gif

Prisimenu, zinoma. Man atrodo Germanas. Senokai ziurejau, tai gal ir klystu mastau.gif
Atsakyti

QUOTE(Visgi @ 2013 03 10, 18:45)
Prisimenu, zinoma. Man atrodo Germanas. Senokai ziurejau, tai gal ir klystu mastau.gif

Vis laukiau, gal motina pasakys, bet niekada. Tik tas karininkas, kuris jas persekiojo vis, vieną kartą kažkaip pasakė kitam: o ką tu darytum, jei tavo dukra taip dainuotų. Ar kažkaip panašiai...
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 10, 18:54)
Vis laukiau, gal motina pasakys, bet niekada. Tik tas karininkas, kuris jas persekiojo vis, vieną kartą kažkaip pasakė kitam: o ką tu darytum, jei tavo dukra taip dainuotų. Ar kažkaip panašiai...

Kiek pamenu, man atrodo tas karininkas visa gyvenima sieke jos mamos meiles su atsaku.
Atsakyti
Metro labai patiko drinks_cheers.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 10 kovo 2013 - 21:48
siulau paziureti kas nemate ,,Кровь не вода ,,
Atsakyti
Labas rytas

''Женский день'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1067887
user posted image
Atsakyti