IndresS kur buvai pradingus? Kaip tik vakar buvau užsukus į tavo meškių namučius facebook'e, pasigedau naujienų
QUOTE(zaahra @ 2013 08 02, 18:46)
IndresS kur buvai pradingus? Kaip tik vakar buvau užsukus į tavo meškių namučius facebook'e, pasigedau naujienų
Tai kad, rodos, niekur nedingau Labai smagu, kad buvai užsukus, visi visada laukiam
Naujienos guli krepšelyje, kas laukia kimšimo, kas siuvimo... ir dar laukiam lietaus, kai bus galima ramiai siūti..
Sveikos paneles, norėjau paklausti iš kur perkate moheros kailuka ir kitus reikmenys. Kiek mačiau ir probear, o ten siunčia i LT?
[SIZE=1]
čia mano meškiukas
čia mano meškiukas
Sveika. Graži meškutė (tik akytes gal reiktų labiau pritraukti)
jei nedidelį kiekį, tai galima ir lietuviškose internetinėse rankdarbių parduotuvėse nusipirkti. Iš probear'o geriau su kuo nors kooperuotis,( dėl brangaus siuntimo)
jei nedidelį kiekį, tai galima ir lietuviškose internetinėse rankdarbių parduotuvėse nusipirkti. Iš probear'o geriau su kuo nors kooperuotis,( dėl brangaus siuntimo)
Dėkui už atsakymą galvojau kad iš užsienio būna pigiau, nes tie kailiukai tai velniškai brangūs.
Arbatėlė tavo meškiukas nuostabus man dar baisu tonuoti, nors labai gražiai žiūrisi.
Papildyta:
šitie ir labai gražūs kokios visos darbščios
Arbatėlė tavo meškiukas nuostabus man dar baisu tonuoti, nors labai gražiai žiūrisi.
Papildyta:
QUOTE(Zaahra @ 2013 07 31, 18:10)
Kas dar nematė parodysiu ir aš keletą savo lepečkojų
šitie ir labai gražūs kokios visos darbščios
Kokie nuostabus lepeckojai
Labai ramios ir gražios Marcellos spalvos
Man Zaahros baltas meskis ir sunelis liuks:)