Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVI Tema)

Visgi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 28, 22:20)
Nudziuginsiu, gal siek tiek linksmiau bus smile.gif

jau galetu ateit 4u.gif 4u.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Su kalendoriniu pavasariu! Bet kaip tycia kazkas saule paslepe, arba pavasaris ir vel kazkur i svecius uzsuko biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
vakar paziurejau:
http://onkuno.net/ne...2012-10-06-8960
patiko wub.gif
Su kalendoriniu pavasariu, Panevezy saule sviecia
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 01, 08:39)
Labas rytas

Su kalendoriniu pavasariu! Bet kaip tycia kazkas saule paslepe, arba pavasaris ir vel kazkur i svecius uzsuko biggrin.gif

Pas mus kuo gražiausiai šviečia thumbup.gif Gaila,kad laukutin turbūt nepavyks išeit,nes daug darbuko turiu ir lyg tyčia labai sunkiai miegojosi.Visų pirma peržiūrėjau visą Обучяю игре на гитаре,išsilakstė miegai visiškai,tada pradėjau Оцовский инстинкт ir tas iškarto kad užkabino,tai prieš 2 val jau išjungiau prievarta,neperžiūrėjus nė pirmos serijos,nes jau grėsė visas serijas peržiūrėt doh.gif Ale kas iš to-vis tiek ilgiausiai neužmigau ,o šiandien jau kaip maišu trenkta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 01, 10:07)
Pas mus kuo gražiausiai šviečia  thumbup.gif  Gaila,kad laukutin turbūt nepavyks išeit,nes daug darbuko turiu ir lyg tyčia labai sunkiai miegojosi.Visų pirma peržiūrėjau visą Обучяю игре на гитаре,išsilakstė miegai visiškai,tada pradėjau Оцовский инстинкт ir tas iškarto kad užkabino,tai prieš 2 val jau išjungiau prievarta,neperžiūrėjus nė pirmos serijos,nes jau grėsė visas serijas peržiūrėt  doh.gif  Ale kas iš to-vis tiek ilgiausiai neužmigau ,o šiandien jau kaip maišu trenkta  doh.gif

Buvo ir pas mus islindus ta saule, bet tik akimirkai ir pro debesu plysi.
Lyg ir pavasaris bet nuotaika kazkokia markatna, matyt del oro- saules ner vejuks yr.
As jau spejau vaiku spintoj generaline tvarka padaryt. Jau kaip man patinka rusiuot- ka palikt o ka lauk mest. Kai atsilaisvina, tai rodos net paciai lengviau kvepuot. Bet kiek dar tu pavasariniu darbu laukia tai kosmar doh.gif
Sedziu ir galvoju ka cia savaitgaliui skanaus pasigaminti, jau ir cepelinu pasiilgau, bet taip nervina tas ilgas gaminimo procesas, kad kol pasidarai ir noras praeina valgyt. Gal tu vadinamu 'svilpiku' pasigamint, seniai bedariau. Na nzn, apmastymuose paskendus as unsure.gif
Оцовский инстинкт man patiko.
As ziuriu (ipusejau) ''Только вернись'' /2008/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=143983
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 01, 10:39)

1.As jau spejau vaiku spintoj generaline tvarka padaryt. Jau kaip man patinka rusiuot- ka palikt o ka lauk mest. Kai atsilaisvina, tai rodos net paciai lengviau kvepuot. Bet kiek dar tu pavasariniu darbu laukia tai kosmar doh.gif
2.Sedziu ir galvoju ka cia savaitgaliui skanaus pasigaminti, jau ir cepelinu pasiilgau, bet taip nervina tas ilgas gaminimo procesas, kad kol pasidarai ir noras praeina valgyt. Gal tu vadinamu 'svilpiku' pasigamint, seniai bedariau. Na nzn, apmastymuose paskendus as unsure.gif

1.Geraqi,kai pavyksta mest.Nu aš jau kokia kvanka.Pradedu tvarkyt,pasirįžtu mest be gailesčio,o paskui pavartau pavartau ir prasideda "o gal dar prireiks,gal dar sukūsiu",su vaikiškais gal kiek lengviau smile.gif
2.Švilpikai pas mane užvakar buvo,o savaitgaliui vyrelis ir užsiprašė barščių su frikadelėm ir cepelinų virtų bulvių.O jei noriu paprastų,tai aš dabar jau labai pamėgau tinginio cepelinus-visai kitas paruošimo laikas thumbup.gif
1kg virtų bulvių
1kg šviežių
300g krakmolo.
Bulves (ir vienas ,ir kitas) sutarkuoti burokine tarka,bet ne ta stambia,o kur smulkiai,tokiais šiaudeliais tarkuoja,įdėti krakmolą ir išminkyti.Aš krakmolo gal dar daugiau truputuką įdedu,nes man skaniau kietesni cepelinai.Ir viskas.Man svarbiausia nusunkinėt nereikia,nes šitas darbas mane labiausiai nervindavo cepelinų gamyboj
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 01, 12:54)
.Man svarbiausia nusunkinėt nereikia,nes šitas darbas mane labiausiai nervindavo cepelinų gamyboj

Mes isigudrinom tam reikalui sulciaspaude idarbinti, o ka, nuskutai bulves, sumetei i sulciaspaude, o ji tarkius sau, skysti sau thumbup.gif
Naujoviski cepelinai, sako, niekuom nesiskiria nuo tu tarkuotu, reiks isbandyti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 01, 12:11)
*Mes isigudrinom tam reikalui sulciaspaude idarbinti, o ka, nuskutai bulves, sumetei i sulciaspaude, o ji tarkius sau, skysti sau thumbup.gif
**Naujoviski cepelinai, sako, niekuom nesiskiria nuo tu tarkuotu, reiks isbandyti. drinks_cheers.gif

*Aš girdėjus apie sulčiaspaudę drinks_cheers.gif Kad turėčiau,būčiau jau seniai įdarbinus,bet kad neturiu ..
**Tikrai nesiskiria
Atsakyti
tie naujoviški cepelinai tikrai labai gardūs thumbup.gif
dar šitie labai skanūs ir greit padaromi.

spintose ir aš reviziją pradėjau, antras aukštas namie ištisas skudurynas biggrin.gif

pradėjau Varenką žiūrėt. visai patiko toks lengvutis pirmas filmas smile.gif

moj general irgi labai lengvas detektyvas su meilės prieskoniu ir buvusiu gardemarinu priešaky smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 03 01, 12:22)

dar šitie labai skanūs ir greit padaromi.

Aha,ir šitie skanūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na bliamba, pas mus kaip reikalas snygis prasidejo, tirstas ir didelem snaigem blink.gif

Gal dar kas nemates (seniai ziurejau, bet iki db ji pamenu)
„Нелюбимый“ /2011/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=797670
user posted image

QUOTE(Julsita @ 2013 03 01, 11:54)
1. Gerai,kai pavyksta mest.
2. O jei noriu paprastų,tai aš dabar jau labai pamėgau tinginio cepelinus-

1. Man kazkaip pavyksta, bet jau mano vyrui- be sansu. Ot tai kadras doh.gif Jei tik pradeda tvarkyt-rusiuot, jam vistiek visko reikia. Tik kad graziai sudeda perdeda i kita vieta- visa jo cia generaline perziura uzsivadina doh.gif Tai kai jis nemato, as vistiek ismetu. O jis jau paskui neprisimena ka ten sau pasilikes buvo. Pvz as galiu ismest 20 nereikalingu o jis tik 2 blink.gif Tai sakau- tai kas cia per tvarkymasis nereikalingu drabuziu spintoje??? Na kaip koks chamiakas doh.gif Tik kaupt kaupt jam, o as minimaliste.
Vienasyk grasinausi, kad ismesiu jo pizama. Tai ne- ''tegu pabuna dar palik''. Nu ir vistiek ismeciau (nes zinau, kad tikrai nenesioja), paskui vis uzklausdavo kur ana pradingus, sakau- nezinau, tu tvarkei tu ir ieskok. Po tokiu atsakymu- apsiramino ir visai pamirso, aciuD.
Tai man geriausiai vienai tokius dalykus tvarkyti, nes jei dviese pradedam- nervai nelaiko ir zinau kaip uzsibaigs (jis daug ka paliks, o as paskui vistiek padpolnai ismesiu). Va taip ir gyvenam.
2. Oooo dekuj bigsmile.gif Reiks bandyt. Bet jei man kils klausimu- garsiai sauksiu ir teks konsultuot nuotoliniu budu mane mirksiukas.gif
QUOTE(arden @ 2013 03 01, 12:22)
tie naujoviški cepelinai šitie pradėjau Varenką žiūrėt. visai patiko toks lengvutis pirmas filmas

moj general irgi labai lengvas detektyvas su meilės prieskoniu ir buvusiu gardemarinu priešaky smile.gif

Aciu aciu uz receptus smile.gif Bet ten vieni visai be bulviu kaip supratau? Net 2kart skaiciau recepta...

Tas Varenka man toks mielas filmas (pirmasis).

As ir galvoju, kur cia man jo bruozai matyti buvo g.gif O cia pasirodo jis is Gardemarinu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 01 kovo 2013 - 13:38