Gal primintumėte serialo apie karą pavadinimą Vaidina šviesiaplaukė aktorė, ji prieš karą susipažįsta su vaikinu , kažkas ant stogo vyksta, jie dar futbolą žaidžia, paskui karas prasideda, ji tampa sesele karo metu, o po karo ji su tuo vaikinu ant stogo vėl susitinka. Paskui lyg antras sezonas, pokaris
Ačiū
Siandien as baisiai ankstyva, jau 06:30 ant koju buvau. Tai ankstu ryta paziurejau ''Кандагар'' /2009/ Filmo siuzetas pasirodo paremtas tikrais ivykiais. Kadangi megstu tokius filmus kur itampos yra, tai man ziauriai patiko. Трейлер http://kinozal.tv/de...s.php?id=535392
Pažiūrėjau "Жена офицера",tai net nežinau-patiko,bet kažkoks man jis neišdirbtas iki galo. Kažko trūko. O jau ta įsimylėjus seselė žuvies akimis kaip erzino savo elgesiu.
Dar pažiūrėjau " Только вернись",nieko toks.Kokių tik situacijų gyvenime būna.
Pasiilgau medicininių serialų.Anie mano mylimiausi.
Ačiū už rekomendacijas,viską išsisaugau,jei ne ilgesni nei 20 serijų,medicininiams tas negalioja.
aciuu turtu buti idomus
P.S. Paskutiniu emtu isdaviau rusiskus filmus ziuriu online dabar "Kerstas" (Revenge), nu taip uzkabino ne tas zodis pamaciau per tv3 pirmaja serija tai uzsivedziau......
Kolegė
Sveikos
Nu gi nei šis nei tas-šeštadienis praėjo,o aš nepražiūrėjau dar nei serijos Vyrelis veda mane iš kelio Kaip tik jis namie,taip man po filmų.Jei būtų ne fūristas,ko gero neplepsėčiau aš šitoj temoj
Kolkas nieko neziuriu, nr galimybiu. Gerai dar kad diske turejau filmu, tai kasvakar su sese kankinam Semejnyj detektiv.
Laukiu kitos savaites, Anos Kareninos premjera pirmadieni, penktadieni Balzakovskij vozrast....Lyg zada visas serija per viena diena parodyt O paskui Svaty
aš Varenkos visus filmus žiūriu visai smagus. bet jau dairaus kur pakariaut po lengvos melodramos
aš jo irgi nepažinau, bet kai žiūrėjau Veroniką, tai vyras pasakė, sako čia tas iš gardemarinų. pati būčiau neatrinkus kur ta šypsena su duobutėm matyta