QUOTE(Visgi @ 2013 03 10, 10:40)
Krištolinė ledi eina sau, sakyciau nuostolingas darbas (kazkuria prasme)
Перед смертью актер Панин был зверски избит
As siandien jau keliausiu i 5-ta serija. Labai gerai ziurisi. Labiau patinka nei pirmasis (retai taip buna).
Negalejau ramiai ziuret, kai kudiki ropojanti paliko gyv. namo kolidoriuj, tas verksmas...
Ir Марин'os man cia gaila (Rudovos).
O apie anyta tai jau geriau patylesiu. Atvaziuot pas sunu ir sitaip diriguot paradui, ka jau cia paradui- visam orkestrui
Vnz filmas idomus, ir net neisivaizduoju kaip susiklostys pagr. heroju gyvenimai. Kaip ten su abiem mamom bus (su tikraja ir su surogatine). Kas mates pirma filma, tai supras apie ka as cia.
Taip,aį ir jau pradedu taip mąstyt apie darbą:acieit daugiau uždirba,ale va kai visokius nuostolius reik atlygint,dar baudos pagrinde lenkų policininkam,tai kaži kaip jau ten su tuo "daugiau"
O dar ta įtampa man,ypač žiemą
Ir dar pastebėjau,kad užeina kažkokios "juodos juostos"
ūna važiuoja kelis metus,kokį kartą susimokėdama 100zl baudą,o kai užeis kokie metai,tai blem avarija,tai tentą supjaustė,tai vėl kokia nesamonė
Nu va,o su Paninu žiūrėkit mūs Sena pažįstama ir be ekspertų panašiai ir išlogino
Nu aš aš tuoj einu youtubėj žiūrėt to Uslovija kontrakta,nes jau vien iš pasakojimų man kuo toliau,tuo labiau cekva darosi. Nors vakar pati ir ,užmiršus,kad ruošiausi žiūrėt Aną Kareniną,įsirašiau Ličnyje obstojatelstva. Ir geras filmas,bet man atrodo,kad jį jau senokai daug kas žiūrėjot ir aptarinėjot tik va pas mane tik dabar jam eilė atėjo
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 03 10, 12:20)
Nu aš aš tuoj einu youtubėj žiūrėt to Uslovija kontrakta,nes jau vien iš pasakojimų man kuo toliau,tuo labiau cekva darosi. Nors vakar pati ir ,užmiršus,kad ruošiausi žiūrėt Aną Kareniną,įsirašiau Ličnyje obstojatelstva. Ir geras filmas,bet man atrodo,kad jį jau senokai daug kas žiūrėjot ir aptarinėjot tik va pas mane tik dabar jam eilė atėjo
Nu tai aišku,kad mačius,bet neatsimenu kuo baigėsi
Tai parsisiųsiu paskutinę seriją ir naiją sezoną