Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Vilioja @ 2013 03 08, 11:02)
Patarkit, ką neauksinio šiandien  sau pasidovanot iš Kinozalo g.gif

O kad taip butu paparsta Vilioja biggrin.gif As pati apart Metro ir Internu nieko daugiau neatsisiunciau, nes nzn ka.
Palaukim tada abi friends.gif gal kas kokiu perliuku pazers, pasufleruos.
Atsakyti
Vilioja, nuuu paziurek pagaliau Misha japoncika...nu zinok man labai patiko...kartojuosi gal, bet ir garso takelis superinis, ir odesietiski bajeriukai, o kur dar tarme... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 03 08, 11:19)
man labai patiko...kartojuosi gal, bet ir garso takelis superinis, ir odesietiski bajeriukai, o kur dar tarme... thumbup.gif

Man taip pat drinks_cheers.gif Ypac tai...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ir aš (savo stiliuje) su šventiniais pavasariniais sveikinimais ax.gif Kaip ir priprasta tokią dieną - tulpių.... tongue.gif
user posted image

QUOTE(Vilioja @ 2013 03 08, 11:02)
Patarkit, ką neauksinio šiandien  sau pasidovanot iš Kinozalo g.gif

Šiandien turėtų pasirodyti Бальзаковский возраст, или все мужики сво... 5 лет спустя
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 11:21)
Man taip pat drinks_cheers.gif Ypac tai...

Man neatidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 08, 11:25)

Aha, as irgi nelabai isivaizduoju tokia diena be tiulpanu, kaip ir kokiu pvz Velyku be narcizu, t.y. narcizai man visad siejasi su Velykom smile.gif

As pirmaji esu ziurejusi. Manau sitas visai nieko bus, gal net ir fainesnis.
Ziuriu ir G.Antipenko cia vaidina.

QUOTE(Julsita @ 2013 03 08, 11:33)
Man neatidaro  unsure.gif

Ir neatidarys biggrin.gif Nes as ten tiesiog tik pabraukiau kaip atsaka i Juperi posta_kad man tas pats patiko kaip ir jai- bajeriukai ir tarme...
Oi kokia as negera, suklaidinau, dovanokit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 08 kovo 2013 - 11:38
QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 11:38)

Ir neatidarys biggrin.gif Nes as ten tiesiog tik pabraukiau kaip atsaka i Juperi posta_kad man tas pats patiko kaip ir jai- bajeriukai ir tarme...
Oi kokia as negera, suklaidinau, dovanokit rolleyes.gif

Aaaa doh.gif O aš pamaniau,kad ten įdėta kažkas,kas ypač patiko tongue.gif Tai čia aš berazume doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 03 08, 08:47)

Ooo kokia muzikike, ar tik ji ne is Budulajaus (na kur apie cigona filmas) smile.gif
user posted image
Kazi jis dar gyvas g.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 03 08, 11:42)
Aaaa  doh.gif O aš pamaniau,kad ten įdėta kažkas,kas ypač patiko  tongue.gif  Tai čia aš berazume  doh.gif  tongue.gif

Nieko nieko, siandien mums priklauso but issiblaskiusioms. Kada jei ne metuos viena karta lotuliukas.gif

Va cia tai man patinka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 08 kovo 2013 - 11:53
poster_offtopic.gif
retorinis klausimas sugriztant prie Panino...(niekaip neiseina jis man is galvos)...kodel genialus, ryskus zmones taip savim nesirupina??? mirksta alkoholizmo, narkotiku liune...ir iseina... nors tiek dar galejo sukurti vadmenu???? As -pikta! tokie zmones turetu buti kaip nacionaline vertybe- saugojami...zinau...nusisnekejau, bet...man pikta, kad ne liga, ar senatve pakerta...o va priezastis- alkoholis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 11:13)
As pati apart Metro ir Internu nieko daugiau neatsisiunciau, nes nzn ka.

Žinok, ir aš šituos abu palikau namie siųst. Ir dar kažkokį detektyvą,neprisimenu pavadinimo, radau, kad vertinamas gerai ir neauksinis.

QUOTE(Juperi @ 2013 03 08, 11:19)
Vilioja, nuuu paziurek pagaliau Misha japoncika...

Puse akies biškį mačiau, kai MTB žiūrėjo (nesuprantančioms paiškinu, kad mūsų su Juperi B beveik bendras)

Tai kad aš pirmą sezo0ną tik neseniai parsisiunčiau, kol 19841-42 partizanavau, ir dar nepradėjau žiūrėt.

QUOTE(Juperi @ 2013 03 08, 12:01)
poster_offtopic.gif
retorinis klausimas sugriztant prie Panino

tikrai, kad retorinis. Tiesiog jie tokie patys, kaip ir mes, tik ryškesni/spalvingesni cool.gif
Atsakyti

Pasirode http://kinozal.tv/de....php?id=1066973
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 08, 14:29)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Laukia nuostabus vakaras su
user posted image

ir su.... bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 08 kovo 2013 - 14:53