Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 03 01, 13:31)
Na bliamba, pas mus kaip reikalas snygis prasidejo, tirstas ir didelem snaigem blink.gif

1. Oooo dekuj bigsmile.gif Reiks bandyt. Bet jei man kils klausimu- garsiai sauksiu ir teks konsultuot nuotoliniu budu mane mirksiukas.gif

2.Aciu aciu uz receptus smile.gif Koks geris bigsmile.gif Bet ten vieni visai be bulviu kaip supratau? Net 2kart skaiciau recepta rolleyes.gif

Pas mus jaučiu ir tuoj gali kažkas panašaus nutikt. Gerai,kad neišsivedžiau Juliuko laukutin.Apsižiūrėjau,kad buroko anei vieno namie nėra,tai galvoju eisiu pardėn ir vaikutį prigriebsiu-pereis.Jau ir rūbukus susiruošiau,ale gerai,kad dirstelėjau per langą į CELSIO vėliavą(ji man vis nusako,ant kiek stiprus vėjas) ir persigalvojau. Iki RIMI man 3 min kelio-sušalau blink.gif O užsiraukė.Tai labai gali būt,kad nuo sostinės ir pas mus pareina doh.gif
1.Prašom-konsultuot galėsiu laisvai,nes jau ne kartą tiek vienus,tiek kitus darius mirksiukas.gif
2.Taip,antri visai be bulvių.Jie išvis labai greit pasigamina.Aš juos vadino darbo dienos vakarienės cepelinais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 01, 13:39)
Iki RIMI man 3 min kelio-sušalau  blink.gif 

Taip,antri visai be bulvių.Jie išvis labai greit pasigamina.Aš juos vadino darbo dienos vakarienės cepelinais tongue.gif

Vejuota pas mus. Fuj kaip nesmagu. Ir Kaziuko svente bus salta ko gero...
Man rodos, paziurejus pro langa, man tuoj ne pavasariu pakvips o kokiom artejanciom kaledom g.gif Girdejau pletku lygyje, kad neva puga gali buti, bet nepatikejau, tai tuoj imsiu tiket blink.gif

Man tai cia isvis mistika, kad galima cepelinus taip lengvai vos ne kasdien gamint. Atrodo gi tie standartiniai- vargo vakariene, jau tikrai darbo dienos vakarienei kasdien nepridarysi, taip ir gala gausi rolleyes.gif
Gyveni zmogau ir mokais visa gyvenima mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 01, 13:48)
Girdejau pletku lygyje, kad neva puga gali buti, bet nepatikejau, tai tuoj imsiu tiket blink.gif

Gyveni zmogau ir mokais visa gyvenima mastau.gif

Apie pūgą aš pati per TV girdėjau iš Šulijos lūpų
Mokykis,Visgi,mokykis mirksiukas.gif Pamėgink ir pamatysi tongue.gif
Atsakyti
,,Мамочка моя" (2012), mano sios dienos malonus radinys. Ziaurus, kiek gali but ziaurus zmoniu tarpusavio santykiai, bet idomus
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 01, 13:31)
„Нелюбимый“ /2011/

drinks_cheers.gif man jis patiko,irgi seniai ziurejau smile.gif

o as vis dar ziuriu choziajka taigi,o vat kai pabaigsiu-visai neturesiu ka ziureti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 01, 13:39)
Pas mus jaučiu ir tuoj gali kažkas panašaus nutikt. Gerai,kad neišsivedžiau Juliuko laukutin.Apsižiūrėjau,kad buroko anei vieno namie nėra,tai galvoju eisiu pardėn ir vaikutį prigriebsiu-pereis.Jau ir rūbukus susiruošiau,ale gerai,kad dirstelėjau per langą į CELSIO vėliavą(ji man vis nusako,ant kiek stiprus vėjas) ir persigalvojau. Iki RIMI man 3 min kelio-sušalau  blink.gif  O užsiraukė.Tai labai gali būt,kad nuo sostinės ir pas mus pareina  doh.gif
1.Prašom-konsultuot galėsiu laisvai,nes jau ne kartą tiek vienus,tiek kitus darius  mirksiukas.gif
2.Taip,antri visai be bulvių.Jie išvis labai greit pasigamina.Aš juos vadino darbo dienos vakarienės cepelinais  tongue.gif

Hmmm..Cepelinai be bulviu? O as kaip tai perskaiciau Julsitos recepte kad bulves zalios, bulves virtos ir krakmolas. Mesos nerasta. Tai kaip is tikruju- ar be bulviu ar be mesos? tongue.gif

Ar ka snors ziureje Бальзаковский возраст......? Galvoju ar verta ziureti pirmus tris sezonus kad kita sav ziureti tesini ar ne?

Rapolas stuktelejo alkune ant stalo palikta puodeli, netycia. O as vaikui pasakiau - ostorozhno..... doh.gif blink.gif Tai kaip cia dabar...Surusejau galutinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 01, 17:32)
Hmmm..Cepelinai be bulviu? O as kaip tai perskaiciau Julsitos recepte kad bulves zalios, bulves virtos ir krakmolas. Mesos nerasta. Tai kaip is tikruju- ar be bulviu ar be mesos? tongue.gif

Rapolas stuktelejo alkune ant stalo palikta puodeli, netycia. O as vaikui pasakiau - ostorozhno..... doh.gif  blink.gif Tai kaip cia dabar...Surusejau galutinai lotuliukas.gif

Cia Ramsiau cepelinai ir be bulviu ir be mesos...As irgi kaip pradziamoksle tokiuos 'spec' efektuose tai mazai ismanau, bet matyt yra ir tokiu cepelinu, ir sako zinokit- baisiai skanuuus mastau.gif

Taip. Mano galva- surusejot galutinai, diagnoze tokia biggrin.gif
Atsakyti
peržiūrėjau "Andreika" ir "Spasibo za liubov" abu patiko wub.gif
grįžtu į filmų žiūrėjimą vėl,dariau pertrauką,bet dabar vėl kablys thumbup.gif
Atsakyti

Ar ka snors ziureje Бальзаковский возраст......? Galvoju ar verta ziureti pirmus tris sezonus kad kita sav ziureti tesini ar ne?

esu macius ir ne karta. Ziureti tikrai verta
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 03 01, 17:32)

Rapolas stuktelejo alkune ant stalo palikta puodeli, netycia. O as vaikui pasakiau - ostorozhno..... doh.gif  blink.gif Tai kaip cia dabar...Surusejau galutinai lotuliukas.gif

Ten dvi nuorodos įdėtos buvo:vienoj kaip aš rašiau,o kitoj be bulvių smile.gif
Balzakovskij vozrast, bent jau man,labai patiko. Jei esi mačius Seksą ir miestą,tai čia kažkas panašaus.Būtinai žiūrėsiu tęsinį wub.gif
Geras thumbup.gif Čia kaip man kada a.a. tėvukas,man tada kokie 14 metų buvo,sako"поди į laukas ir нарви cibulių" lotuliukas.gif Aš pradėjau juoktis,o jis net nesuprato ką jis čia tokio juokingo pasakė tongue.gif Jis tada dirbo buvusio tarybinėj armijoj ir darbe visas bendravimas vykdavo rusiškai,tai kitą sykį ir namie nė nepajusdavo,kaip rusiškai kokį žodį įterpdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 01, 17:51)
1.Cia Ramsiau cepelinai ir be bulviu ir be mesos...As irgi kaip pradziamoksle tokiuos 'spec' efektuose tai mazai ismanau, bet matyt yra ir tokiu cepelinu, ir sako zinokit- baisiai skanuuus mastau.gif

2. Taip. Mano galva- surusejot galutinai, diagnoze tokia biggrin.gif

1. Nu gali but. Rytoj issiaskinsiu.
2. Kaip mano drauge is Maskvos sako - samorusifikacija s toboj sluchilosj)))

QUOTE(Julsita @ 2013 03 01, 21:07)
Ten dvi nuorodos įdėtos buvo:vienoj kaip aš rašiau,o kitoj be bulvių  smile.gif
Balzakovskij vozrast, bent jau man,labai patiko. Jei esi mačius Seksą ir miestą,tai čia kažkas panašaus.Būtinai žiūrėsiu tęsinį  wub.gif
Geras  thumbup.gif  Čia kaip man kada a.a. tėvukas,man tada kokie 14 metų buvo,sako"поди į laukas ir нарви cibulių"  lotuliukas.gif  Aš pradėjau juoktis,o jis net nesuprato ką jis čia tokio juokingo pasakė  tongue.gif  Jis tada dirbo buvusio tarybinėj armijoj ir darbe visas bendravimas vykdavo rusiškai,tai kitą sykį ir namie nė nepajusdavo,kaip rusiškai kokį žodį įterpdavo  smile.gif

Aga aga, jau skaiu kad ryt paziuresiu aks ir kaip su tais cepikais.
Tai sakot reiktu ziureti g.gif g.gif
Nu viskas, upala so stula so smechu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal primintumėte serialo apie karą pavadinimą blush2.gif Vaidina šviesiaplaukė aktorė, ji prieš karą susipažįsta su vaikinu , kažkas ant stogo vyksta, jie dar futbolą žaidžia, paskui karas prasideda, ji tampa sesele karo metu, o po karo ji su tuo vaikinu ant stogo vėl susitinka. Paskui lyg antras sezonas, pokaris
Ačiū 4u.gif
Atsakyti