Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdietės

QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 14:41)
Labas ax.gif

Nagi visai smagu įpūsti gyvybės į temą, arne? rolleyes.gif
Vat šitai man nelabai suprantama ir priimtina, todėl mano vaikai jokių pamokėlių nelanko. Ateis laikas, norės, patys atsirinks, ko jiems reikia, ar nereikia. Ai, aš ir pati į bažnyčią nevaikštau, nieko tose jų apeigose neišmanau, tai kaip galėčiau vaikus versti ax.gif

Lindra, o į lazerių kovas BIGe nenori? Ten gi irgi šaudo, gaudo... Maniškiams labai patiko.

Na aš noriu savo kaip mamos pareigas atlikto. O be toi - atliks, prieis, vėliau ką norės tą galės daryti. Suaugusiam atlikti visas šias regalijas labai jau sudėtinga.. Maniškiui kaip ir kiekvienam paaugliui kas ilgai trunka - nusibosta. O šiaip tas ėjimas kiekvieną sekmadienį į bažnyčią vargina. Aš to vargo net nepajutau, nes mokiausi tik mėnesį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 25 kovo 2014 - 14:27
QUOTE(argus @ 2014 03 25, 14:25)
Na aš noriu savo kaip mamos pareigas atlikto. O be toi - atliks, prieis, vėliau ką norės tą galės daryti. Suaugusiam atlikti visas šias regalijas labai jau sudėtinga..

Tikrai nemanau, kad mano kaip mamos pareiga - priversti vaiką patikėti dievui smile.gif
Nieko nėra ten sudėtingo. Svarbu, kad noras būtų...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 25, 15:26)
Tikrai nemanau, kad mano kaip mamos pareiga - priversti vaiką patikėti dievui smile.gif
Nieko nėra ten sudėtingo. Svarbu, kad noras būtų...

Tikėti ar ne - jo reikalas. Mano - kad prieitų pirmą komuniją ir sutvirtinimo sakramentus.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2014 03 25, 14:25)
Na aš noriu savo kaip mamos pareigas atlikto.

O be toi - atliks, prieis, vėliau ką norės tą galės daryti.

Suaugusiam atlikti visas šias regalijas labai jau sudėtinga..

Na, mano nuomone tame nėra tiesos. Gal labiau savęs pateisinimas, kam aš tai darau Mamos pareiga užauginti vaikus dorais, o ne į bažnyčią nuvest. Juk jei aš vaikų nevedu prie komunijos, sakramentų, aplamai į bažnyčią, bet pati rūpinuosi jų doriniu ugdymu, ar aš nuo to mažiau pareiginga?

O jei nereikės? Tikslas nepasiektas. Tai ir kam visa tai?

Manyčiau kaip tik lengviau, kai tai darai savo noru. Pagalvok, kada tau pačiai lengviau, kai kažkokį darbą atlieki verčiama, ar jį dirbi savo noru, iš pašaukimo teipsakant... biggrin.gif

Nepyk, nesikabinėju, tik diskutuoju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2014 03 25, 14:28)
Tikėti ar ne - jo reikalas. Mano - kad prieitų pirmą komuniją ir sutvirtinimo sakramentus.

oi oi... va čia tai man net baisu cool.gif Daryti tai, kuo pats netiki. Savotiška apgavystė gaunasi - savęs, aplinkinių, to paties Dievo...
Atsakyti
Man tai atrodo, kad viskas vardan to - o ką žmonės pasakys...

Pritariu Jėgai - mano reikalas, kad vaikai teisingi augtų. O jau tikėjimą jie patys tegul pasirenka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 25 kovo 2014 - 14:37
Jūs geriau man pasakykite, ką su alijošium daryti? Radau nulaužtą katinų, ar tai dvikojų, ar keturkojų.. neprisipažino nė vienas. Tai dabar išdalinau po šakelę, nuploviau, spyglius nukarpiau, ką toliau? kažką su medum lyg daro? O gal degtine užpilt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 15:35)
Na, mano nuomone tame nėra tiesos. Gal labiau savęs pateisinimas, kam aš tai darau Mamos pareiga užauginti vaikus dorais, o ne į bažnyčią nuvest. Juk jei aš vaikų nevedu prie komunijos, sakramentų, aplamai į bažnyčią, bet pati rūpinuosi jų doriniu ugdymu, ar aš nuo to mažiau pareiginga?

O jei nereikės? Tikslas nepasiektas. Tai ir kam visa tai?

Manyčiau kaip tik lengviau, kai tai darai savo noru. Pagalvok, kada tau pačiai lengviau,  kai kažkokį darbą atlieki verčiama, ar jį dirbi savo noru, iš pašaukimo teipsakant... biggrin.gif

Nepyk, nesikabinėju, tik diskutuoju mirksiukas.gif
Papildyta:

oi oi... va čia tai man net baisu cool.gif Daryti tai, kuo pats netiki. Savotiška apgavystė gaunasi - savęs, aplinkinių, to paties Dievo...

Na šiaip nėra pas mus taip kad neitume į bažnyčią, netikėtume ir pan. Bet ir neiname kiekvieną sekmadienį į bažnyčią.
Ir visai nepykstu - kiekvienas turime savo nuomonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 14:43)
Jūs geriau man pasakykite, ką su alijošium daryti? Radau nulaužtą katinų, ar tai dvikojų, ar keturkojų.. neprisipažino nė vienas. Tai dabar išdalinau po šakelę, nuploviau, spyglius nukarpiau, ką toliau? kažką su medum lyg daro? O gal degtine užpilt? bigsmile.gif

Aš tai išmesčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 25, 14:48)
Aš tai išmesčiau biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif o aš kol kas susilaikiau, su mintim "o gal..." lotuliukas.gif ax.gif Kas tas "gal" kol kas nesugalvoju lotuliukas.gif

QUOTE(argus @ 2014 03 25, 14:44)
Na šiaip nėra pas mus taip kad neitume į bažnyčią, netikėtume ir pan. Bet ir neiname kiekvieną sekmadienį į bažnyčią.

Aha, o kai jau eini į bažnyčią, su kokiomis mintimis eini? Kad seniai bebuvau, reikėtų jau nueiti. O jei nueiti tai ko? Gal tik paukščiuką sau užsidėti, ar jauti kažkokį ypatingą ryšį tenai, sielos ramybę, atsinaujinimą, kad va, nuėjau ir palengvėjo, kaip naujai gimus? Na, gal truputį banaliai skamba, bet net nežinau, kaip paklausti. Man įdomu, kodėl žmonės tenai eina.
Aš nepasakyčiau, kad aš pati niekuo netikiu. Taip nėra, tikiu kažkuo neapčiuopiamu aukščiau esančiu, kas galbūt kažkokiu ypatingu būdu įtakoja mūsų gyvenimus. Aš net tikiu pomirtiniu dvasiniu gyvenimu bigsmile.gif Bet nepaisant to, man bažnyčios kaip tarpininko nereikia. Ypač tose šiuolaikinėse bažnyčiuose su šiuolaikiniais kunigais, jaučiuosi niekaip unsure.gif

Prisiminiau kažkieno mastau.gif neseniai pasakytas mintis apie bažnyčią. Tikėjimas man - labai intymu. O bažnyčia - tai savotiškas nudizmo propagavimas. Nudistų paplūdimyje žmonės apnuogina savo kūnus prieš kitus, bažnyčioje - sielas. Aš nesu nudistas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 25, 14:22)
Jėgine, pasiruošei maišelį pomidorams pomidorai2.gif ? biggrin.gif  Pas mus nėra tolerancijos kitaip mąstantiems ax.gif

Jei cia mane tureta omeny,tai labai apsirinki. biggrin.gif
As issakiau savo nuomone.
O visi kiti lai elgiasi,kaip nori. rolleyes.gif
Atsakyti
Na, sikart "netikinciuju" nuomone labai, kaip cia pasakius, isakyta grieztai mirksiukas.gif

Mano sunus visa tai perejo (antra karta i sutvirtinima neleisciau).... Aistes dar neleidau, nes istojo i muzikalke, tai leidau pirma ten apsiprasti.... Manau, kitais metais eis... Taip, man irgi nepatinka, kad perlenkiama lazda, bet... suaugusiam tikrai sunkiau...
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 25, 15:31)
Jei cia mane tureta omeny,tai labai apsirinki. biggrin.gif

irnesakyk.gif prie ko čia tu. Visas turėjau omeny tongue.gif

QUOTE(Nikuna @ 2014 03 25, 15:42)
Na, sikart "netikinciuju" nuomone labai, kaip cia pasakius, isakyta grieztai  mirksiukas.gif

Mano sunus visa tai perejo (antra karta i sutvirtinima neleisciau).... Aistes dar neleidau, nes istojo i muzikalke, tai leidau pirma ten apsiprasti.... Manau, kitais metais eis... Taip, man irgi nepatinka, kad perlenkiama lazda, bet... suaugusiam tikrai sunkiau...

Vat kodėl taip iš karto - netikinčių? Apie tikėjimą nekalbėjom... Kalbėjom apie bažnyčią. O tikėjimas ir bažnyčia - toli gražu ne sinonimai...

Dėl suaugusių - na nėra tai taip sunku, kaip vaikystėj, patikėkit mirksiukas.gif
Atsakyti