QUOTE(Visgi @ 2013 03 01, 13:31)
Na bliamba, pas mus kaip reikalas snygis prasidejo, tirstas ir didelem snaigem
1. Oooo dekuj Reiks bandyt. Bet jei man kils klausimu- garsiai sauksiu ir teks konsultuot nuotoliniu budu mane
2.Aciu aciu uz receptus Koks geris Bet ten vieni visai be bulviu kaip supratau? Net 2kart skaiciau recepta
1. Oooo dekuj Reiks bandyt. Bet jei man kils klausimu- garsiai sauksiu ir teks konsultuot nuotoliniu budu mane
2.Aciu aciu uz receptus Koks geris Bet ten vieni visai be bulviu kaip supratau? Net 2kart skaiciau recepta
Pas mus jaučiu ir tuoj gali kažkas panašaus nutikt. Gerai,kad neišsivedžiau Juliuko laukutin.Apsižiūrėjau,kad buroko anei vieno namie nėra,tai galvoju eisiu pardėn ir vaikutį prigriebsiu-pereis.Jau ir rūbukus susiruošiau,ale gerai,kad dirstelėjau per langą į CELSIO vėliavą(ji man vis nusako,ant kiek stiprus vėjas) ir persigalvojau. Iki RIMI man 3 min kelio-sušalau O užsiraukė.Tai labai gali būt,kad nuo sostinės ir pas mus pareina
1.Prašom-konsultuot galėsiu laisvai,nes jau ne kartą tiek vienus,tiek kitus darius
2.Taip,antri visai be bulvių.Jie išvis labai greit pasigamina.Aš juos vadino darbo dienos vakarienės cepelinais