oi koks "žalias lapas" Ir mažiukas, mano mylimiausias dydis
Nežinomos rūšies gyvuliukas, bet pas meškiukus į svečius prašosi
Vardu Paltinas
Vardu Paltinas
Jetus kaip aš čia taip temą naują jau tiek pražiopsojau Vis laukiu laukiu kol naujų žinučių senoj pasirodys, o kad ji seniai jau pabaigta tai net nepažiūrėjau wow kiek daug gražių meškiukų ir kitokių žvėriukų o aš toliau savo lininukus siuvu. Net nežinau ar verta ką rodyt.
Va taip parodysiu paskutinius
Va taip parodysiu paskutinius
Rodausi su begemotuku
Vilnonis. Ūgis 24 cm, pilvuko apimtis 23 cm. Todėl teko kaspinėliu parišti
Vilnonis. Ūgis 24 cm, pilvuko apimtis 23 cm. Todėl teko kaspinėliu parišti
QUOTE(Ajerų duona @ 2013 10 24, 08:33)
sakykit, siuvejeles, o jus sintepona ta vadinama kisate i vidu? ar jo buna pirkti tik specializuotose parduotuvese (siulu, audiniu ir t.t.) ar kur? aciu
Ajerų duona, kisam vadinama "sintepucha" nereikia plesyt gabaliukais kaip sintepono. Taip, buna maisais audiniu parduotuvese.
QUOTE(IndresS @ 2013 10 24, 09:35)
kisam vadinama "sintepucha" nereikia plesyt gabaliukais kaip sintepono. Taip, buna maisais audiniu parduotuvese.
dėkui
QUOTE(Ajerų duona @ 2013 10 24, 09:33)
sakykit, siuvejeles, o jus sintepona ta vadinama kisate i vidu? ar jo buna pirkti tik specializuotose parduotuvese (siulu, audiniu ir t.t.) ar kur? aciu
O man labai patinka pagalves is Jysko Tokios kur buna po 8lt, arba po 14 lt spalvotuose impiluose. Labai patinka man tas sinteponas. Audiniu parduotvuej kai pirkau tai nepatiko, nes labai toks birus, slidus, sunkiau sukišti.
Na ir as pasigirsiu savo meskiais:
sitas buvo skirtas mano mazajam berniukui:)
Papildyta:
labai zavus
sitas buvo skirtas mano mazajam berniukui:)
Papildyta:
QUOTE(Arbatėlė @ 2013 09 03, 15:32)
labai zavus