Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 11:53)
Ooo kokia muzikike, ar tik ji ne is Budulajaus (na kur apie cigona filmas) smile.gif

Oi ,net širdį sukuteno,kai parašei apie Budulajų wub.gif

QUOTE(Juperi @ 2013 03 08, 12:01)
poster_offtopic.gif
retorinis klausimas sugriztant prie Panino...(niekaip neiseina jis man is galvos)...kodel genialus, ryskus zmones taip savim nesirupina??? mirksta alkoholizmo, narkotiku liune...ir iseina... nors tiek dar galejo sukurti vadmenu???? As -pikta! tokie zmones turetu buti kaip nacionaline vertybe- saugojami...zinau...nusisnekejau, bet...man pikta, kad ne liga, ar senatve pakerta...o va priezastis- alkoholis... verysad.gif

A tai jis prisigėręs griuvo unsure.gif (daugiau neskaitinėjau,tik vakar ryte)
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 08, 12:44)
* neauksinis.
**o (nesuprantančioms paiškinu, kad mūsų su Juperi B beveik bendras)

*O kol auksinio negalima? (ar čia tu rašei,kad auksiniai kaip šiukšlės? Sory,bet aš vis maišau Vilioja ir Visgi blush2.gif )
** O kaip čia taip unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 14:29)

Ojetau-ir kaip tik vakar įsirašiau vakariniam žiūrėjimui 8 serijų filmą ir peržiūrėjau tik 3 doh.gif Kaži ar nereiks daryt kokios rodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 08, 15:30)
A tai jis prisigėręs griuvo  unsure.gif  (daugiau neskaitinėjau,tik vakar ryte)

As kaip tik siand skaiciau siandienos info Paskelbta preliminari aktoriaus A.Panino žūties priežastis - kraupios mirties aplinkybės
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 08, 15:30)
*O kol auksinio negalima? (ar čia tu rašei,kad auksiniai kaip šiukšlės? Sory,bet aš vis maišau Vilioja ir Visgi  blush2.gif  )
** O kaip čia taip  unsure.gif

* Visgi aukso nemėgėja (jei irgi su kažkuo nemaišau). Šiandien kinozale akcija - neauksiniai nemažina reitingo. O man mano garbė ir reitingas labai svarbūs mirksiukas.gif lotuliukas.gif
**Nu ką padarysi, kad jai MB patinka, negaila, lai myli per atstumą, o atstumas nemažas - nuo šiaurės lig pietų. Porakart pamatė ir užteks biggrin.gif kaži visos dzūkės tokios? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 08, 16:30)
A tai jis prisigėręs griuvo  unsure.gif  (daugiau neskaitinėjau,tik vakar ryte)

Kazin, ar taip galejo griuti penkis kartus ir dar pora dienu dejuoti? g.gif Man atrodo, kad greiciausiai sugerovai uztranke ji, o nabagas nepakilo ir net pasiskambinti greitajai negalejo. Juk jei mes nugriunam(juk bunam kereplos tokios), tai atsistojusios ir galva kokia prasikirtusios imam kviestis pagalbos, o netaikom i kampus dar syki nugriuti ir visas sienas krauju nutaskyti dvi dienas. g.gif
Atsakyti
Te sviecia saule danguje, tekrenta vyrai mums po koju, tezydi tulpes vazoje, juk siandien kovo astuntoji smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 08, 14:53)

Vaje kokia zibanti spindinti, grazu bigsmile.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 03 08, 16:25)
Visgi aukso nemėgėja (jei irgi su kažkuo nemaišau). Šiandien kinozale akcija - neauksiniai nemažina reitingo.

Tikrai teip, as ir gyvenime aukso nemegeja rolleyes.gif
As zinoma labai nesigilinau, bet man rodos jei jau kinozale akcija, tai akcijaatrakcija viskam smile.gif
Tai ar siuntetes ka? Ka radot gero?
As tai nk neradau, tas moteras Balzako tik.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 17:03)

As tai nk neradau,

Netgi Internų naujo sezono? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 08, 17:09)
Netgi Internų naujo sezono? g.gif

Nugis rasiau pirmiau, kad pirmieji du kuriuos atsisiunciau buvo tik Internu naujas sezonas ir Metro. Dabar anas trecias su tom balzako moterim. O daugiau snipstas- nieko sau tinkamo neradau. O kazkaip noreciau tokia diena paziuret kokia melodrama su jaumais wub.gif
P.S. dar siaubo viena atsisunciau, va tai tokios mano radybos. Poreikiai tsakant kuklus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 08 kovo 2013 - 17:22
QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 17:14)
Nugis rasiau pirmiau,

Seubas, kokios mes šiandien visos išsiblaškę biggrin.gif
Aš va ką siunčiuos: http://kinozal.tv/de....php?id=1066358
Nežinau kas ir kaip, ale pažiūrėsiu braliukus, kad jau duoda žiūrėt už dyką.
Ir šitą parsiunčiau: http://kinozal.tv/de...s.php?id=548226
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 08 kovo 2013 - 17:36
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 08, 17:31)
Aš va ką siunčiuos: http://kinozal.tv/de....php?id=1066358
Nežinau kas ir kaip, ale pažiūrėsiu braliukus, kad jau duoda žiūrėt už dyką.

Lyg ir nematiau tokio mastau.gif Bet jauciu gali but jau koks baisiai skaudulingas.
Gal ir man jo reik, a? biggrin.gif Kaip ten saket- garbe = reitingai + orumas lotuliukas.gif
O kas cia per braliukai? Paprasysiu issifruot.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 17:53)

O kas cia per braliukai? Paprasysiu issifruot.

Latviai gi smile.gif Davaij žiūrom dviese mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 08 kovo 2013 - 18:29
O aš tai Balzako amžiaus moteriškes parsisiunčiau ir jau visokias reokiruotes padariau ir jau žiūrėsiu šiandien-nu kaip dabar tokią dieną nepažiūrėsi tongue.gif Bet pirmai pati sau pasišypsojau,kaip netyčia išsirikiavau taip,kad iš eilės tris filmus su Žaliaakiu žiūrėsiu. Наваждение (kad su juo,pamačiau tik pradėjus žiūrėt), Бальзаковский возраст niu ir Ана Каренина ax.gif Ramsiau,paskutinėm dienom Žaliaakio pas mane bus turbūt daugiau,nei pas tave lotuliukas.gif
Atsakyti