QUOTE(Julsita @ 2013 03 08, 18:31)
*O aš tai Balzako amžiaus moteriškes parsisiunčiau ir jau visokias reokiruotes padariau ir jau žiūrėsiu šiandien-nu kaip dabar tokią dieną nepažiūrėsi
Bet pirmai pati sau pasišypsojau,kaip netyčia išsirikiavau taip,kad iš eilės tris filmus su Žaliaakiu žiūrėsiu. Наваждение (kad su juo,pamačiau tik pradėjus žiūrėt), Бальзаковский возраст niu ir Ана Каренина
** Ramsiau,paskutinėm dienom Žaliaakio pas mane bus turbūt daugiau,nei pas tave
* Nu ir kaip? Ispudziai? As tik dabar isitaisiau prie Balzako
**Nea
Zaliaakio niekada nebus per daug
QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 19:31)
Lauksiu atsiliepimu.
Esu skaiciusi dviprasmisku komentaru. Vieniems labiau patiko rusiskas 2009, o kitiems 2012m nerusiskas labiau patiko. Is rusisko, daugumos buvo kritikuota pagr.aktore (kiek pamenu
Ramsius irgi kazka minejo ta linkme).
Be zinoma, rusiskas yra rusiskas.
Taip, atsiliepimai labai ivairus. Yra ir labai susizavejusiu, yra skeptiskai nusiteikusiu, yra ir labai priesiskai. Drubic....akmeninio veido bejausme moteriske, ale pries gala jausmai atsirado. Asmeniskai man patiko, ir sesei taip pat (kartu ziurejom). Jankovskio Kareninas visai ne toks kaip knygoj...Nu bet Jankovskis yra Jankovskis...Ka cia bepridursi.
O siaip jeigu atvirai, mano nuomone siuo atveju neturetu buti reiksminga. As gi suinteresuotas asmuo
Taigi labai man malonu bus ir jusu komentarus apie filma isgirsti.
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...