Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 03 03, 14:24)

Laukiu kitos savaites, Anos Kareninos premjera pirmadieni, penktadieni Balzakovskij vozrast....Lyg zada visas serija per viena diena parodyt thumbup.gif O paskui Svaty thumbup.gif

Oi žiūrėsim.Karenina tai nežinau,ar susigundysiu,bet va Balzakovskyj vozrast (tiesa,o tu jau pažiūrėjai senus sezonus?) ir Svotai tai wub.gif wub.gif wub.gif Mes šiandien su vyreliu bandysim peržiūrėt Internus visus naujus -atsibodo laukt,kol bus sudėtos naujos serijos doh.gif O mane tai biesina,kad ir Svetoforo naujo sezono 2 serijas įdėjo ir stop doh.gif Kiek skaičiau komentaruose,kad ten kažkas kažką kažkam paskundė ir,kaip rašo vienam komentare,"lavočka zakrylas" unsure.gif Tai dabar nežinia kaip čia bus g.gif
Atsakyti
''Судьба Марии'' /2013/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1065361
user posted image
Atsakyti
''Ма-моч-ки!.. (Ой, мамочки!)'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1065467
user posted image
Atsakyti
''Волчий остров'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1065492
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 03, 16:09)

Pažiūrėjau,ačiū.
Filmas geras,pabaiga labai nustebino,nesitikėjau.
Atsakyti
Na ką,merginos,sulaukėm,ypač viena išų mūsų tongue.gif ,dar vienos naujienos smile.gif
Анна Каркнина
user posted image
Kai pažiūrėjau aktorių sąrašą,žinau,kad žiūrėsiu ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 04, 16:53)
Na ką,merginos,sulaukėm,ypač viena išų mūsų  tongue.gif  ,dar vienos naujienos  smile.gif
Анна Каркнина
user posted image
Kai pažiūrėjau aktorių sąrašą,žinau,kad žiūrėsiu ir aš  ax.gif

Man ismeta ne filmo nuoroda, bet zaidimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 04, 16:53)
Man ismeta ne filmo nuoroda, bet zaidimu g.gif

Geras-man ir blink.gif Bet aš net įėjus į juos nebuvau.Kas čia per ciudomijos g.gif Nagi bandau dar kartą
Анна Каренина
Lyg gerai dabar g.gif
O dabar tai su aktoriais dar nesupratau.Įdėta,kad vaidina A.Abdulovas.O jis gi jau 5 metai kaip miręs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 04 kovo 2013 - 18:05
QUOTE(Julsita @ 2013 03 04, 15:53)
Na ką,merginos,sulaukėm,ypač viena išų mūsų  tongue.gif  ,dar vienos naujienos  smile.gif
Анна Каркнина
user posted image
Kai pažiūrėjau aktorių sąrašą,žinau,kad žiūrėsiu ir aš  ax.gif

Nugi nugi...O Kakas sake kad susilaikys nuo Kareninos tongue.gif
O del Abdulovo tai ciagi filmuota 2009 metais. Tik anksciau buvo parodyta sutrumpinta versija, 1 serijos (maciau ja), o dabar va ilgoji versija pasirode ekranuose. Ta sutrumpinta versija man patiko. Manau ir sita bus ne blogesne tongue.gif
Atsakyti
Анна Каренина arba kitaip (Любовь и смерть Карениной Анны) pirmas 'supazindinimas' su vadinamu treileriu jau buvo 3 октября 2007, nes ''Съёмки были завершены в феврале 2007 года'' bet va kol isejo i eteri tai atejo ir 2013m. Cia panasiai kaip su Вий: Возвращение turi lyg rodyt siemet (pagaliau...galbut...), nes ''Фильм находится в процессе производства с декабря 2005 года'' Трейлер Laukiau anais ir uzpraeitais metais, bet pazadukai zada siemet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 04, 19:09)
*Nugi nugi...O Kakas sake kad susilaikys nuo Kareninos tongue.gif
**O del Abdulovo tai ciagi filmuota 2009 metais. Tik anksciau buvo parodyta sutrumpinta versija, 1 serijos (maciau ja), o dabar va ilgoji versija pasirode ekranuose. Ta sutrumpinta versija man patiko. Manau ir sita bus ne blogesne tongue.gif

*Aš,aš čia tokia blush2.gif
**Tiesa pasakius,net nežiūrėjau,kurių metų-maniau,kad šių blush2.gif Bet vis tiek-Abdulovas tai 2008 mirė unsure.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 03 04, 19:21)
Анна Каренина arba kitaip (Любовь и смерть Карениной Анны) pirmas 'supazindinimas' su vadinamu treileriu jau buvo 3 октября 2007, nes ''Съёмки были завершены в феврале 2007 года'' bet va kol isejo i eteri tai atejo ir 2013m. Cia panasiai kaip su Вий: Возвращение turi lyg rodyt siemet (pagaliau...galbut...), nes ''Фильм находится в процессе производства с декабря 2005 года'' Трейлер Laukiau anais ir uzpraeitais metais, bet pazadukai zada siemet g.gif

O dabar jau aišku ax.gif
Atsakyti
''Второе дыхание'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1065836
Трейлер
user posted image
Atsakyti