visi visi nuostabus
Žinių apie kursus įkvėpta rodausi iš aš
Meškius
ir jo draugas lininis
Meškius
ir jo draugas lininis
As ir Morka, mielas Obuoliukas)))) Ir Avietinis Drambliukas
Sakykit, kaip manote, ar galima skalbti ar kaip nors valyti medziaginuka meskiuka: snukutis siuvinetas, rankytes ir kojytes sujungtos siulu. Aciu Baltas teplu, apdulka - kaip toki priziureti?
Nežinau kokia medžiaga, bet paprastai medžiaginius, lininius ir pan. arba švelnioj skalbimo mašinos programoj arba rankom skalbiu. Rankom tai putose gerai pamirkau, praskalauju ir viskas. Paskui už ausų pakabinu, kad išdžiūtų Jei letenėlės nelabai tvirtai laikosi tai gal rankomis saugiau - ne taip makaluosis. Dar variantas jei tik dėmelė - drėgnu skudurėliu.
Kas buvote kursuose dviejų dienų? Labai jau smalsu kokie įspūdžiai, nes labai, labai norėjosi, bet... ne visiems norams lemta išsipildyt.
Kas buvote kursuose dviejų dienų? Labai jau smalsu kokie įspūdžiai, nes labai, labai norėjosi, bet... ne visiems norams lemta išsipildyt.
Jei skalbimo mašina - būtinai užsiūnu maišelyje. Na, iš kokios nedažančios medžiagos ar senos maikės sukurpiu, įkišu žaislą ar kelis ir viršų užsiūnu. Tada ne taip nusitabaluoja.
Aciu pašnekutė, As ir Morka
QUOTE(As ir Morka @ 2014 11 01, 16:41)
Laba diena, meškiniautojos))) Kursai praėjo fantastiškai, žmonių, aišku, galėjo būti ir daugiau, bet ir taip buvo gražu. Pasirodo, forume negalima dėti skelbimų dėl tokių kursų, kurie vyksta kartą per 100 metų Paaiškino, kad tai ne dalijimasis reikalinga informacija, o komercinė reklama. Nors apie jokų uždarbį čia kalba net neėjo. Džiaugiuosi, kad Svetlana atvažiavo pas mus, net ir man buvo įdomu iš jos pasimokyti! Tikiuosi pavyks dar ką nors pas mus prisikviesti - kokį teddy autorių)))) Kam įdomu bus gauti tokias naujienas, parašykite man až. Ir jei kada ką nors žinosiu - pranešiu
Štai keletą nuotraukų iš master-klasės:
Čia visa burys mažiukų meškiukš ir mano drambliukas)))
Štai čia mano YouTube kanale yra ataskaita apie kursus su nuotraukom ir video))) Šiaip ten yra jau nemažai įdomaus - užsukite
Tiesa, vienas meškiukas pabego, nesulaukęs fotosesijos
O kaip smagu tokio reportažo sulaukti. Seilė nutįso Dėkui
Sveikos meškų mergaitės
Kur jūs perkate kailiukus meškiukams ?
Ar būna tokių nuostabių siuvimo pamokėlių Kaune ?
O gal yra koks meškinėtojų klubas ?
Kur jūs perkate kailiukus meškiukams ?
Ar būna tokių nuostabių siuvimo pamokėlių Kaune ?
O gal yra koks meškinėtojų klubas ?
Im-bear kaip gražu viskas