Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 03 09, 08:36)
http://kinozal.tv/de....php?id=1024282
Aš vakar pirmą seriją tepažiūrėjau-lūžau,bet ne iš juoko (nors buvo ir jo),bet iš miego.Ramsiau,tai aš tai siūlyčiau vis gi pažiūrėt ir pirmus sezonus-tikrai fainas filmas  smile.gif

Jau rezgu tokia minti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 09, 13:16)
Jau rezgu tokia minti... smile.gif

drinks_cheers.gif
O aš,laukdama ir tikėdamasi,kad šiandien sulauksiu savo žmogaus,žiūriu Наваждение.Man toks iš pradžių sunkokai besižiūrintis filmas buvo.Nedaug perdėsiu,sakydama,kad "dakankinau" iki 4 serijos vidurio,jau buvau paėmus pultelį jungt ir trint ir prasidėjo kai kas įdomesnio.Na ir tada jau įsitraukiau,o iki tam tai nuobodus jis man buvo
O dabar truputuką pasipergyvensiu ne į temą:mano žmogelis taip norėjo grįšt ilgam savaitgaliui namo,kad kilo 1val. nakties,kad be kamščių pervažiuot likusią dalį Lenkijos ir likus 100km iki sienos,subyrėjo fūros sankaba. Geriausiu atveju (čia geriausiu) remontas kainuoja apie 3tūkst.lt,o gali būt ir blogesnių,,kainuojančių kelis sykius daugiau,o dar partraukimas...Šiaip nesinervinčiau-mašinos dirbančios ir,savaime suprantama,gendančios,bet vyrelis biskiuką griešijo,kad grįšt namo,o tas griešinimas,sakė,ir kenkia sankabai.Tai va dabar ir bijau,kad už remontą nereiktų susimokėt patiem,nes servise ,vyras sakė,kai tik kompus pajungs,iškart matys,kad buvęs tas griešinimas..O tada jau firmos valdžia gali nuspręst visaip...Tai eina švilpaut-šitas savaitgalis nervų mums kainuos,kad byštvairogės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 09, 15:58)
O dabar truputuką pasipergyvensiu ne į temą

Ir as pergyvenciau, o ypac dar kai is seimos biudzeto tuos Lt galetum kitiems poreikiams skirti.
Tikiu, kad dabar ta itampa gyvent kuri laika ramiai neduos, bet laikysiu kumscius ir linkiu, kad viskas butu tik jusu naudai.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 09, 15:58)
...
O dabar truputuką pasipergyvensiu ne į temą

console.gif tikrai suprantu kaip dabar jaučiates 4u.gif
jau kaip aš nekenčiu to darbo doh.gif
tikiuosi,kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 09, 16:32)
Ir as pergyvenciau, o ypac dar kai is seimos biudzeto tuos Lt galetum kitiems poreikiams skirti.
Tikiu, kad dabar ta itampa gyvent kuri laika ramiai neduos, bet laikysiu kumscius ir linkiu, kad viskas butu tik jusu naudai.

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 09, 17:46)
console.gif tikrai suprantu kaip dabar jaučiates  4u.gif
jau kaip aš nekenčiu to darbo  doh.gif
tikiuosi,kad viskas bus gerai  4u.gif

Ačiū.
Aš ir kuo tpliau,tuo labiau nemyliu to jo darbo ir karts nuo karto pasiūlau,kad bent pabandytų pasiieškot ką nors čia,bet jis nori tik vairuot,o tokios bėdos vairuojant bet kur nutikt gali ... Nu ir aš labai tikiuosi,kad jei ir reiks kiek patiem mokėt,tai kuo mažiau..
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 09, 18:12)
Ačiū.
Aš ir kuo tpliau,tuo labiau nemyliu to jo darbo ir karts nuo karto pasiūlau,kad bent pabandytų pasiieškot ką nors čia,bet jis nori tik vairuot,o tokios bėdos vairuojant bet kur nutikt gali ...

Nu ir aš labai tikiuosi,kad jei ir reiks kiek patiem mokėt,tai kuo mažiau..

o maniškis kuo toliau tuo labiau nori po vietą darbuko wub.gif

drinks_cheers.gif

ką tik per rusus antrą kartą "Pradajotsa koška "pažiūrėjau,o dabar pradėjo "Tolko a liubvi"jaučiu irgi žiūrėsiu blush2.gif
Atsakyti
Julsita, tikekimes kad viskas pasibaigs gerai 4u.gif

Pasiguosiu ir as. Pirmadieni pasides 6 savaite kaip tetis ligonineje. Po operacijos tai jau 4 savaite. Visiskai nieko nevalgo nes visa laika pykina ir istisai vemia. Kazkoks siaubas...Net gerti negali. Sunyko visai...Gyvas tik laselinemis. Guli, beveik nejuda...Ranka vos pakelia, kalba sunkiai...Gyd sako kad ta tulzis apnuodijo visa organizma...Kazkas ten dar nesigamina...Fermentai kazkokie...Ta tulzi reikejo ispjauti dar rudeni, kai pirma kart i ligonine pakliuvo. Vienu zodziu prognozes nekokios...Kita savaite iskels ji i palaikomosios slaugos skyriu...Tai kaip suprantu ten jau gydymas joks nevyks...Bus tik slauga ...
Atsakyti

Julsita, Ramsiau, laikykites, mergaites 4u.gif

Vakar perziurejau "Metro"-10 balu, kas manim pasitiki drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Seniai maciau toki gera katastrofu filma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ramsius laikykites,stiprybes jums ir jusu seimai verysad.gif console.gif

Julsita tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif deja,toks jau musu vyru darbas doh.gif patys ne per seniausiai baigem moketi 1300 lt bauda uz nieka,net vyro kaltes nebuvo,o si men, nueme 500 lt uz tai,kad kazkas nubrozdino saldytuva muitinei,o vyras tuo metu buvo isejes ir nemate kas tai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 09, 23:36)

Pasiguosiu ir as.

Va čia jau tikra bėda verysad.gif Tu pasakoji grynai,kaip mano bobulei buvo,kai kada pasakojau. Tik jos tada net neoperavo..O tavo tėvukas nepasidarė geltonas visas?
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 10, 05:45)

Vakar perziurejau "Metro"-10 balu, kas manim pasitiki drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Seniai maciau toki gera katastrofu filma drinks_cheers.gif

Tai čia jau,kaip suprantu,toks stipriai įtemptas,ar ne?

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 10, 08:01)

Julsita tau 4u.gif  4u.gif  4u.gif deja,toks jau musu vyru darbas doh.gif patys ne per seniausiai baigem moketi 1300 lt bauda uz nieka,net vyro kaltes nebuvo,o si men, nueme 500 lt uz tai,kad kazkas nubrozdino saldytuva muitinei,o vyras tuo metu buvo isejes ir nemate kas tai sad.gif

drinks_cheers.gif taip,toks jau tas darbas...
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 10, 09:49)
Tai čia jau,kaip suprantu,toks stipriai įtemptas,ar ne?

Nera jis ten itemptas, tiesiog visko taip po truputi, nepersistengta, bet net eidama i wc sustabdau, kad nepraleisciau ne minutes, o retai man taip buna. Paprastai, isijungiu filma ir darau valgyti ar ramiai i wc nueinu nesustabdziusi jo. O cia bijojau praleisti net kelias sekundes biggrin.gif
Tai ne siaubakas, tiesiog geras veiksmo filmas be jokiu istemptu vietu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 09, 23:36)
Pasiguosiu ir as.

4u.gif mano seneliui taip buvo unsure.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 03 10, 08:01)

4u.gif

"Uslovija kontrakta 2" jau visos serijos thumbup.gif šiandien kibsiu rolleyes.gif
Atsakyti