QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 14:41)
Labas
Nagi visai smagu įpūsti gyvybės į temą, arne?
Vat šitai man nelabai suprantama ir priimtina, todėl mano vaikai jokių pamokėlių nelanko. Ateis laikas, norės, patys atsirinks, ko jiems reikia, ar nereikia. Ai, aš ir pati į bažnyčią nevaikštau, nieko tose jų apeigose neišmanau, tai kaip galėčiau vaikus versti
Lindra, o į lazerių kovas BIGe nenori? Ten gi irgi šaudo, gaudo... Maniškiams labai patiko.
Nagi visai smagu įpūsti gyvybės į temą, arne?
Vat šitai man nelabai suprantama ir priimtina, todėl mano vaikai jokių pamokėlių nelanko. Ateis laikas, norės, patys atsirinks, ko jiems reikia, ar nereikia. Ai, aš ir pati į bažnyčią nevaikštau, nieko tose jų apeigose neišmanau, tai kaip galėčiau vaikus versti
Lindra, o į lazerių kovas BIGe nenori? Ten gi irgi šaudo, gaudo... Maniškiams labai patiko.
Na aš noriu savo kaip mamos pareigas atlikto. O be toi - atliks, prieis, vėliau ką norės tą galės daryti. Suaugusiam atlikti visas šias regalijas labai jau sudėtinga.. Maniškiui kaip ir kiekvienam paaugliui kas ilgai trunka - nusibosta. O šiaip tas ėjimas kiekvieną sekmadienį į bažnyčią vargina. Aš to vargo net nepajutau, nes mokiausi tik mėnesį.