Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 10, 09:47)
Nera jis ten itemptas, tiesiog visko taip po truputi, nepersistengta, bet net eidama i wc sustabdau, kad nepraleisciau ne minutes, o retai man taip buna. Paprastai, isijungiu filma ir darau valgyti ar ramiai i wc nueinu nesustabdziusi jo. O cia bijojau praleisti net kelias sekundes biggrin.gif
Tai ne siaubakas, tiesiog geras veiksmo filmas be jokiu istemptu vietu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū,Sena pažįstama,surizikuosiu.Parsisiųsiu.Ne man,tai vyrui tikrai patiks smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Ramsiau console.gif
Krištolinė ledi eina sau, sakyciau nuostolingas darbas (kazkuria prasme) unsure.gif
Перед смертью актер Панин был зверски избит
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 10, 10:01)
"Uslovija kontrakta 2" jau visos serijos thumbup.gif šiandien kibsiu

As siandien jau keliausiu i 5-ta serija. Labai gerai ziurisi. Labiau patinka nei pirmasis (retai taip buna).
Negalejau ramiai ziuret, kai kudiki ropojanti paliko gyv. namo kolidoriuj, tas verksmas... swoon.gif
Ir Марин'os man cia gaila (Rudovos).
O apie anyta tai jau geriau patylesiu. Atvaziuot pas sunu ir sitaip diriguot paradui, ka jau cia paradui- visam orkestrui doh.gif
Vnz filmas idomus, ir net neisivaizduoju kaip susiklostys pagr. heroju gyvenimai. Kaip ten su abiem mamom bus (su tikraja ir su surogatine). Kas mates pirma filma, tai supras apie ka as cia.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 10, 10:40)
Krištolinė ledi eina sau, sakyciau nuostolingas darbas (kazkuria prasme) unsure.gif

As siandien jau keliausiu i 5-ta serija. Labai gerai ziurisi.

visko buna,bet ka padarysi unsure.gif negali vyras pakeisti darbo,nes as nedirbu,trys vaikai,reikia islaikyti

as jau siunciu,o kol atsiusiu-einu kokius internus paziuresiu nuotaikai pakelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 10, 10:40)

As siandien jau keliausiu i 5-ta serija. Labai gerai ziurisi. Labiau patinka nei pirmasis (retai taip buna).
Negalejau ramiai ziuret, kai kudiki ropojanti paliko gyv. namo kolidoriuj, tas verksmas... swoon.gif
Ir Марин'os man cia gaila (Rudovos).
O apie anyta tai jau geriau patylesiu. Atvaziuot pas sunu ir sitaip diriguot paradui, ka jau cia paradui- visam orkestrui doh.gif
Vnz filmas idomus, ir net neisivaizduoju kaip susiklostys pagr. heroju gyvenimai. Kaip ten su abiem mamom bus (su tikraja ir su surogatine). Kas mates pirma filma, tai supras apie ka as cia.

Taip,aį ir jau pradedu taip mąstyt apie darbą:acieit daugiau uždirba,ale va kai visokius nuostolius reik atlygint,dar baudos pagrinde lenkų policininkam,tai kaži kaip jau ten su tuo "daugiau" g.gif O dar ta įtampa man,ypač žiemą doh.gif Ir dar pastebėjau,kad užeina kažkokios "juodos juostos":Būna važiuoja kelis metus,kokį kartą susimokėdama 100zl baudą,o kai užeis kokie metai,tai blem avarija,tai tentą supjaustė,tai vėl kokia nesamonė doh.gif
Nu va,o su Paninu žiūrėkit mūs Sena pažįstama ir be ekspertų panašiai ir išlogino verysad.gif
Nu aš aš tuoj einu youtubėj žiūrėt to Uslovija kontrakta,nes jau vien iš pasakojimų man kuo toliau,tuo labiau cekva darosi. Nors vakar pati ir ,užmiršus,kad ruošiausi žiūrėt Aną Kareniną,įsirašiau Ličnyje obstojatelstva. Ir geras filmas,bet man atrodo,kad jį jau senokai daug kas žiūrėjot ir aptarinėjot tik va pas mane tik dabar jam eilė atėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 03 10, 12:20)

Nu aš aš tuoj einu youtubėj žiūrėt to Uslovija kontrakta,nes jau vien iš pasakojimų man kuo toliau,tuo labiau cekva darosi. Nors vakar pati ir ,užmiršus,kad ruošiausi žiūrėt Aną Kareniną,įsirašiau Ličnyje obstojatelstva. Ir geras filmas,bet man atrodo,kad jį jau senokai daug kas žiūrėjot ir aptarinėjot tik va pas mane tik dabar jam eilė atėjo  smile.gif

Nu tai aišku,kad mačius,bet neatsimenu kuo baigėsi blush2.gif Tai parsisiųsiu paskutinę seriją ir naiją sezoną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 10, 12:27)
Ličnyje obstojatelstva

Oi oi sitas geras. Ziurekit, patiks.
Del 'kontrakto' pirmo sezono, kazkodel net neabejojau, kad buvo tamstos ziureta. Nes kiek pamenu, tuomet visos vienu metu kazkaip ziurejom smile.gif
Atsakyti
4u.gif Ramsiau,laikykis ir tikek stebuklu, mano gyvenime ju buvo.pries beveik 2 metus mums jau sake ruostis laidotuvem tevelio,bet va 2 metai kaip gyvena,nors ir su nekokia diagnoze,nors ir labai sunykes.ir dar man padedavo malda,jei tiki Dievu,pasimelsk.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 03 10, 13:47)
Del 'kontrakto' pirmo sezono, kazkodel net neabejojau, kad buvo tamstos ziureta. Nes kiek pamenu, tuomet visos vienu metu kazkaip ziurejom smile.gif

4u.gif parasykit rusisku sriftu,jei nesunku si pavadinima,nes man su rasyba nekas,o vertejas google truputi ne taip,kaip reikia isvercia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 10 kovo 2013 - 14:00
QUOTE(liepa27 @ 2013 03 10, 14:03)
parasykit rusisku sriftu,jei nesunku si pavadinima,nes man su rasyba nekas,o vertejas google truputi ne taip,kaip reikia isvercia.

''Личные обстоятельства'' /2012/
Трейлер
http://kinozal.tv/de...s.php?id=960697
user posted image

Papildyta:
Ar sito praset? Nesupratau kurio tiksliai, tai du idejau apie kuriuos kalbejau smile.gif
''Условия контракта - 2'' /2013/
Aнонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1067127
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 10, 05:45)
Vakar perziurejau "Metro"-10 balu, kas manim pasitiki drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Seniai maciau toki gera katastrofu filma drinks_cheers.gif

MB vakar irgi ziurejo, sake thumbup.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 03 10, 08:49)
Va čia jau tikra bėda  verysad.gif  Tu pasakoji grynai,kaip mano bobulei buvo,kai kada pasakojau. Tik jos tada net neoperavo..O tavo tėvukas nepasidarė geltonas visas?

Ne, jis baltas, kaip vaskas...

QUOTE(Julsita @ 2013 03 10, 12:27)
Nors vakar pati ir ,užmiršus,kad ruošiausi žiūrėt Aną Kareniną,įsirašiau Ličnyje obstojatelstva. Ir geras filmas,bet man atrodo,kad jį jau senokai daug kas žiūrėjot ir aptarinėjot tik va pas mane tik dabar jam eilė atėjo  smile.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 03 10, 12:47)

Oi, tas geras. Per nakti paziurejau, iki 8 ryto sedejau doh.gif
Ir dar norejau suvalgyti A. Sokolova lotuliukas.gif Neatsisakyciau ir dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 10, 14:26)
Ir dar norejau suvalgyti A. Sokolova lotuliukas.gif  Neatsisakyciau ir dabar lotuliukas.gif

Ai tiksliai! Gi pamirsau apie tamstos uzkanda, kasni. Nu tikras grobis. Pomniu pomniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 10, 14:30)
Ai tiksliai! Gi pamirsau apie tamstos uzkanda, kasni. Nu tikras grobis. Pomniu pomniu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Problemike su situo klausimu pas mane lotuliukas.gif O ka daryti pvz. Balzakovskij vozrast...... arba Oxota na asfalte filmu atveju? Vienas kaip pagrindinis patiekalas kitas kaip desertas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 10, 12:47)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

apie Panina siandien per radija girdejau,kol i veterinarijos klinika vaziavau,sake kad prades tyrima,kad mirstant bande kazkam paskambinti,nes ir telefonas visas kruvinas buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 10, 15:07)
O ka daryti pvz. Balzakovskij vozrast...... arba Oxota na asfalte filmu atveju? Vienas kaip pagrindinis patiekalas kitas kaip desertas lotuliukas.gif

Tai pavadinkim tai- gardumynais biggrin.gif
Atsakyti